fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

Ik ga naar Gerlos en neem mee…

Ik ga naar Gerlos en neem mee...

Als jij dit artikel leest, ben ik heerlijk aan het skiën in Gerlos! Toen ik vorige maand naar Londen ging, heb ik ook een artikel geschreven ‘Ik ga naar Londen en neem mee…‘ Dit werd erg goed gelezen dus ik bedacht dat het wellicht ook leuk was om te laten zien wat ik allemaal meeneem naar Gerlos. Ik ga naar Gerlos en neem mee… Je leest het in dit artikel.

Ik ga naar Gerlos en neem mee

Doucheproducten

Voorheen nam ik altijd gewoon full-size verpakkingen mee op vakantie. Ik maakte deze nooit op waardoor ik de verpakkingen allemaal weer mee terug kon nemen. Daar had ik nu geen zin in dus ik besloot dit handige reissetje te kopen. Ik was sowieso niet iedere dag mijn haar en de Bath&Bodyworks Showergel is enorm zuinig in gebruik dus ik vertrouw erop dat ik hier voldoende aan heb. Zo niet, dan kan ik altijd daar nog wat kopen! Daarnaast neem ik ook LUSH Lemony Flutter mee, omdat ik simpelweg niet zonder kan. En een bodylotion en 2 nachtcrèmes. Allemaal in mini verpakkingen. 

Ik ga naar Gerlos en neem mee...

Gezichtsverzorging (overdag)
 • Nivea Hydraterende Dagcrème
 • Garnier UV Ski

In mijn travelsetje heb ik twee nachtcrèmes gedaan. Dit is dus meer de verzorging voor overdag. De Nivea Hydraterende Dagcrème gebruik ik bijna altijd. Een prima dagcrème! De Garnier UV Ski is natuurlijk een speciale ‘zonnebrand’ voor de wintersport. Belangrijk om je goed te beschermen tegen de zon. 

Ik ga naar Gerlos en neem mee...

Reinigingsdoekjes
 • Nivea 3 in 1 verfrissende reinigingsdoekjes

Geen idee of dat dit werkt, eerlijk gezegd, haha! Ik vond het wel handig om niet en watjes en reinigingswater mee te hoeven nemen. Vandaar dat ik dacht laat ik het eens proberen! 

Ik ga naar Gerlos en neem mee...

Deodorant / Parfum

Ook deze deodorant heb ik nog nooit geprobeerd. Ik zag hem liggen in de aanbieding en hij rook prima dus ik dacht: ‘Meenemen die handel!’ Ik vind een roller altijd lekker na het douchen en een spray om tussendoor lekker op te frissen dus vandaar dat ik beide meeneem. La Vie Est Belle van Lancôme is één van mijn favoriete parfums dus ook die gaat lekker mee! 

X Ik ga naar Gerlos en neem mee...

Make-Up De Basis

Mijn basis, ach waarschijnlijk neem ik te veel mee. Ik weet namelijk nu al dat ik waarschijnlijk geen foundation ga dragen en wellicht alleen even wat concealer op doe en vooral mijn wenkbrauwen doe. Maar je kan het maar bij hebben toch? Gewoon voor het geval dat, haha! 

Ik ga naar Gerlos en neem mee...

Bronzer/Blush/Highlighter

NARS Laguna gebruik ik vooral om mee te shapen. Twee blushes, gewoon voor de keuze en de afwisseling haha. En de theBalm The Manizer Sisters, want ik ga natuurlijk niet op reis zonder Mary, Cindy en Betty! 

Ik ga naar Gerlos en neem mee...

Ooglook

Het was even twijfelen welke oogschaduw ik mee ging nemen. Uiteindelijk koos ik voor de Urban Decay Shadow Box omdat je met dit palette zowel neutrale als wat kleurrijke looks kunt maken. Daarnaast 2 oogpotloden, wit en zwart en mijn favoriete mascara.

Ik ga naar Gerlos en neem mee...

Lipproducten

Tsja.. ik ben natuurlijk gek op lipproducten. 4 lipsticks, want ja, ik moet natuurlijk wel kunnen kiezen. Al weet ik nu al dat ik waarschijnlijk voornamelijk MAC Mehr ga dragen. Een Baby Lips voor de extra zachte lipjes en natuurlijk een speciale lippenbalsem voor op de Piste. Labello For Men is ideaal in combinatie met matte lipsticks omdat deze Labello ook matte is. Top! 

Ik ga naar Gerlos en neem mee… Dit Dus! Ik probeer niet mega veel mee te nemen maar ach, ik ben natuurlijk wel 10 dagen weg! Ik vond het al een hele prestatie van mezelf dat ik mijn shampoo en showergel in reisverpakkingen heb gedaan. Qua make-up zal ik vast teveel meenemen maar ik ben nou eenmaal een vrouw en houd ervan als ik een keuze heb. Zo neem ik ook altijd teveel kleren, ondergoed etc. etc. mee!

Ik ga naar Gerlos en neem mee… vind jij het veel of weinig? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

11 Reacties

 1. 8 maart 2016 / 21:11

  Het valt mee wat je meeneemt, maar het zijn allemaal mooie producten 🙂
  Veel plezier meid!
  X

 2. 8 maart 2016 / 19:04

  Wat leuke producten zijn het die je mee neemt meid.

 3. 8 maart 2016 / 17:09

  Hahaha, allemaal zo herkenbaar! Ik neem mijn hele make-up voorraad mee als ik op skivakantie ga (waar ik die 4 mascara’s voor dacht nodig te hebben mag God weten), maar uiteindelijk gebruik ik alleen het ‘gewone’. Ben benieuwd hoe je het daar hebt! Xoxo

 4. 8 maart 2016 / 13:51

  Het valt reuze mee wat je mee neemt! De reisverpakkingen zijn ook echt super handig, vooral omdat je dan inderdaad niet al die flessen hoeft mee te slepen, haha. Dat vind ik ook altijd zo irritant!

 5. 8 maart 2016 / 12:45

  10 dagen is best wel wat, dus ik kan het wel begrijpen! 🙂 Als het kan neem ik ook gewoon mee wat ik wil, anders ga ik wel minderen!

 6. 8 maart 2016 / 09:33

  Het valt wel mee hoeveel je meeneemt. Ik zou waarschijnlijk veel meer hebben meegenomen haha. Het zijn allemaal hele mooie producten! Nog heel veel plezier! <3

 7. 8 maart 2016 / 09:21

  Ik vind echt niet dat je veel meeneemt hoor, het valt wel mee hihi! Maar je neemt in ieder geval genoeg lipsticks mee, kun je wat afwisselen daar. De basisproducten die je gebruikt vind ik ook zo fijn, ook mijn lievelings. Nog heeeel veel plezier Linds <3

 8. 8 maart 2016 / 08:52

  Het valt erg goed mee wat je meeneemt voor 10 dagen. En zo handig, die miniformaten. Dat zal ik onthouden voor als ik op vakantie ga.

 9. 8 maart 2016 / 08:25

  Er gaat nog aardig wat mee, maar ik zou minstens net zo veel meenemen, haha. Veel plezier!

 10. 8 maart 2016 / 07:17

  Toch best netjes wat je allemaal meeneemt! Handig zeg die reis verpakkingen. Ik neem ook altijd veel te veel mee haha! Veel plezier!

 11. 8 maart 2016 / 06:42

  Het valt allemaal wel mee, wat je meeneemt voor 10 dagen!!