fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

L’Oreal Panorama Mascara

 

L'Oreal Panorama Mascara

Yes! Het is weer tijd voor een good old mascara review. In dit artikel review ik de gloednieuwe L’Oreal Panorama Mascara. Deze Panorama Mascara Black Volume Million Lashes is sinds kort exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Natuurlijk heb deze mascara uitgebreid getest en in dit artikel vertel ik je er alles over. Lees je gezellig met mij mee?

L'Oreal Panorama Mascara

L’Oreal Panorama Mascara review

Mascara is voor mij een heel belangrijk make-up product. Er zijn namelijk weinig dagen in het jaar dat ik geen mascara draag. Ookal draag ik verder totaal geen make-up, een mascara zorgt toch altijd net voor een wat frissere look.

De mascara heeft een shiny gouden huls met 3D blokletters waar ‘PANORAMA’ staat. De rest van de tekst is op de huls gedrukt in het zwart. Het ziet er strak, veelbelovend en typisch L’Oreal uit. Wat dat betreft heb ik op de vormgeving dus geen op- of aanmerkingen.

Met deze mascara belooft L’Oreal natuurlijk weer een pareltje. Een mascara die zorgt voor lengte, separatie en volume. Heb je last van gevoelige ogen of draag je lenzen? Geen probleem met deze mascara. Hij is geschikt voor alle wimpertypes.

Het borsteltje is plastic en heeft tandjes in plaats van haartjes. Hij loopt taps toe waardoor je goed bij de aanzet van de wimpers kunt komen. Normaliter zijn dit soort type borsteltjes niet helemaal mijn ding maar uiteraard geef ik deze mascara het voordeel van de twijfel.

L'Oreal Panorama Mascara

L'Oreal Panorama Mascara

Panorama Mascara van L’Oreal

Zoals jullie van mij zijn gewend, weer een 6 luik waarop je het effect van deze Panorama Mascara goed kunt zien. Op de bovenste twee foto’s zie je mijn wimpers eau naturel. Mijn wimpers met één laagje mascara op de bovenste wimpers zie je op de twee middelste foto’s. Op de onderste twee foto’s zie je het resultaat met twee laagjes op de bovenste wimpers en één laagje op de onderste wimpers.

Tsja, het resultaat zegt genoeg toch? Eerlijk is eerlijk, ik ben er gewoon echt heel erg over te spreken. Het borsteltje is in praktijk veel fijner dan ik verwachtte. Je kan met het borsteltje heel goed bij de aanzet van de wimpers komen en je wimpers goed doorkammen. Hierdoor creëer je inderdaad lengte en separatie. De mascara blijft de hele dag goed op zijn plek zitten en aan het einde van de dag vind ik geen zwarte spikkeltjes onder mijn ogen dus dat is gewoon echt top!

Deze L’Oreal Panorama Mascara is exclusief bij Kruidvat verkrijgbaar voor € 21,99 (Je koopt hem nu met 50% korting waardoor je maar € 10,99 betaalt!) Goed om te weten is dat deze mascara ook verkrijgbaar is in het bruin. Fun fact, een bruine mascara is op dit moment helemaal on trend! 

Draag jij iedere dag mascara?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: