fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Bath&Bodyworks Black Raspberry Vanilla Showergel

Bath&Bodyworks Black Raspberry Vanilla Showergel

 

Bath&Bodyworks, ik kende het merk wel maar had er nog nooit iets van geprobeerd. Tot ik werd benaderd of ik een showergel van Bath&Bodyworks wilde proberen. Daar zeg ik natuurlijk geen ‘nee’ tegen. Vandaag review ik dan ook de Bath&Bodyworks Black Raspberry Vanilla Showergel. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan zeker mee.

Bath&Bodyworks Black Raspberry Vanilla Showergel

Bath&Bodyworks Black Raspberry Vanilla Showergel

De showergel zit in een doorzichtige fles en heeft een etiket op de voor- en achterkant. Op de voorkant staat groot de productnaam en wordt meteen duidelijk dat er zwarte frambozen en vanille in zit. Het is niet zomaar een showergel maar een ‘shea enriched’ showergel.

Op de achterkant vind je informatie over het product en vind je ook de ingrediënten. Op de achterkant staat ook het zinnetje: ‘Not tested on Animals’. Daar wordt ik altijd blij van!

Bath&Bodyworks Black Raspberry Vanilla Showergel

De dop van de fles vind ik ideaal. Niet zo’n groot gat waarbij het doseren lastig is! Deze douchegel bevat hydraterende Aloë Vera, Vitamine E en Shea Butter.

Geur: Blackberry, Sparkling Bergamot, Black Currant, Orange, Anjou Pear, Orris, Osmanthus Flower, Sambac Jasmine, Creamy Sandalwood, Vanilla Orchid, Taffeta Musk. Persoonlijk vind ik het echt een hele sterke cassisgeur. Het is puur cassis wat je ruikt en doet zelfs een beetje denken aan LUSH The Comforter.

Bath&Bodyworks Black Raspberry Vanilla Showergel

Op de foto links de showergel en op de foto rechts de showergel gemengd met water. De showergel geeft echt een rijk schuim en je hebt weinig nodig tijdens het douchen. Dat is altijd fijn.

Nu is het natuurlijk een showergel, maar zelf ben ik iemand die liever in bad ligt. Ik heb de showergel dan ook uitgetest in bad en ook daar geeft de showergel een heerlijk, rijk schuim. Het bad ruikt heerlijk naar cassis en de geur ruik je daarna ook goed op je huid. Heerlijk!

Bath&Bodyworks Black Raspberry Vanilla Showergel

Ik ben erg te spreken over deze Bath&Bodyworks Black Raspberry Vanilla Showergel. Het was het eerste product dat ik testte van Bath&Bodyworks maar ben nu zeker nieuwsgierig naar andere producten van het merk. De geur is heerlijk, de showergel is zuinig in gebruik en geeft een rijk, bruisend schuim. Daarnaast kun je hem ook prima gebruiken in bad en dat vind ik helemaal top! Hij is wel geparfumeerd, dus mocht je hier gevoelig voor zijn dan kun je hem misschien beter laten staan. Ik heb hier in ieder geval helemaal geen last van gehad.

Bath&Bodyworks Black Raspberry Vanilla Showergel bevat 295ml., kost €11,95 en is te koop bij Exclusive Scents.

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

16 Reacties

 1. 23 februari 2016 / 10:38

  Deze showergel lijkt me echt heel erg fijn. Sowieso llijken de bath & bodyworks producten me erg fijn!

 2. 21 februari 2016 / 23:39

  Dit lijkt me echt een heerlijk product met een lekkere geur! Leuk dat je Bath & body works nu ook in Nederland kan kopen. Fijne review Lindsey. X

 3. 21 februari 2016 / 14:50

  Ik wou dat ik mijn hele badkamer vol had met producten van Bath& Body Works! Deze lijkt me namelijk ook weer heel erg lekker! Helemaal doordat hij zo lekker schuimt!

 4. 20 februari 2016 / 12:03

  Heb al zoveel goede dingen gehoord over dit Amerikaanse merk, ben heel benieuwd geworden! Ik wil sowieso ooit eens wat kaarsen aanschaffen van Bath and Bodyworks 🙂

 5. 19 februari 2016 / 20:21

  Deze geur lijkt me echt heerlijk. Ik heb nog nooit iets van bath&bodyworks in mijn bezit gehad.

 6. 19 februari 2016 / 18:43

  Wat een fijn product lijkt me dit!

 7. 19 februari 2016 / 17:10

  Wat moet het een heerlijke geur hebben.

 8. 19 februari 2016 / 12:30

  Oeh, een showergel met casisgeur, dat klinkt goed.het schuimt ook lekker, daar houd ik van.
  Liefs,
  Elles

 9. 19 februari 2016 / 10:29

  Vooral de geur klinkt heeeel erg lekker! Heb dit merk nog niet geprobeerd maar word zo wel erg nieuwsgierig!

 10. 19 februari 2016 / 10:08

  De geur van cassis vind ik al lekker, laat staan hoe fijn ik deze zou vinden!

  • 22 februari 2016 / 12:31

   Jaa lekker he? Doet me echt aan The Comforter van Lush denken

 11. 19 februari 2016 / 09:59

  Lijkt me een heerlijk product! Ik ben zelf sowieso erg fan van vanille in producten!

 12. 19 februari 2016 / 08:31

  Toen ik raspberry en vanilla las was ik al verkocht! Ik ben al jaren benieuwd naar de producten van Bath & Bodyworks maar ik ben toch iemand die eerst geuren zelf wilt ruiken voordat ik iets koop. Ze zijn helaas niet zo goedkoop dat je het snel gaat proberen maar ik hou deze zeker in mijn achterhoofd.

 13. 19 februari 2016 / 08:10

  De producten van B&BW zijn zo fijn! Vooral de originele geuren verbazen mij elke keer weer. Tot nu toe vind ik alle geuren die ik heb geroken ook enorm lekker. Ben nu ook heel erg benieuwd naar deze variant!

  • 22 februari 2016 / 12:30

   Jaa echt heerlijk inderdaad! Ik vind dit echt een heerlijke geur!

 14. 19 februari 2016 / 06:34

  Ik ben nu wel erg benieuwd naar de geur. Cassis vind ik bijv. niet heel lekker ruiken maar leuk dat je een onbekend product voor jou (en mij) mocht reviewen. Fijn ook dat je goed kunt doseren met deze fles :-)!