fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Andrélon Oil&Care Marokkaanse Arganolie

Andrélon Oil&Care Marokkaanse Arganolie
Na al heel wat reviews van Shampoo’s, is mijn zoektocht naar de perfecte shampoo nog steeds niet ten einde. Ik ben of gewoon heel kieskeurig of heb gewoon het juiste product voor mijn haar nog niet gevonden. Vandaag review ik de Andrélon Oil&Care Marokkaanse Arganolie. Gaat dit hèt product zijn voor mijn haar of niet?

Andrélon Oil&Care Marokkaanse Arganolie Andrélon Oil&Care Marokkaanse Arganolie

Andrélon, iedereen kent het (denk ik?) wel. Ze hebben heel veel lijnen en voor ieder haartype wel iets. De Andrélon Oil&Care Marokkaanse Arganolie valt onder de categorie Intensief herstel & Bescherming. In totaal zitten er 6 producten in deze lijn, namelijk:

 • Oil & Care Shampoo
 • Oil & Care Conditioner
 • Oil & Care 1-minuut Masker
 • Oil & Care Anti-Klit Spray
 • Oil & Care Serum-Oil
 • Oil & Care Voedende Crème

Ik review 3 producten, namelijk de Shampoo, Conditioner en het 1-minuut masker.

Dit is wat Andrélon zelf over de Andrélon Oil&Care Marokkaanse Arganolie lijn zegt: Andrélon heeft een nieuwe lijn speciaal voor droog en pluizig haar: Oil & Care. De unieke formule met diverse oliën, waaronder Marokkaanse Arganolie, verzorgt en voedt je haar, waardoor je weer controle krijgt over je droge en pluizige haar. De olie wordt snel in je haar opgenomen, zodat je haar zacht aanvoelt en zijn natuurlijke uitstraling behoudt.

Andrélon Oil&Care Marokkaanse Arganolie

Andrélon Oil&Care Marokaanse Arganolie

Andrélon Oil&Care Marokaanse Arganolie

Andrélon Oil&Care Marokkaanse Arganolie – Shampoo

Andrélon zegt: Shampoo om droog en pluizig haar optimaal te verzorgen. De unieke formule met diverse oliën, waaronder Marokkaanse Arganolie, verzorgt en voedt je haar, waardoor je weer controle krijgt over je droge en pluizige haar. Het wordt snel in je haar opgenomen, zodat je haar zacht aanvoelt en zijn natuurlijke uitstraling behoudt.

De shampoo is vrij vloeibaar en heeft een beige parelmoer glans. De geur is heerlijk en hij voelt erg prettig aan tijdens het wassen. Heel veel shampoo’s maken mijn haar droog en stug maar dat is bij deze shampoo van Andrélon absoluut niet het geval!

Andrélon Oil&Care Marokaanse Arganolie

Andrélon Oil&Care Marokaanse Arganolie

Andrélon Oil&Care Marokaanse Arganolie
Andrélon Oil&Care Marokkaanse Arganolie – Conditioner

Andrélon zegt: Een conditioner om droog en pluizig haar na het wassen controleerbaar en zacht te maken. De unieke formule met Arganolie verzorgt en voedt je haar zonder het te verzwaren. Het trekt snel in en helpt pluis voorkomen zonder dat het je haar vettig maakt. Het resultaat is zacht en luchtig haar.

De conditioner is een stuk minder vloeibaar dan de shampoo. Het is echt een crème! Hij brengt makkelijk aan in het haar en maakt het haar heel erg zacht!

Andrélon Oil&Care Marokaanse Arganolie

Andrélon Oil&Care Marokaanse Arganolie

Andrélon Oil&Care Marokaanse Arganolie

Andrélon Oil&Care Marokkaanse Arganolie – 1-minuut Masker

Andrélon zegt:Dit masker geeft droog haar een volledig verzorgende behandeling in slechts 1 minuut. De unieke formule met diverse oliën, waaronder Marokkaanse Arganolie, verzorgt en voedt je haar zonder het te verzwaren of vettig te maken. Het masker helpt pluizig haar te voorkomen en maakt het haar beter behandelbaar. Het resultaat is zacht en luchtig haar.

Het masker is net als de conditioner erg crèmig. Hij ruikt even heerlijk en brengt makkelijk aan in het haar! 1 minuutje intrekken en uitspoelen maar!

Andrélon Oil&Care Marokkaanse Arganolie

Ik ben erg blij met deze Andrélon Oil&Care Marokkaanse Arganolie lijn. Ik heb echt het idee dat het werkt voor mijn haar. De shampoo maakt mijn haar niet stug en de conditioner en het masker maken mijn haar heerlijk glad. Ik heb niet het idee dat mijn haar wordt verzwaard en het wordt niet snel vet. Het is luchtig en pluisvrij, eigenlijk precies wat ik zoek!

 • Andrélon Oil&Care Marokkaanse Arganolie Shampoo bevat 300ml. en kost €3,39
 • Andrélon Oil&Care Marokkaanse Arganolie Conditioner bevat 300ml. en kost €2,99
 • Andrélon Oil&Care Marokkaanse Arganolie 1 Minuut Masker bevat 180ml. en kost €3,99
  • Deze producten zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat.

