fbpx
12   11
65   136
133   245
53   206
33   81

The Body Shop Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask

The Body Shop Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask

De laatste tijd ben ik helemaal in to de verzorgingsproducten. Waar ik daar voorheen niet heel veel aandacht aan besteedde ben ik er de laatste tijd juist echt heel erg mee bezig. Vandaag review ik de The Body Shop Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask. Benieuwd hoe deze Bouncy Sleeping Mask uit de Drops of Youth lijn van The Body Shop mij bevalt? Lees dan lekker mee.

The Body Shop Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask

The Body Shop Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask

De verpakking van de The Body Shop Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask vind ik heel erg mooi. Het ziet er echt heel Bio en Healthy uit. Het is een hele grote pot van groen glas met een grote witte dop. Bij de Sleeping Mask wordt ook een spateltje geleverd om het product extra hygiënisch uit de pot te halen. Top! 

The Body Shop Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask

Het woord ‘Bouncy’ valt wat mij betreft het meest op in de productnaam. Dit staat natuurlijk voor veerkrachtig en dat betekent dat deze crème ervoor moet zorgen dat de huid er elastischer/veerkrachtiger uit gaat zien. Op de verpakking noemt The Body Shop het (om het makkelijk te maken, haha) een refreshing, bouncy cream-gel leave-on mask. Je brengt hem aan voor het slapengaan en hoeft hem daarna niet meer te verwijderen. Eigenlijk kun je dus wel stellen dat het gewoon een nachtcrème/nachtgel is.

The Body Shop Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask

The Body Shop Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask

De stamcellen van de Edelweiss plant zijn verwerkt in deze crème. Juist deze stamcellen zijn het geheim voor een veerkrachtige huid. Het bijzondere aan de Edelweiss plant is namelijk dat hij een celvernieuwend vermogen heeft. Naast deze stamcellen zit er ook Hyaluronzuur en Babassu-Olie in deze crème. Beide ingrediënten helpen de huid om vocht vast te houden.

Ben je nu net zo jong als ik, dan heb je waarschijnlijk nog geen last van een ‘minder elastische’ huid. Als ik wakker wordt dan zijn de ‘slaapstrepen’ van mijn kussen binnen no-time verdwenen. Bij een wat oudere, minder elastische huid is dit meestal niet zo. Het is dan ook echt een crème die bedoeld is voor een wat verouderde huid met een soort anti-age werking.

The Body Shop Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask

Het grappige is dat deze ‘Bouncy Sleeping Mask’ ook echt bouncy en jelly aanvoelt. Dit zorgt ervoor dat de crème makkelijk uitsmeert en dat voelt fijn aan. Door het spateltje kun je de crème er makkelijk uit halen en hierdoor blijft het product hygiënisch en schoon.

The Body Shop Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask

Ik heb hem een tijdje geprobeerd en vind de crème echt wel heel fijn. Ook al heb ik hem absoluut niet nodig vanwege het anti-age effect. De crème voelt heel erg fris en ruikt ook erg lekker. Tijdens het aanbrengen is hij wel enorm jelly. Ik kan het het beste vergelijken met de structuur van een panncotta toetje, haha! Hij voelt op het begin erg plakkerig aan dus je moet hem goed in de huid masseren. Na een minuut of 5 is het plakkerige verdwenen. De volgende ochtend is de huid erg zacht en soepel. Heel fijn!

Om hem extra goed te kunnen reviewen heb ik de The Body Shop Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask ook door mijn moeder laten gebruiken. Zij zegt het volgende over de crème: In eerste instantie vond ik de crème een beetje waterig en plakkerig bij het aanbrengen maar na hem een paar keer gebruikt te hebben vind ik hem erg fijn. Mijn huid voelt de volgende morgen lekker zacht aan en ik heb het idee dat hij zeker een anti-age werking heeft. 

The Body Shop Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask bevat 90ml. en kost €28,- Het masker is natuurlijk te koop bij The Body Shop

Gebruik jij iedere avond een nachtcrème? Zo ja, welke? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

26 Reacties

 1. 23 februari 2016 / 16:37

  Mooie foto’s en duidelijke review. Ik ben met mijn dagcrème wel al begonnen met anti aging (ik ben 26) en dat kan best. Dit lijkt me op zich een prima product, fijn dat spateltje, dat is echt een pluspunt vind ik! Ik heb met een product ook wel eens mijn moeder laten testen en die merkte nog meer verschil dan mij.

 2. 23 februari 2016 / 09:06

  ziet er heel erg goed uit! Leuke groene verpakking!

