fbpx
25   138
32   72
12   187
65   385
33   193

L’Occitane Terre de Lumière

L'Occitane Terre de Lumière
‘Land van het Licht’, dat is wat Terre de Lumière betekent. Het land wat L’Occitane bedoelt is natuurlijk Frankrijk, met de nadruk op de streek ‘De Provence’. Met deze inspiratie heeft L’Occitane een parfum ontwikkeld die ik vandaag heel graag laat zien in dit artikel. Het lezen is dan ook zeker de moeite waard! Lees je mee?

L'Occitane Terre de Lumière

L’Occitane Terre de Lumière

De Provence dus, de inspiratiebron voor dit parfum. Met in het bijzonder ‘het Gouden uur’, ook wel ‘Golden Hour’ genoemd. De tijd van de dag waarin de zon aan het ondergaan is en de wereld kleurt in een prachtig, gouden licht. Persoonlijk vind ik ‘Golden Hour’ ook altijd echt fantastisch dus ik snap heel erg goed dat dit voor L’Occitane een inspiratiebron is geweest. Naar mijn mening is het licht in dat uur van de dag op zijn mooist.
L'Occitane Terre de Lumière

L’Occitane over Terre de Lumière
Deze geur vertegenwoordigt een nieuw hoofdstuk. Met Terre de Lumière wilde L’OCCITANE zich richten op het gevoel, de emotie, in het hart van het parfum. Hiermee laten we eerdere hoofdstukken, waarin we ons concentreerden op één ingrediënt, achter ons. Terre de Lumière is samengesteld op basis van vele facetten en een veelheid van geurnoten.

L'Occitane Terre de Lumière
Het parfum is in het begin echt super fris. Na een paar minuten wordt hij warm en sensueel. Echt dat heerlijke, behaaglijke gevoel. Het parfum geeft echt dat aardse en natuurlijke gevoel en ik denk dat dat ook precies is wat L’Occitane met dit parfum wilde bereiken. Zeker gezien de naam en de geurnoten. Hieronder de geurnoten van L’Occitane Terre de Lumière:

L'Occitane Terre de Lumière

Deze L’Occitane Terre de Lumière bevat 90ml. en kost € 89,- 

Wat is op dit moment jouw favoriete parfum?? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 18 april 2017 / 21:40

  Ik ben het eens met Rebecca, dat was ook het eerste wat mij opviel. Ik vind het flesje een beetje ouderwets qua uiterlijk. Dat valt me een beetje tegen. Het oog wil ook wat en nodigt zo niet echt uit. Jammer, daardoor ben ik ook wat minder benieuwd!

 2. 18 april 2017 / 20:35

  Hij lijkt me lekker! Hoor er al veel goeds over 🙂

 3. 18 april 2017 / 20:27

  Klinkt goed. Word erg nieuwsgierig naar de geur !

 4. 18 april 2017 / 19:21

  Ik vind de flacon echt mooi en ben benieuwd naar de geur want die klinkt wel lekker.

 5. 18 april 2017 / 13:37

  De flacon zelf vind ik er een beetje ouderwets uit zien.. Niets mis mee, maar ook niet echt een flesje van ‘nu’. De geurnoten klinken wel heel erg goed en ook erg leuk dat deze van fris naar juist warm gaat.