Wat is op dit moment jouw favoriete shampoo? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

25 Reacties

 1. 3 maart 2016 / 20:51

  Ik ga deze ook een keer proberen! Vooral het 1-minuut masker vind ik altijd heel erg fijn. Alleen jammer dat de tube bij mij altijd zo snel leeg is. Hihi

 2. 3 maart 2016 / 20:47

  Oh, wat klinken deze producten fijn zeg! Hebben, hebben, hebben!

 3. 3 maart 2016 / 20:32

  Ik heb hier de shampoo van en ik vind het een heerlijke shampoo. Misschien ga ik de rest van deze lijn ook wel aanschaffen.

 4. 3 maart 2016 / 20:06

  oh ik ben gek op de producten van andrelon, ze zijn zo fijn altijd! Ben heel erg benieuwd naar deze lijn. <3
  Liefs! Evelien

 5. 3 maart 2016 / 19:16

  Zelf heb ik vrij moeilijk haar en gebruik ik de laatste jaren vooral duurdere merken. Maar ik moet zeggen dat deze producten wel erg fijn klinken!

 6. 3 maart 2016 / 18:58

  Ik gebruik dit zelf ook (en de anti-klit spray). Ik vind deze lijn echt zo ongelofelijk fijn!

 7. 3 maart 2016 / 16:33

  Adrelon is sowieso een fijn merk. Ik zelf was nog niet bekend met deze lijn, maar dit artikel heeft mij wel nieuwsgierig gemaakt. Liefs Marjon

 8. 3 maart 2016 / 14:25

  Andrelon vind ik sowieso al een erg fijn merk. Deze producten lijken me erg lekker en voedend voor het haar!

 9. 3 maart 2016 / 14:05

  Wat een uitgebreide review, fijn! Ik heb de lijn zelf ook gebruikt, maar helaas is het niets voor mijn haar. Het masker en de conditioner maakte mijn haren enorm vet en de shampoo vloog er te snel doorheen omdat ik veel product nodig had. De geur vond ik trouwens wel heel erg lekker. Ik gebruik al een lange tijd alles van GUHL, dit is voor mijn haren perfect.

 10. 3 maart 2016 / 13:38

  Mooie foto’s en ik ben best wel benieuwd!

 11. 3 maart 2016 / 13:31

  Ik gebruik ook deze mijn van Andrélon, ik vind de shampoo en conditioner heerlijk en ze doen wat ze beloven 🙂
  X

  • 3 maart 2016 / 13:32

   “Ik gebruik ook deze lijn

 12. 3 maart 2016 / 13:28

  Ik vind deze lijn heel erg fijn, ik gebruik ze ook vaak! -x-

 13. 3 maart 2016 / 12:34

  Fijn dat het je zo goed gevalt. Ik ben nog op zoek naar een fijn haarmasker dus wie weet kan ik deze eens proberen! Ik gebruik zelf de arganolie van Andrélon en die vind ik echt heel fijn dus wie weet het masker ook wel.

 14. 3 maart 2016 / 12:06

  Ik gebruik alleen nog natuurlijke producten, mijn hoofdhuid kan hier gewoon niet tegen! Gelukkig bevalt het jou goed 🙂

 15. 3 maart 2016 / 11:49

  hmm lijkt mij een hele fijne lijn! fijne review heb je ook geschreven liefs

 16. 3 maart 2016 / 11:48

  Ze lijken me fijn! Ik gebruik zelf altijd al Andrélon shampoo, ik vind het echt een fijn merk!

 17. 3 maart 2016 / 11:03

  Andrélon vind ik altijd zo fijn en zo lekker ruiken! Dit lijkt me ook weer heel erg fijn.

 18. Suzanne vd kieboom
  3 maart 2016 / 10:33

  Ik vind dit juist niet een erge fijne shampoo! Hierdoor wordt mijn haar juist vettig en kan ik er helaas niks meer mee! Maar waarschijnlijk niet voor mijn haartype bestemd!
  De shampoo heeft wel een heerlijke geur!!
  Top review lin!!

 19. 3 maart 2016 / 10:14

  Ik vind het haarmasker zo fijn! Echt een aanrader 🙂 X

 20. 3 maart 2016 / 09:39

  Ik heb ook best pluizig haar maar ben nog steeds aan het zoeken naar een fijne shampoo! Nu ik je review heb gelezen lijkt deze wel heel fijn te zijn.

 21. 3 maart 2016 / 08:36

  Wat fijn dat deze producten precies hetgeen zijn wat je zoekt! Ik gebruik altijd mijn Coconut Milk shampoo van ogx. Echt héérlijk ruikt die.

 22. 3 maart 2016 / 07:22

  Wat een fijne review! Ik vind het altijd heerlijk als ik mijn haar in 3 stappen mag wassen, dan voelt het altijd zoveel beter aan. Heb vaak veel shampoos etc van Andrelon gehad, deze klinkt ook erg fijn. Momenteel heb ik hetzelfde alleen dan van Garnier, ook echt een aanrader! 🙂

 23. 3 maart 2016 / 06:43

  Ik vind dit echt een hele fijne lijn van Andrelon. Het haarmasker heb ik vrijwel altijd in huis :-)!