fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Babor Creamy Lip Colour in Light Violet

Babor Creamy Lip Colour in Light Violet

Fall, hello! Al vind ik dat je veel te snel weer voor de deur staat, bij deze: welkom! De beautymerken komen weer massaal met de nieuwe herfst- en wintercollecties. Stiekem vind ik dat wel leuk omdat ik in de herfst en winter weer heerlijk kan uitpakken met wat heftigere looks. Ik review vandaag een nieuw product van Babor, namelijk de Babor Creamy Lip Colour in Light Violet. Een musthave?

Babor Creamy Lip Colour in Light VioletBabor Creamy Lip Colour in Light Violet

Babor Creamy Lip Colour in Light Violet

Oké, ik heb al eens een Babor Creamy Lip Colour in Sun Rose gereviewed. Deze lipstick behoorde tot de lente/zomerlook van Babor en ik heb deze kleur de afgelopen zomer best regelmatig gedragen. De kleur Light Violet is dus dezelfde lipstick maar duidelijk in een andere kleur.

Babor Creamy Lip Colour in Light VioletBabor Creamy Lip Colour in Light Violet
Babor is geen budgetmerk en dat kan je aan de kwaliteit en aan de verpakking zeker aflezen. De kartonnen verpakking loopt ombre van zwart naar een koperachtige kleur. Een prima verpakking, al zit het beste toch echt in de verpakking! Even serieus, zie je die huls? Ik vind dit zo’n ongelofelijk prachtige en originele lipstickhuls. Hij voelt luxe aan en is gewoon echt top. Ik ben er helemaal dol op en kan er alleen vol lof over spreken.

Babor over de Creamy Lip Colour
De Creamy Lip Colour laat uw lippen glanzen. Hoogwaardige plantaardige oliën zorgen voor een perfect verzorgd gevoel. Bovendien zien de lippen er voller uit. De Creamy Lip Colour geeft de lippen een mooi gekleurd accent en een natuurlijk-glanzende finish

Babor Creamy Lip Colour in Light VioletBabor Creamy Lip Colour in Light Violet
In de herfst/winter lipcollectie van Babor zitten in totaal de volgende drie trendkleuren:

 • Woodrose
 • Hip Red
 • Light Violet

Volgens Babor is oranje de nieuwe trendkleur voor de herfst. Zij zeggen zelfs: ‘Orange is the new Red’. Nu vind ik bij mijzelf oranje niet top staan dus ik ben heel erg blij dat ik de lipstick heb ontvangen in deze kleur.

Babor Creamy Lip Colour in Light Violet

Swatch

Time to swatch! Hier de swatch van de lipstick op mijn pols. Prachtig gepigmenteerd en in één keer dekkend!

Babor Creamy Lip Colour in Light Violet
Hier draag ik de Babor Creamy Lip Colour in Light Violet. De kleur omschrijf is als een berryachtige, mauve kleur. In ieder geval een top kleurtje voor de herfst, als je het mij vraagt!

Babor Creamy Lip Colour in Light VioletBabor Creamy Lip Colour in Light Violet

Conclusie

Ja sorry, maar wat wil je dat ik zeg? Ik vind letterlijk alles aan deze lipstick gewoon echt fan-tas-tisch. De huls vind ik prachtig en behoort absoluut thuis in het rijtje ‘mooiste lipstickhulzen’ van mijn stash. Daarnaast is de kleur ook echt geweldig. Typisch herfst en naar mijn mening dus perfect voor deze tijd van het jaar. Sowieso draag ik in herfst en winter wat heftigere looks en daar staat een lipstick zoals deze top bij. Ben je nog op zoek naar een kleur lipstick zoals Light Violet? Zoek dan niet verder!! Toe aan een ander kleurtje? Kijk dan eens naar Woodrose of Hip Red. Anyways, het is naar mijn mening echt een musthave! 

De lipstick is creamy maar zeker ook longlastig. Hij voelt comfortabel op de lippen en heeft na 3 à 4 uur een touch-up nodig. Doordat de lipstick creamy is gaat het bijwerken heel soepel en zonder problemen.

Deze Babor Creamy Lip Colour in Light Violet kost € 23,50 en is te koop in de webshop van Babor

Draag jij het liefst opvallende lipstick of juist een nude tintje? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

10 Reacties

 1. 9 oktober 2017 / 21:34

  Mooi kleurtje is dit! Ik draag graag meer opvallende kleuren, hele lichte kleuren maken me bleek.

 2. 9 oktober 2017 / 17:01

  Ik snap wel dat je deze fantastisch vind. De kleur is ook wel echt heel mooi !

 3. 9 oktober 2017 / 16:02

  Wat een mooie kleur! ideaal herfst kleurtje.

 4. 9 oktober 2017 / 15:00

  Wat een mooie kleur!! Perfect voor de herfst 🙂

 5. 9 oktober 2017 / 11:53

  Lijkt me een fijne lipstick, en een heel leuk kleurtje!

 6. 9 oktober 2017 / 10:36

  Wat een prachtige kleur, staat je ook goed. Ik ging altijd voor natural op de lippen, maar de laatste tijd kies ik toch meer opvallerende kleuren. Deze van Babor spreekt mij ook heel erg aan.

 7. 9 oktober 2017 / 09:46

  Ooh een fijne kleur voor tijdens de herfst, staat je goed!
  Liefs,
  Yara

 8. 9 oktober 2017 / 09:32

  Wat staat hij je prachtig! Fijne lipstick hé? Ik ben zelf ook super tevreden met mijn babor lipstick. Ik heb hem niet in violet, maar in woodrose.

 9. 9 oktober 2017 / 08:29

  Wauw wat is deze mooi zeg. Niet alleen de verpakking, maar ook de kleur. Hij lijkt me erg fijn!