fbpx
25   138
32   72
12   186
65   385
33   193

Remington CI6325 Pro Soft Curl

Remington CI6325 Pro Soft Curl

Al een tijd was ik op zoek naar een mooie krultang. Mijn haar is zo stijl als wat en ik wilde graag een krultang waar ik mooie grove krullen mee kon maken. Uiteindelijk koos ik voor de Remington CI6325 Pro Soft Curl. Ben jij benieuwd hoe deze krultang mij bevalt? Lees dan gezellig mee!

Remington CI6325 Pro Soft Curl

Remington CI6325 Pro Soft Curl

Remington over de Remington CI6325 Pro Soft Curl:

Ben jij op zoek naar de perfecte stylingtool voor het creëren van natuurlijk vallende krullen? Zoek niet verder! De Pro Soft Curls krultang is uitgerust met een anti-statische keramische coating voor glanzende duurzame krullen.

Eigenschappen:

 • ANTI-STATIC Ceramic + Tourmaline: Gelijkmatige warmteverdeling; Geen plakkerige resten van stylingproducten; Glanzende, kroesvrije styling
 • Digitale variabele temperatuurinstelling voor elk haartype (130-220ºC)
 • 10 temperatuurstanden
 • Zeer snelle opwarming: 30 seconden
 • Aan/uit schakelaar
 • Indicator “klaar voor gebruik”
 • Automatische veiligheidsuitschakeling na 1 uur
 • Automatisch wereldwijd voltage (120 – 240V)
 • Koel uiteinde
 • Draaibaar snoer

Nou dat klinkt best goed toch?

Remington CI6325 Pro Soft Curl

Remington CI6325 Pro Soft Curl

De Remington CI6325 Pro Soft Curl is vrij simpel qua vormgeving. Hij heeft een vrij dikke wanmet een klepje. Een klepje op een krultang vind ik altijd heel erg handig. Zo kun je de pluk goed vastpakken en hoef je er met je vingers in de buurt te komen. Op het klepje zit een zwart, plastic stukje waar je je vingers houdt dus dat blijft mooi koel. Ook op het uiteinde van de krultang zit ook nog zo’n stuk waardoor het koel blijft.

Remington CI6325 Pro Soft Curl Remington CI6325 Pro Soft Curl Remington CI6325 Pro Soft Curl

De krultang heeft in totaal maar 3 knopjes, namelijk een aan/uit knop en een + en een -. De + simpelweg om de tang warmer te zetten en de – om de tang kouder te zetten. De laagste temperatuur is 130 graden en de hoogste temperatuur is 220 graden. Je kunt hem met stapjes van 10 graden hoger of lager zetten.

Tijdens het warm worden knippert het schermpje. Zodra de tang helemaal is opgewarmd stopt dit schermpje met knipperen en blijft het blauwe lampje constant branden. Hierdoor weet je dat de tang op temperatuur is. Opwarmen doet de tang heel snel, namelijk in 30 seconden!

Aan het uiteinde van de tang zit de snoer. Dit is een draaibaar snoer, ideaal! Zo raakt de snoer namelijk nooit in de knoop tijdens het krullen van je haar. Van mij had het snoer wel nog iets langer mogen zijn!

Remington CI6325 Pro Soft Curl

Op de linkerfoto zie je mijn haar zonder dat ik er iets mee heb gedaan. Zoals je ziet, stijler dan stijl. Op de middelste foto zie je mijn haar als het net gekruld is met de Remington CI6325 Pro Soft Curl. Dit zijn zeg maar de ‘harde’ krullen zonder dat ze zijn uitgeborsteld. Op de rechterfoto zie je de uitgeborstelde krullen.

Remington CI6325 Pro Soft Curl

Ik ben ontzettend blij met deze Remington CI6325 Pro Soft Curl. De krultang maakt echt precies krullen/slag zoals ik het graag wilde. Ik houd heel erg van de losse slag maar als je wilt kun je er ook zeker wat strakkere krullen mee maken. Dat ligt er maar net aan hoe lang je de tang in je haar laat en in hoeverre je je krullen uitborstelt natuurlijk.

Verder is de tang heel erg handig te gebruiken. Hij heeft weinig poespas en is snel warm. Het klepje is prima en het draaibare uiteinde aan de snoer is ideaal. Plus je kunt hem veilig mee op reis nemen want hij past zich automatisch aan aan de voltages over de hele wereld. Daarnaast zit er ook nog een autosafe op. Ben jij dus vergeten je krultang uit te zetten? No Worries, binnen 60 minuten schakelt hij zichzelf uit! Ben jij dus nog op zoek naar een mooie, goede krultang? Dan kan ik je deze Remington CI6325 Pro Soft Curl zeker aanraden!

De Remington CI6325 Pro Soft Curl kost €33,99 en is o.a. te koop bij Mediamarkt en Douglas. Zelf heb ik hem besteld via Bol.com

Heb jij van nature stijl of krullend haar? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

11 Reacties

 1. 9 maart 2016 / 14:52

  Staat je echt mooi, dat uitgeborstelde! Ik gebruik mijn stijltang altijd als krultang 🙂

 2. 9 maart 2016 / 14:39

  Ik gebruik deze krultang nu al een paar jaar en ik vind hem zo fijn!

 3. 9 maart 2016 / 14:01

  Wauwie prachtige krullen, ik heb van natuurlijk haar krullen dus ik stijl mijn haar altijd maar toch heb ik ook een krultang van remington maar dan zonder klepje 🙂
  X

 4. 9 maart 2016 / 13:24

  Ik heb vrij stijl haar van mezelf dus ik krul m’n haar eigenlijk nooit. Het ziet bij jou echt super leuk uit! De krultang lijkt me echt super fijn en handig in gebruik.

 5. 9 maart 2016 / 11:02

  Oh wauw je krullen zien er echt perfect uit! Wat heb je toch mooi haar zeg!

 6. 9 maart 2016 / 11:00

  Wauw, je hebt er echt hele mooie krullen mee gemaakt 🙂 Liefs Marjon

 7. 9 maart 2016 / 10:43

  Je hebt er echt de perfecte krullen mee gemaakt! Zulke krullen vind ik ook hef mooist!

 8. 9 maart 2016 / 09:14

  Mooie slag heb je gemaakt, bleef het ook lang zitten?

 9. 9 maart 2016 / 09:04

  Mooie krullen! Ik heb geen krullend haar, maar ook niet stijl. Het is een beetje tussenin. Om echte krullen te maken, gebruik ik afwisselend twee krultangen. Een automatische krultang en een gewone (met klep) krultang.

 10. 9 maart 2016 / 06:37

  Mijn haar van nature is niet stijl, maar ook niet krullend. Een soort van slag zit er in mijn haar. Ik gebruik heel graag twee krultangen, maar dan wel zonder zo’n klep want dat vind ik niet zo fijn. De uitgeborstelde krul vind ik je erg mooi staan.