fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Kruidvat Lip & Cheek Balm

Kruidvat Lip & Cheek Balm

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik trots lid van de Kruidvat Squad. En, leuk nieuws, want ook in 2024 ben ik weer onderdeel van deze squad. Dit jaar niet van de beautycategorie maar van de babycategorie. Zo leuk! Iedere maand krijg ik een goed gevuld pakket binnen met hierin nieuwe items van Kruidvat. Altijd weer een feestje om te unboxen. In de box van februari ontving ik onder andere deze Kruidvat Lip & Cheek Balm. Om precies te zijn de Kruidvat Blushing Beauty 010 Soft Peony Lip & Cheek Balm. Een product waar ik meteen ontzettend nieuwsgierig naar was. In dit artikel vertel ik je er alles over. Let’s go! 

Kruidvat Lip & Cheek Balm

Kruidvat Lip & Cheek Balm

Blush voor je lippen en je wangen

Poederblushes zijn, lijkt het, echt verleden tijd. De meeste blushes die nu worden gelanceerd zijn in stickvorm of zelfs vloeibaar. Ik vind dit een goede zet want blushes in stickvorm en vloeibare blushes brengen een stuk natuurlijker aan. Daarnaast blijft je huid hierdoor lekker glowy, iets wat uiteraard nu helemaal on trend is. Leuk dat Kruidvat hier ook op inspeelt met haar eigen merk. Daarnaast is dit product niet alleen een blush maar ook een lipbalm. Twee vliegen in één klap dus, interessant!

Deze blush zit in een stickverpakking welke is uitgevoerd in de kleur van de blush zelf. De vormgeving is subtiel en strak, precies wat we van Kruidvat Eigen Merk zijn gewend. De tekst op deze stick staat erop in witte letters. De stick zelf heeft een mooie roze kleur en is niet plat maar afgerond. Het zit er mooi en veelbelovend uit.

De kleur is 010 Soft Peony, een hele frisse en zachte roze kleur. Ik werd eigenlijk direct enthousiast van de kleur omdat ik vermoed dat deze perfect matcht bij mijn huid. Hij is namelijk niet te donker of te fel maar juist licht, subtiel en fris qua kleur. Tijdens het swatchen van deze Kruidvat Lip & Cheek Balm merk ik gelijk dat hij gepigmenteerd is maar niet té. Hierdoor kun je dus de blush heel mooi opbouwen.

Kruidvat Lip & Cheek Balm

Uiteraard heb ik dit product uitgebreid getest. Op de foto links boven zie je de blush rechtstreeks vanuit de stick aangebracht op mijn jukbeenderen. Op de foto rechts zie je de blush geblend met een blushkwast. Je zou dit eventueel ook met je vingertoppen kunnen doen maar ik vind een kwart persoonlijk prettiger werken. De blush wordt wat minder intens qua kleur maar dat vind ik juist positief. Hij blend heel mooi met de huid, smelt als het ware samen en creëert echt een hele natuurlijke en mooie blos en glow.

Op de foto links onderin zie je mijn lippen zonder deze balm en op de foto rechtsonder heb ik de Kruidvat Lip & Cheek Balm aangebracht. Ook gewoon rechtstreeks vanuit de stick, alsof je een lippenbalsem aanbrengt. Alhoewel de stick natuurlijk vrij dik is brengt hij prima aan op de lippen. Het resultaat is mooi en subtiel en geeft, zeker samen met de blush, een heel mooi natuurlijk en glowy resultaat.

Ik ben echt heel enthousiast! Het product heb ik namelijk inmiddels al heel vaak gebruikt en dat is voor mij de perfecte graadmeter. Dan weet ik echt 100% zeker dat ik enthousiast ben 🙂

Deze Kruidvat Lip & Cheek Balm kost € 4,99

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: