fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

Dat ik gek ben op highlighter is natuurlijk al lang geen geheim meer. Maar naar mijn mening blijven prachtige ‘budget’ highlighters helaas toch echt zeldzaam. Ik blijf ze echter wel uitproberen omdat ik graag een budgetpareltje vind. Vandaag review ik de MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter. Is dit een pareltje of niet?

MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

De highlighter ziet er heel erg luxe uit, maar dat komt echt door het patroon in de highlighter. Als je namelijk naar de rest van de verpakking kijkt, valt het toch een beetje tegen. Een witte onderkant met een doorzichtige bovenkant met een simpele tekst. Ik wordt er niet echt warm van..

Kruidvat over de highlighter: Laat je huid stralen met de Mua Undress Your Skin Shimmer Highlighter. Het poeder geeft je huid een stralend effect en creëert een natuurlijke, gezonde gloed. De highlighter is geschikt voor alle huidtinten.

MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

Op de foto links zie je de highlighter zonder flits, op de foto rechts zie je de highlighter met flits. In eerste instantie zie je de glans niet echt, maar door de flits zie je dat hij wel degelijk aanwezig is. Het lijkt een soort beigekleurige poeder met een roze glans. Tijd om te swatchen!

MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

Op de bovenste foto zie je de swatch zonder flits, op de onderste foto de swatch met flits. Van de warme beige gloed op de poeder is weinig meer over. Het lijkt wel een soort holografische glans/glitter. Ik zie er roze in terug maar ergens ook lichtelijk paars/blauw. Ik had een warme highlighter verwacht maar het is wel degelijk een koele kleur.

MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

Op de linkse foto zie je mijn gezicht zonder highlighter. Op de middelste foto zie je mijn gezicht met de highlighter maar zonder flitser. De rechtse foto is mijn gezicht met highlighter en met flitser. Wat je ziet is dat de highlighter echt heftig aanwezig is! Naar mijn mening is hij alles behalve subtiel.

MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

Ben ik fan van deze highlighter? Het antwoord is simpelweg ‘nee’. Het is gewoon niet mijn ding. Ik had de poeder liever iets warmer gezien en meer een glow in plaats van heftige glitter. Daarnaast is het een poeder die echt alleen geschikt is voor het highlighten van je jukbeenderen, omdat hij echt veel te heftig is voor bijvoorbeeld het puntje van je neus. Jammer, maar de highlighter en ik zijn geen match.

De Etos Highlighting Powder in Gold vind ik wel een prachtige ‘budget’ highlighter!

De MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter kost €5,99 en is te koop in alle Kruidvat filialen waar ze Make-Up Academy verkopen.

Wat is jouw grootste miskoop op het gebied van highlighters? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

22 Reacties

 1. 17 maart 2016 / 22:10

  Jammer dat het je niet bevalt, ik vind het wel goed staan eigenlijk zo met flits en zonder flits! Het product zelf ziet er ook wel prima uit. Maar persoonlijk houd ik ook meer van een highlighter met een warmere tint.

 2. 17 maart 2016 / 21:30

  jammer dat jij hem tegen vindt vallen, ik vind hem wel erg mooi, maar ik ben dan ook gek op roze en op veel shimmer!

 3. 8 maart 2016 / 21:14

  Jammer dat je de highlighter niet fijn vind, maar ik hou ook liever van een mooie glans dan grove glitters 🙂
  X

 4. 8 maart 2016 / 13:30

  Jammer dat je hem niet zo fijn vind zeg, dit is juist een van mijn favoriete budget highlighters haha!

 5. 8 maart 2016 / 09:12

  Ik vind hem eigenlijk wel mooi, maar ik kan me goed voorstellen dat jij er wat minder tevreden mee bent! Ik gebruik nog altijd Nars Albatross, dat blijft mijn grote highlighter liefde haha! XOXO

 6. 7 maart 2016 / 19:22

  Jammer dat hij niet helemaal naar wens is. Ik zou deze om die redenen dan ook niet aanschaffen, ook al ziet hij er in het geheel we mooi uit!

