fbpx
18   50
11   39
272   802
27   67
32   78

Urban Decay Naked Smoky Palette

Urban Decay Naked Smoky Palette

HèHè! Finally! Een nieuw Naked Palette. Begin juni kwam Urban Decay met het nieuws dat er deze zomer een nieuw Naked Palette uitkwam, genaamd  het Urban Decay Naked Smoky Palette. Het perfecte palette voor de perfecte smoky-eye. Hij is in Nederland nog niet te koop, maar ik spotte hem in de Sephora in Cannes. Natuurlijk nam ik hem mee!

Urban Decay Naked Smoky Palette

Dit Urban Decay Naked Smoky Palette is de vierde in de UD-familie. De eerste twee palettes waren gemaakt van karton, de derde  van blik en deze is van heel erg stevig kunststof. Dit geeft het palette echt een hele chique uitstraling. Er zit een grote spiegel in en sluit magnetisch. Het ‘Smoky’ thema komt duidelijk terug in de verpakking. Echt heel goed gedaan, Urban Decay!

Urban Decay Naked Smoky Palette

Dit is wat Urban Decay over het palette zegt: “De perfecte smoky eye bestaat uit zoveel meer dan alleen een veeg donkere oogschaduw en een bad-ass attitude (al kan zo’n attitude nooit kwaad). Het geheim achter de meest gewilde ooglook ooit? Urban Decay’s Naked Smoky – de MUST HAVE essentials voor een perfecte neutrale smoky eye. Ons nieuwste Naked palette bevat een dozijn zwoele, smoky neutrale oogschaduwtinten, waarvan negen nog nooit eerder vertoond en drie exclusieve kleuren. Experimenteer met warm brons, multidimensionaal grijs, rijkbruin, prachtig taupetinten en diepzwart. Van mat en satijn tot glinsterend. Naked Smoky heeft alles in huis voor het creëren van je favoriete look. We verzamelden alles wat je nodig hebt in één palette: een uitgebreid kleurengamma. Perfecte make-up kwasten. En zelfs gedetailleerde tutorials! ” 

Urban Decay Naked Smoky Palette

In totaal zitten er 12 prachtige kleuren in dit palette. Waarvan er 9 helemaal nieuw zijn en er 3 exclusief zijn. Deze drie kleuren zijn te vinden in andere (limited edition) palettes.

Urban Decay Naked Smoky Palette

Urban Decay Naked Smoky Palette

Urban Decay Naked Smoky Palette

Urban Decay Naked Smoky Palette

Wauw! De oogschaduws voelen ontzettend zacht aan. Het lijkt wel crème! Ze zijn ontzettend goed gepigmenteerd en swatchen heel erg makkelijk. Mijn favorieten zijn High, Armor, Slanted en Smolder. Echt prachtige en bijzondere kleuren. Één nadeel, Armor heeft door de grove glitters wel last van fall-out. Na het swatchen kon ik niet wachten om er een look mee te maken. Ik ben dan ook meteen aan de slag gegaan!

Urban Decay Naked Smoky Palette

Dit is de look die ik met het Urban Decay Naked Smoky Palette maakte.

 • CombustOver het gehele ooglid (als basis)
 • Thirteen: Op het wenkbrauwbot
 • Password: Op het bewegend ooglid
 • Dagger: Net boven de crease
 • Whiskey: Over ‘Dagger’ heen (om het wat warmer te maken)
 • Armor: In het midden van het bewegend ooglid
 • High: In mijn ooghoeken (als highlight)
 • Slanted en Smolder: Op de onderste wimperrand

Urban Decay Naked Smoky Palette

Urban Decay Naked Smoky Palette

Net als bij ieder Naked Palette, zit er ook bij het Urban Decay Naked Smoky Palette een dual-ended brush. In dit geval met een blending- en een pencilbrush. Wat mij betreft een keuze die perfect past bij een smoky-look. De kwaliteit van de kwast is erg goed. Hij voelt ontzettend zacht en je kunt erg precies werken met de pencilbrush. Daarnaast is natuurlijk de blendingbrush cruciaal voor een goede smoky-look. Er kunnen nog heel veel high-end merken een voorbeeld nemen aan de kwast van Urban Decay!

Urban Decay Naked Smoky Palette

Als extraatje heeft Urban Decay er ook nog 4 tutorials bij gedaan. Too Faced doet dit ook bij haar palettes, een leuke toevoeging als je eens wat extra inspiratie nodig hebt. Naast de 4 looks staat er ook nog een duidelijke uitleg bij over ‘de perfecte smoky-eye’. Altijd leuk toch?

