fbpx
26   142
32   73
12   187
65   385
33   193

Lush Vanilla Dee-Lite Bodylotion

Lush Vanilla Dee-Lite

In dit artikel review ik een Bodylotion. Namelijk de Lush Vanilla Dee-Lite Bodylotion. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan mee.

Lush Vanilla Dee-Lite

Lush, een zeer populair merk in onze blogwereld. Dit komt vooral door al hun leuke bathbombs met heerlijke geuren. Heel erg leuk allemaal, maar ik ben vooral fan van Lush door hun instelling. Alles is namelijk ‘Vegan en Cruelty Free’. Iets wat ik echt heel erg kan waarderen en graag steun!

Lush Vanilla Dee-Lite

Dit is de ingrediëntenlijst. Een prima lijst al is het wel jammer van de parfum en de parabenen (gelukkig wel) onderaan de lijst. Dit kan voor de gevoelige huidjes misschien als iets minder prettig worden ervan. Persoonlijk heb ik hier gelukkig weinig last van.

Dit is wat Lush zelf zegt over de bodylotion: Een bodylotion in een flesje, dat zie je niet vaak bij Lush. Deze naar vanille ruikende bodylotion (met een klein beetje kiwi en jasmijn absolute) hult je in een warme deken. Hij is wat lichter van samenstelling dan onze andere bodylotions, maar zooooo lekker! Lekker he?

Lush Vanilla Dee-lite

Lush Vanilla Dee-Lite

De textuur van deze bodylotion is echt zalig. Het lijkt op het eerste gezicht een vrij dikke lotion maar hij smeert juist heerlijk dun uit en trekt ontzettend snel in. Wat ik persoonlijk erg fijn vind, omdat ik mij altijd met lotion insmeer nadat ik uit de douche kom. Zo kan ik mij direct weer aankleden zonder dat ik moet wachten totdat de lotion ingetrokken is.

De geur is ook nog eens echt heerlijk. Ik ben zelf dol op vanille! Zo brand ik ook iedere avond een vanille-geurkaars. Echt, vanille, ik houd ervan. Deze Lush Vanilla Dee-Lite Bodylotion is dan ook echt iets voor mij. Een genietmomentje!

Lush Vanilla Dee-lite

De fles die ik heb is 100gram, maar in de shop is alleen een fles van 250gram te verkrijgen. Eentje die ik absoluut ga aanschaffen als deze leeg is!

Gebruik jij dagelijks een bodylotion? 

Deze Lush Vanilla Dee-Lite Bodylotion kost €19,95 en is te koop in de Lush-Winkels en in hun webshop.

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

5 Reacties

 1. 13 juni 2015 / 11:22

  Deze geur is zo ontzettend lekker! Lijkt me ook een heel fijn product.

  • 13 juni 2015 / 11:23

   En wat heb je trouwens een leuke blog, ik ga je nu volgen.

   • lindsey.beljaars
    13 juni 2015 / 22:00

    Wat lief, dankjewel x

 2. 12 juni 2015 / 12:43

  Hij lijkt me heerlijk! Zelf gebruik ik ook body lotion want ze zijn erg fijn 🙂

 3. 12 juni 2015 / 11:40

  Oeh deze geur lijkt me heel erg lekker! Binnenkort weer even een LUSH bestelling plaatsen denk ik.