fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

MAC Dainty Mineralize Blush

IMG_3436

Als er een product van MAC al een hele lange poos een hype is, dan is het Dainty wel. Dainty is een mineralize blush en zit in het vaste assortiment van MAC. Hij is een hele tijd overal uitverkocht geweest en staat nog steeds op veel verlanglijstjes van beauty liefhebbende meisjes. Zo stond hij ook op mijn lijstje en nu is het dan eindelijk zover! MAC Dainty Mineralize Blush is van mij. Lees je mee of ik het de hype waard vind?

IMG_3412

Er zijn heel wat meiden die nog geen MAC producten in hun stash hebben zitten. Als zij om de meest gangbare producten vragen zijn de antwoorden 9 van de 10 keer: ‘Please Me Lipstick’ of ‘Dainty Mineralize Blush’. Ik snap wel waarom. Het zijn twee producten die eigenlijk altijd goed zijn. Heel veel meiden bestellen MAC op internet en vinden het misschien eng een MACstore in te stappen en om advies te vragen. Met deze twee producten kom je nooit bedrogen uit.

IMG_3414

Dainty betekent letterlijk delicaat. Een subtiele blush dus. Hij neigt een klein beetje naar een warme lichtroze/peachy achtige kleur. Ik vind hem heel bijzonder en perfect voor de lichte huid.

IMG_3417

MAC beschrijft Dainty als: Light yellow pink with gold pearl. De swatch hierboven heb ik expres gefotografeerd in de zon, zodat je de parelmoer gouden glans goed kan zien. De blush is wel een vrij poederig, maar dit komt ook doordat hij is gebakken. Zelf heb ik hier nooit zo’n probleem mee. Kwestie van je kwast goed aftikken. Juist hierdoor breng je de blush ook mooi subtiel aan en geeft het een prachtig blosje! 

IMG_3421   IMG_3424

Op de eerste foto zie je mijn gezicht zonder blush. Op de tweede foto heb ik MAC Dainty Mineralize Blush aangebracht. Subtiel is gewoon precies het goede woord. Hij geeft een prachtig blosje met een glanzende gloed. Een perfecte blush voor everyday! Zo perfect dat ik hem direct in mijn everyday-bakje kieper. Ja top!

IMG_3410

Dainty, wat ben ik blij met jou zeg! Je kost een hele duit, maar ik heb het graag voor je over. Ik denk dat vooral deze lente en zomer er heel wat dagen gaan passeren dat Dainty als blush op mijn wangeltjes is te vinden. Het is echt helemaal mijn ding!

MAC Dainty Mineralize Blush is te koop voor €24,50 bij de MAC Stores en enkele Bijenkorf en Douglas-Filialen. Hiernaast is de blush online te koop op www.maccosmetics.nl of www.douglas.nl 

Welk product van MAC staat op jouw verlanglijstje?

Liefs Lindsey,

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

10 Reacties

 1. 22 april 2015 / 22:29

  Wauw wat is ie mooi!! ❀

 2. 22 april 2015 / 21:04

  Wat een prachtige blush → wordt op de wishlist genoteerd!

  • 22 april 2015 / 21:10

   Leuk!! Laat me weten als je hem hebt en wat je er van vind!

 3. 22 april 2015 / 20:18

  Erg mooie blush! Deze staat ook op mijn wishlist 🙂

 4. 22 april 2015 / 13:42

  Prachtige blush, staat jou ook heel mooi!

 5. 22 april 2015 / 10:12

  Ik ben ook zo’n meisje die deze nog op haar wishlist heeft staan, zo’n mooie blush lijkt me dit! Ik heb nu New Romance, maar die is iets meer koraal dan Dainty.

  • 22 april 2015 / 10:14

   Jaa klopt, vind New Romance ook mooi, maar die is nog iets meer shimmery denk ik. Altijd als ik denk: ‘Welke blush moet ik dragen?’, dan is Dainty altijd een goede keus!