fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Chanel Le Volume De Chanel Mascara

unnamed

Dè Chanel-mascara, er is al zoveel over geschreven in beautyland. Vol lof wordt er verteld dat dit ‘De beste mascara ooit is!’ Als ik zulke geluiden hoor over een product, maakt me dat extra nieuwsgierig. Ik krijg dan altijd zin om de producten zelf aan te schaffen en kritisch te kijken of ze de hype waard zijn. Vandaag ga ik dit dan ook doen met de ‘Chanel Le Volume De Chanel’ mascara. Lees je mee?

IMG_2810

De verpakking van de mascara is zoals we van Chanel gewend zijn. Luxe en strak. De kleur die ik heb is 10 noir. Hiernaast heeft Chanel nog twee kleuren uitgebracht, namelijk Bleu en Prune. ‘Bleu’ is een behoorlijk felle blauwtint en ‘Prune’ is een bordeaux rood/paarse kleur. Ik heb voor zwart gekozen omdat dat toch wel de meest draagbare everyday kleur is.

IMG_2815

Dit is wat Chanel zelf over de mascara zegt: “De onmiddellijke schok van volume, kleur en stijl. Onmiddellijk volume en intense krul: de wimpers lijken zich te vermenigvuldigen en zijn voller. Omhuld door een rijke kleur, openen de wimpers de blik. Een schokkend resultaat, veroorzaakt door de perfecte samenwerking tussen borsteltje en product. Het borsteltje met sneeuwvlokvorm vormt het volume dankzij het bijzondere ontwerp van dicht op elkaar staande en schuingeplaatste schijfjes. De vloeibare samenstelling droogt snel op en maakt ieder gewenst volume mogelijk. Uw blik geeft uitdrukking aan een zinderende persoonlijkheid. De golf van verleiding zet zich voort…”

IMG_2817

De borstel is gemaakt van een zacht kunststof materiaal. Hierdoor is de borstel flexibel. Het borsteltje heeft een ‘sneeuwvlokvorm’, zoals Chanel het zelf noemt. Het zijn hele kleine, korte stekeltjes waardoor ze veel mascara vasthouden. Op die manier kun je in één keer voldoende mascara aanbrengen, vanaf de aanzet tot aan de puntjes. Ik vind de formule van de mascara ietwat droog en dat vergt toch wel enige techniek om hem goed aan te brengen. Als je niet oppast kan deze mascara je namelijk ook echt spinnenpoten geven. Neem dus even goed te tijd om deze mascara aan te brengen.

   IMG_2827          IMG_2841

Op de eerste foto zie je mijn wimpers zonder mascara. Op de tweede foto draag ik ‘Chanel Le Volume de Chanel.’ Je ziet duidelijk een groot verschil. De wimpers zijn gitzwart, enorm lang en worden prachtig gekruld. Wel heb ik het bij één laagje gehouden want als je nog een laag gaat aanbrengen wordt het al snel te overdreven. Ik heb hem de hele dag opgehouden en de mascara gaat totaal niet vlekken en houdt de gehele dag de mooie krul.

IMG_2850

Ik ben superblij met deze Chanel mascara. Wat mij betreft is al het positieve wat over deze mascara is geschreven meer dan terecht. Ik gok dat ik alle andere mascara’s in mijn stash zal laten liggen en er elke dag mijn Chanel bij ga pakken. Ik vind het echt een toppertje!

Chanel Le Volume De Chanel mascara is te koop bij alle winkels waar Chanel te koop is. De prijs van deze mascara is €32,95. Een behoorlijke duit dus! Ikzelf heb deze mascara aangeschaft met 40% korting bij Ici Paris XL. Ik rekende hem af voor €19,20. Deze actie van Ici Paris XL loopt t/m zondag 12 april a.s. 

Wat is jouw favoriete mascara? 

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Bloglovin’?

Delen:

15 Reacties

 1. 7 april 2015 / 20:47

  Chanel mascara is zo fijn! Absoluut iedere euro waard. 🙂 Mijn favoriet is ook van Chanel!

 2. 7 april 2015 / 08:23

  Wat een mooie mascara! Nu wil ik hem ook, maar heb mezelf beloofd dat ik eerst al die andere mascara’s eens op zou maken… xoxo

  • 7 april 2015 / 10:16

   Haha dat kan ook geen kwaad toch! Als ze op zijn is het helemaal een goede reden om hem aan te schaffen! X

   • 20 juli 2016 / 20:53

    Sorry, it took me so long to comment. Another cool show. I wouldn’t mind seeing a crib bit on Tom’s house and maybe Jon can tell us about living in Japan one day. Also, isn’t there an explicit scene of Catwoman biting som&eneo#8217;s ear off in issue 6?