 3. 22 februari 2016 / 21:09

  Klinkt als een fijne créme, je hebt mij nieuwsgierig gemaakt 🙂
  X

 4. 22 februari 2016 / 20:42

  Deze staat op mijn wishlist, lijkt me een fijne masker.
  Leuk artikel 😉

 5. 22 februari 2016 / 19:43

  Klinkt als een goed masker! Fijne review 🙂

 6. 22 februari 2016 / 17:18

  Oeh ik als masker -en dan vooral leave in maskers- fanaat MOET dit proberen.
  Ondanks dat het inderdaad gewoon onder categorie nachtcreme valt hihi
  Ik ben persoonlijk heel benieuwd naar de structuur. Hoe je het omschrijft klinkt het alleen al leuk.
  Goeie en duidelijke review!

 7. 22 februari 2016 / 13:23

  Ik gebruik iedere nacht de geitenmelk nachtcreme van Ziaja, super fijn is die! Deze vind ik ook echt heel fijn klinken. Vroeg me wel even af wat ik me moest voorstellen bij een sleeping mask, maar stiekem is het dus een nachtcreme haha! Oh en ze zeggen toch altijd dat je tien of twintig jaar van te voren moet beginnen met anti-age producten? Ben je precies op tijd, haha! :p

  • 23 februari 2016 / 20:39

   Bedankt voor je leuke reactie Sarah! Is het zo dat ze dat zeggen? Dan blijf ik lekker smeren haha!

 8. 22 februari 2016 / 13:23

  Het product ziet er heel goed en fijn uit, maar ik zal toch echt nog even een paar jaartjes moeten wachten 😉 !

 9. 22 februari 2016 / 12:03

  Haha volgens mij doet bloggen dat met je! Ik ben de laatste tijd ook helemaal van de verzorgingsproducten. Klinkt als een fijn masker 🙂

  • 23 februari 2016 / 20:38

   Haha ja dat denk ik inderdaad ook! 😀

 10. 22 februari 2016 / 11:38

  I <3 The Body Shop. Ook dit masker klinkt weer heel erg fijn!

 11. 22 februari 2016 / 11:27

  Ik heb een serum uit deze lijn en die is echt super lekker! Ik geloof daarom ook direct dat deze nachtcreme heel fijn is. Mooie review heb je er van gemaakt. En de eerst volgende keer dat ik bij TBS ben, ga ik hem bekijken.

 12. 22 februari 2016 / 09:41

  Klinkt goed, lijkt me een fijn product! Grappig dat je moeder hem ook mee heeft getest.

  • 23 februari 2016 / 20:38

   Haha dankjewel Iris! Ze vond het zelf ook erg leuk!

 13. 22 februari 2016 / 09:27

  Wat goed dat je moeder ‘m ook getest heeft! Bepaalde anti-age producten kan je juist prima op jonge leeftijd mee beginnen, omdat voorkomen makkelijker is dan genezen 🙂

 14. 22 februari 2016 / 09:11

  Ziet er uit als een mooie crème! Ik ben niet altijd gesteld op de ingrediënten in bodyshop producten. Maar dit ziet er volgens mij goed uit!
  Handig dat je t ook door je moeder hebt laten testen. T schijnt trouwens dat t best goed is om jong te beginnen met goede gezichtsverzorging; dat je dat later wel gaat zien. Maar geen idee hoe dat echt zit natuurlijk, dat moeten we nog afwachten!
  Ik gebruik zelf een olie snachts. Die van de body shop (oils of life heet die lijn geloof ik), of pure cactus olie. Sochtends gebruik ik dan een serum, oogcreme en crème. Voor de droge plekjes gebruik ik af en toe nog beurre de karite en na een dag in de zon aloë vera gel.

  • 23 februari 2016 / 20:37

   Dankjewel Esther! Je routine klinkt erg fijn!

 15. 22 februari 2016 / 08:57

  Klinkt goed! Ik houd hem zeker in mijn achterhoofd als ik wat ouder ben! (:

 16. 22 februari 2016 / 08:22

  Ik herken het! De laatste tijd ben ik ook helemaal into verzorging en sinds ik producten van The Body Shop gebruik is mijn huid veel zachter en zit mijn make-up zelfs mooier. Deze ga ik dus zeker onthouden, voor als ik wat ouder ben haha!

  • 23 februari 2016 / 20:36

   Aah klinkt goed!! Dit is inderdaad voor over een paar jaartjes, whaha!

 17. 22 februari 2016 / 07:52

  Klinkt als een super fijn masker! Leuk dat je moeder het ook getest heeft. Heb zelf het night masker van Clinique en die vind ik ook erg fijn, dit zou wel een goedkoper alternatief zijn dus ga deze zeker onthouden. <3

 18. 22 februari 2016 / 07:51

  Oeh klinkt goed Linds! Gelukkig hebben wij die slaapstrepen nog niet zo erg, haha. Super dat je hem je moeder ook hebt laten testen, dat maakt de review nog wat sterker!

  • 23 februari 2016 / 20:35

   Dankjewel Kim! Nee (gelukkig) nog geen last van inderdaad haha!

 19. 22 februari 2016 / 06:45

  Dit klinkt echt als een heel erg fijn masker, die wil ik wel eens proberen :-)!