Urban Decay Naked Smoky Palette

Urban Decay Did It Again! Echt, wat een prachtige toevoeging aan de Naked-familie. Een palette waar je echt alle kanten mee op kunt. Je kunt er een prachtige everydaylook mee maken, maar s’avonds echt uitpakken met hele gave, donkere kleuren. Dat maakt dit palette ook weer perfect voor op reis. Zeker in combinatie met de superstevige verpakking met magnetische sluiting. Niet geheel onbelangrijk: Een perfecte smoky-eye kun je hier zeker mee maken! Ik zou dit palette dan ook aan iedereen aanraden die wel houdt van een smoky-eye!

Het Urban Decay Naked Smoky Palette kost €49,90 en is vanaf aanstaande vrijdag (04-09) te koop in de Urban Decay Flagshipstore en de Urban Decay Counter in de Ici Paris XL in de Kalverstraat te Amsterdam. 

Wat vindt jij van dit Palette? Ben je van plan hem te gaan kopen?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

p.s. Normaal houd ik heel erg van lichte achtergronden op mijn foto’s. Voor dit Urban Decay Naked Smoky Palette heb ik er juist voor gekozen een donkere achtergrond te gebruiken, gezien de naam en de kleuren in het palette. Ik lees graag hier je feedback over. 

Delen:

22 Reacties

 1. 2 september 2015 / 22:46

  Love the ooglook, je ogen springen er zo uit ;0

  • lindsey.beljaars
   2 september 2015 / 22:47

   Ah dankjewel Dana! X

 2. 2 september 2015 / 21:12

  Zoo mooi! Ik ga hem vragen voor mijn verjaardag binnenkort. Dan mis ik alleen nog het eerste naked palette. Vind ze zo mooi!

  • lindsey.beljaars
   2 september 2015 / 22:08

   Thanks Vera! Inderdaad een heel mooi cadeau voor je verjaardag!

 3. 2 september 2015 / 20:23

  Oehh..prachtige palette, die wil ik ook ๐Ÿ™‚
  Mooie look!
  X

  • lindsey.beljaars
   2 september 2015 / 22:07

   Dankjewel Saraya! X

 4. 2 september 2015 / 20:01

  Heftig palette wel…te gek dat er een paar ooglooks bij zitten, heb zelf ook net een mega palette van MAC, maar daarbij moet ik alles zelf maar uitvogelen! x

  • lindsey.beljaars
   2 september 2015 / 20:19

   Het kan inderdaad een heel erg heftig palette zijn! Gelukkig zitten er ook genoeg lichte (zowel matte als shimmery) kleuren in waardoor je er ook een hele draagbare look mee kunt maken. Een palette waar je veel kanten mee op kunt dus! ๐Ÿ™‚ Ben erg benieuwd naar je palette van MAC!

 5. 2 september 2015 / 19:34

  De donkere achtergrond past goed bij dit palet, mooi gedaan! Het palet zelf vind ik ook erg mooi en je look is goed gelukt! Voor mezelf heb ik liever de naked 3 denk ik, omdat ik ook wel van de lichte tinten ben.

  • lindsey.beljaars
   2 september 2015 / 19:49

   Dankjewel Manon, goed om te horen! Naked3 is inderdaad ook heel erg mooi. Dit palette vind ik wel iets veelzijdiger. Er zitten namelijk ook mooie lichte tinten in waardoor je ook prima een neutrale look kunt maken.

 6. 2 september 2015 / 16:36

  Zo’n mooi palette! Vrijdag ga ik ‘m ook bestellen. Eindelijk.

  • lindsey.beljaars
   2 september 2015 / 19:32

   Oh gaaf! Ben benieuwd wat je er van gaat vinden, let me know!!

 7. Merlin Borghuis
  2 september 2015 / 15:46

  Moooi pallet?

  • lindsey.beljaars
   2 september 2015 / 19:31

   Thanks Merlin x

 8. 2 september 2015 / 11:15

  Wat een geweldig palette! Zou hem graag willen hebben!

  • lindsey.beljaars
   2 september 2015 / 19:31

   Dankjewel! ๐Ÿ™‚ X

 9. 2 september 2015 / 08:12

  Ik vind dit echt een prachtig palette. Gezien de prijs weet ik alleen nog niet of ik hem ook echt ga kopen, maar nieuwsgierig ben ik wel!

  • lindsey.beljaars
   2 september 2015 / 19:31

   Jaa hij is inderdaad niet heel erg goedkoop. Als je al zoiets in je stash hebt, is het misschien ook niet echt een musthave. Is dit niet het geval, dan zou ik hem zeker aanbevelen.