 7. 7 maart 2016 / 19:14

  Wat leuke Make-up is het meid

 8. 7 maart 2016 / 17:26

  Jammer dat ‘ie echt niet jouw ding is, ik vind ‘m juist wel wat hebben! Die van Essence schijnt ook heel mooi te zijn.

 9. 7 maart 2016 / 14:17

  Oef, wat jammer dat hij zo heftig is! Ik heb maar één highlighter en dat is zo’n palette van Sleek. Die is super fijn <3

 10. 7 maart 2016 / 14:11

  Wat jammer dat je hem niet zo fijn vind! Het staat je wel heel mooi.

 11. 7 maart 2016 / 12:41

  Ik heb hem ook, ik vind hem alleen wel fijn. Hij is alleen ongelofelijk lastig aan te brengen op een of andere manier haha!

 12. LifeofRenee
  7 maart 2016 / 11:52

  Erg jammer dat deze highlighter zo tegen valt, ik had er persoonlijk meer van verwacht in een positieve zin! Zo zonde dat budget merken nog niet echt een juiste highlighter hebben kunnen maken. Als je het mij vraagt is op dit moment alleen de nieuwe highlighter van Catrice heel erg mooi! Heb jij deze al geprobeerd Lindsey? =) xxx

 13. 7 maart 2016 / 11:47

  Ik snap wat je bedoeld. Het misstaat je echter niet, maar als je een warmere highlighter verwachtte snap ik wel je teleurstelling. Ik vind die van Etos misschien zelfs mooier dan deze.

 14. 7 maart 2016 / 11:32

  De high lighter ziet er mooi uit, maar ik begrijp je helemaal. Hij oogt vrij heftig. Liefs Marjon

 15. 7 maart 2016 / 09:32

  Mmm wat jammer dat het niet je ding is. Ik heb hem gehad, maar vond hem te subtiel!

 16. 7 maart 2016 / 09:20

  Ik had ook een andere kleur verwacht als je het in de verpakking ziet zitten. Maar ik denk wel dat je deze highlighter heel mooi kunt gebruiken bij een ooglook, bijvoorbeeld in de binnenste ooghoek of midden op het ooglid. Maar ik zou hem niet op mijn jukbeenderen gebruiken helaas.

 17. 7 maart 2016 / 09:14

  Ik ben na het lezen gelijk even naar boven gelopen omdat ik me niet kon herinneren dat deze highlighter zo glitterig was. En als ik mijne swatch is hij ook echt niet zo! Ik weet wel dat ik mijne al best lang heb (nog besteld van de Engelse site toen het niet in Nederland te koop was) maar vraag me nu heel erg af of ze de formule hebben aangepast?

 18. Svenja
  7 maart 2016 / 08:56

  Jammer dat de glitter zo heftig is! Voor een feestje zou het misschien nog wat zijn maar voor overdag is het toch wel een no go! Ik heb nog nooit echt een miskoop gedaan op het gebied van highlighters gelukkig. Gebruik over het algemeen ook alleen mijn all time favorieten Soft and Gentle en Abatross!

 19. 7 maart 2016 / 08:42

  Jammer! Ik vind een glans ook echt veel mooier dan losse glitters. Budget alternatief is een oogschaduw in highlighter kleur met metallic finisch; dat geeft zo’n glans en geen losse glitters.

 20. 7 maart 2016 / 08:40

  Het ziet er wel mooi uit, maar ik kan begrijpen dat je het te heftig vindt.

 21. 7 maart 2016 / 08:37

  Deze is zo mooi, ik wil m ook echt!! X

 22. 7 maart 2016 / 06:42

  Ik heb deze highlighter ook en ik ben er wel fan van, haha. Ik vind hem je prima staan maar snap wel waarom je hem liever iets warmer ziet.