fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

MAC Mehr Matte Lipstick

MAC Mehr Matte Lipstick

Een MAC lipstick maakt me altijd blij, maar een MAC lipstick met korting natuurlijk nog blijer! Ik kocht deze lipstick met 20% korting tijdens de shoppingnight van Douglas. Het was een foutje bij Douglas en ik sloeg meteen mijn slag. Ik kocht MAC Mehr Matte Lipstick en vandaag lees je hier mijn uitgebreide review.

MAC Mehr Matte Lipstick

MAC Mehr Matte Lipstick

MAC Mehr Matte Lipstick is tegenwoordig een populaire lipstick van MAC. Hij zit in het vaste assortiment en ik had deze lipstick al een tijdje in mijn vizier. Eigenlijk zat ik te twijfelen tussen Velvet Teddy, Faux en Mehr. Uiteindelijk kocht ik Mehr met een mooie korting. Score! 

MAC Mehr Matte Lipstick

MAC Mehr Matte Lipstick

Mac Mehr is een matte lipstick. Dit is samen met de Satin Finish mijn favoriete finish. De matte lipsticks zijn enorm goed gepigmenteerd en blijven lang zitten. Ze zijn ietwat uitdrogend maar niet zo erg als de Retro Matte Finish.

MAC Mehr Matte Lipstick

Mehr wordt beschreven als ‘blauwroze’. Zelf vind ik Mehr een hele neutrale bruin/roze kleur. Hij wordt veel vergeleken met Brave, Twig en Please Me. Een heel neutraal kleurtje dus. Tijd om de lipstick te swatchen!

MAC Mehr Matte Lipstick

Hier zie je MAC Mehr op mijn arm. Wat een prachtige, volle kleur. Heel veel pigment en tijdens het swatchen heb je echt een één streep genoeg. Ik snap wel waar de ‘blauwroze’ omschrijving vandaan komt. Het is een neutrale kleur, maar wel met een lichte koele ondertoon. Nu heb ik zelf een warme ondertoon dus ik ben benieuwd of hij goed gaat staan!

MAC Mehr Matte Lipstick

Dit is MAC Mehr op mijn lippen. Ik denk dat  dit de perfecte neutrale kleur is voor zowel warme- als koele ondertonen. Hij is echt heel erg mooi. De lipstick is perfect gepigmenteerd en brengt voor een matte lipstick nog redelijk makkelijk aan. Hij blijft zo’n 4 uur zitten en overleefd een maaltijd prima. Na 4 uur moet je de lipstick een beetje bijwerken maar dat vind ik alsnog een prima resultaat.

MAC Mehr Matte Lipstick

MAC Mehr Matte Lipstick

Ik ben echt heel erg blij met MAC Mehr Matte Lipstick. Bij mij in de buurt zit geen MAC Counter of MAC Pro Store dus veel van mijn lipsticks bestel ik via internet aan de hand van goede reviews. Dat is toch altijd even spannend. Mehr was in ieder geval een hele goede keuze. Het is echt een lipstick die overal bij staat en goed kan voor overdag. Ik ben er heel erg blij mee!

MAC Mehr Matte Lipstick kost €19,50 en is te koop bij o.a. Douglas en MAC verkooppunten. 

Kocht jij iets van MAC tijdens de ‘foute’ sale van Douglas? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

26 Reacties

 1. 24 november 2015 / 11:02

  Ooh yes, zeer mooi inderdaad!

 2. 24 november 2015 / 05:47

  Haha wat relaxed, MAC is altijd uitgezonderd van kortingen. Niet zo slim, Douglas. Ik vind dit een heel mooie kleur, heel warm en stijlvol. Staat jou erg goed.

  • 26 november 2015 / 14:38

   Jaa ik moest ook echt even 3x goed kijken en heb toen gelijk mijn slag geslagen, hih! Hopelijk dat Douglas weer een keer een foutje maakt. Ben erg blij met Mehr, hij is echt perfect vind ik!

 3. 23 november 2015 / 22:58

  Ah hij is zo mooi! Mijn volgende MAC lipstick wordt zeker deze! <3

 4. 23 november 2015 / 21:31

  Wat een plaatje! En wat een geluk dat je met korting kon shoppen!

  • 26 november 2015 / 14:37

   Jaa inderdaad echt geluk. Heb er niet over nagedacht en meteen mijn slag geslagen!

 5. 23 november 2015 / 21:30

  Wauw prachtige kleur, staat je prachtig 🙂
  Prachtige foto’s! X

 6. 23 november 2015 / 20:37

  Dat is nog eens een leuke prijsfout, omg. De kleur staat je echt prachtig! Mehr staat al zo lang op mijn lijstje <3

 7. Delphine
  23 november 2015 / 20:27

  Dit kleurtje staat jou heel erg goed.

 8. 23 november 2015 / 19:33

  Ik vind het echt een mooi kleurtje hoor! Misschien is dit wel een kanshebber voor mijn volgende lipstick 😀 Twijfel alleen over matte lipsticks, ik krijg hier vrij droge lippen van.

 9. 23 november 2015 / 16:27

  Hij staat je prachtig! Goede keuze gemaakt dus! 🙂

 10. 23 november 2015 / 15:30

  Ohh deze staat al zo lang op mijn verlanglijst! Van het weekend maar bestellen… mooie review!

  • 26 november 2015 / 14:39

   Dankjewel! Heb je hem inmiddels al besteld? Ben benieuwd! 🙂

 11. sabrina
  23 november 2015 / 15:25

  Zo mooi! deze staat bovenaan mijn wishlist. Balen dat ik er van uit ging dat mac niet 20% was, anders had ik m zeker gescoord!

 12. 23 november 2015 / 14:06

  Gaaf kleurtje is dit en het staat je erg goed.

 13. Tamara
  23 november 2015 / 10:47

  Mooie lipstick! Jij was bij een van de gelukkige gefeliciteerd ik was helaas net te laat, maar kan niet steeds massel hebben toch. X

 14. 23 november 2015 / 10:37

  Wat is ‘ie mooi zeg! Echt een hele toffe kleur. Ik vind ‘m je ook echt mooi staan.

 15. 23 november 2015 / 09:56

  Ik vind de kleur heel bijzonder mooi! Al staat hij bij mij meer bruinig! Ik zou hem willen, maar twijfel echt door de finish. Bij mij begon hij meteen weer te rullen… Zo jammer dat ik die matte lipsticks niet zo goed kan hebben. Je hebt trouwens prachtige foto’s gemaakt!

  • 26 november 2015 / 14:37

   Ja dat is echt per persoon verschillend denk ik. Bij mij valt het echt heel erg mee, ik vind Matte Finishes altijd heel erg fijn. Misschien een lipprimer eronder proberen? Ik doe zelf altijd de Labello For Men omdat dat een matte labello is, hiermee verpest je de finish dus niet maar blijven je lippen wel gehydrateerd. Thanks voor je compliment over de foto’s x

 16. 23 november 2015 / 09:28

  Wat een mooi kleur en het staat je ook erg mooi. Dit is volgens mij wel een kleur die iedereen kan hebben.

 17. 23 november 2015 / 09:16

  Hij staat je heel erg mooi! Ik denk dat ik deze binnenkort maar eens moet gaan proberen in de winkel 🙂

  • 26 november 2015 / 14:35

   Ja zeker doen, ik ben er zo blij mee!

 18. 23 november 2015 / 07:24

  Jaaaaa, één van mijn favoriete lipsticks! Mooi is hij he.. ik snap dat je hier heel blij mee bent :-)!

  • 26 november 2015 / 14:33

   Jaa hij is echt prachtig, groot favoriet!