fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

Delilah Farewell Cream Concealer in Linen

Delilah Farewell Cream Concealer in Linen
Een musthave make-up product? Dat is voor mij op sommige dagen absoluut concealer! Heerlijk hoe dat make-up product je er in één keer zoveel frisser uit kan laten zien. In concealers zit veel verschil en vandaag review ik je de Delilah Farewell Cream Concealer in Linen. Aanradertje of niet?

Delilah Farewell Cream Concealer in Linen

Delilah Farewell Cream Concealer in Linen

Delilah Farewell Cream Concealer in Linen

Superleuk! Dit is mijn tweede product dat ik review van het beautymerk Delilah. Mijn eerste product was de Delilah Pure Light Compact Illuminating Powder, een fantastische highlighter die nog steeds groot favoriet van mij is. Ik hoop dus dat deze concealer mijn positieve mening over dit merk niet gaat veranderen.

Delilah Farewell Cream Concealer in Linen

Over Delilah
Delilah is ontstaan uit een passie voor cosmetica en de wens om vrouwen van alle leeftijden, en met elk huidtype, te helpen zich mooi te voelen en dat uit te stralen. De make-up onderscheidt zich door elegantie, hoge kwaliteit en een tikje glamour en zijn verkrijgbaar in een scala van tinten. De make-up is dermatologisch getest, dierproefvrij, milieubewust geproduceerd en vrij van parabenen. De collectie wordt aangevuld door een serie penselen.

Deze concealer van Delilah zit in een crèmekleurige kartonnen verpakking. De concealer zelf is een soort chubbystick in een mooie, glanzende donkerbruine huls. Dat ziet er erg chique uit. De verpakking bevat verder weinig poespas. De naam, de kleur van de concealer, het gebruik en de ingrediënten.

Delilah Farewell Cream Concealer in LinenDelilah Farewell Cream Concealer in Linen

Delilah over deze Farewell Cream Concealer
Farewell provides perfect, but undetectable coverage wherever you need it. Hyaluronic Filling Spheres help to fill lines and wrinkles making the skin look visibly smoother and softer. Farewell has been created to target imperfections, darkspots, discolourations and signs of fatigue on both eyes and face. Enriched with moisturizing and antioxidant ingredients. Farewell leaves the skin hydrated and silky soft.

Dat klinkt goed! De concealer is te verkrijgen in de volgende vier kleuren:

 • Linen (4401)
 • Barley (4402)
 • Honey (4403)
 • Almond (4404)

Delilah Farewell Cream Concealer in LinenDelilah Farewell Cream Concealer in Linen

Ingredientenlijst: C12-15 Alkyl Benzoate, Isononyl Isononanoate, Isodecyl Isononanoate, Polyethylene, Helianthus Annus Seed Cera, Ethylhexyl Palmitate, Silica Silyate, Disteardimonium Hectorite, Tocopheryl Acetate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Mica, Silica Dimethyl Silyate, Butylene Glycol, Dicalcium, Phosphate, Sodium Hyaluroanate, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77007

Delilah Farewell Cream Concealer in Linen

Gebruik

Zo gebruik je deze concealer volgens Delilah: “Apply Farewell Cream Concealer directly from the stick to the blemish or imperfection and blend with a clean finger.”

Delilah Farewell Cream Concealer in Linen

Ik doe het bijna zoals Delilah aanbeveelt. Op de foto links zie je mijn huid zonder iets erop. Zoals Delilah aanraad breng in de concealer direct vanuit de stick aan op mijn huid. Ik maak hiervoor een driehoek onder mijn ogen. Dit is te zien op de tweede foto van links. Op de eerste foto van rechts zie je dat ik deze concealer inblend met een mini sponsje van Real Techniques. Dit vind ik persoonlijk net iets fijner werken dan met mijn vingers. De concealer ingeblend en wel is te zien op de meest rechtse foto.

Delilah Farewell Cream Concealer in Linen

Conclusie

Ik had een klein beetje een vooroordeel over deze Delilah Farewell Cream Concealer in Linen. Dat is omdat ik stick concealers altijd vrij vettig vind en meer geschikt om roodheden te verbergen. Ik heb zelf geen last van roodheden of onzuiverheden en gebruik mijn concealer dus ook alleen voor onder mijn ogen. Deze concealer heeft echter het tegendeel bewezen. De kleur is voor mij precies goed en de concealer geeft alles behalve een vettig en cakey effect. Een poeder erover en de concealer zit de hele dag als een huis zonder dat hij in de lijntjes trekt. Wat wil je nog meer?

Deze Delilah Farewell Cream Concealer in Linen kost € 30,- en is te krijgen in de webshop Babassu. 

Draag jij dagelijks concealer?  

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

 1. 12 juli 2017 / 13:35

  Oeh mooi zeg! Heel natuurlijk effect en mooi de donkere kringen onder de ogen weggewerkt.

 2. 12 juli 2017 / 10:21

  Oei, wel prijzig voor een concealer. Hij zit er daarentegen wel mooi uit! Ik durf echter nooit online een kleur te bestellen, kies dan altijd de verkeerde!

 3. 12 juli 2017 / 06:12

  Klinkt als een fijne concealer. Hier nog een Delilah fan, die highlighter is ook zo prachtig hè.