fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Ik ga naar Londen en neem mee…

Ik ga naar Londen en neem mee

Yess! Al zo lang stond Londen bovenaan op mijn wishlist voor een citytrip en op het moment dat jij dit leest, loop ik lekker rond in Londen. In dit artikel laat ik zien wat ik allemaal mee neem. Dus ben jij hier benieuwd naar? Lees dan zeker verder.

Ik ga naar Londen en neem mee

Ik ga naar Londen en neem mee / Dagcrème, Parfum, Deodorant en Douchegel
 • Nivea Hydraterende Dagcrème
 • Gucci Bamboo Eau De Parfum
 • Nivea Deodorant Fresh Natural
 • Gucci Bamboo Perfumed Shower Gel

Ik ga naar Londen en neem mee

Ik ga naar Londen en neem mee / Basis Make-Up

Ik ga naar Londen en neem mee

Ik ga naar Londen en neem mee / Bronzer, Blush en Highlighter

Ik ga naar Londen en neem mee

Ik ga naar Londen en neem mee / Lipstick

Ik ga naar Londen en neem mee

Ik ga naar Londen en neem mee / Ooglook

 • MAC x4 Quattro
  • Naked Lunch
  • Woodwinked
  • Cranberry
  • Swiss Chocolate
 • Chanel Le Volume de Chanel mascara
 • NYX Jumbo Pencil in Milk
 • Essence Long Lasting Eye Pencil in 01 Black Fever

Ik ga naar Londen en neem mee

 

Ik ga naar Londen en neem mee / Kwasten

Ik ga naar Londen en neem mee… Dit Dus! Ik probeer niet teveel mee te nemen, want ik wil natuurlijk zoveel mogelijk mee terug nemen. Deo, Parfum, een dagcrème gaan natuurlijk altijd mee. De basis voor mijn make-up en wenkbrauwen mogen ook zeker niet ontbreken. Het Cheek Palette van Bobbi Brown is echt perfect voor op reis. 2 blushes en een perfect matchende highlighter, ideaal! Het MAC palette is goed voor een simpele ooglook en tsja, natuurlijk 2 lipsticks voor de afwisseling, hihi! Al met al vind ik het best meevallen wat ik allemaal mee neem, of vind je niet?

Morgen komt mijn wishlist online, dus ben je  benieuwd naar wat ik allemaal wil shoppen in Londen, kom dan zeker morgen ook even een bezoekje brengen op mijn blog! 🙂

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

16 Reacties

 1. 21 januari 2016 / 20:06

  Leuk voor te zien en het valt inderdaad erg mee wat je zoal meeneemt 🙂
  X veel plezier meid ❤️

 2. 20 januari 2016 / 20:26

  AH! Ik wil ook naar Londen! Heb je stiekem niet een plekje over in je koffer? De hoeveelheid producten vind ik echt heel erg meevallen! Grappig om te zien dat wij veel dezelfde ‘dagelijkse producten’ gebruiken. Heel veel plezier! Liefs <3

  • 25 januari 2016 / 12:18

   Hihi ja het was echt heel erg leuk! Op de heenreis had ik wel een plekje in mijn koffer maar op de terugweg niet meer, whaha! Leuk dat we dezelfde dagelijkse producten gebruiken! 🙂

 3. 20 januari 2016 / 16:26

  Wat leuk wat je allemaal mee hebt.
  Hoppe amuseert je al in Londen.

 4. 20 januari 2016 / 15:50

  Wat leuk om te zien wat je allemaal meeneemt. Er zitten echt enorm veel mooie proudcten bij! Ik vind vooral de lipsticks echt super mooi.

 5. 20 januari 2016 / 13:10

  Leuk om te zien! Ik probeer het ook altijd te minimaliseren! Ik ben ook heel benieuwd waar je mee thuis komt hihi!

 6. 20 januari 2016 / 12:05

  Leuk om te zien wat je allemaal meeneemt 🙂

 7. 20 januari 2016 / 11:14

  Leuke dingen neem je mee, je mac lipstick is ook erg leuk!! X

 8. 20 januari 2016 / 09:16

  Wat een mooie items neem je mee! En, bescheiden is het zeker. Al blijft het dan nog genoeg ruimte in je koffer open voor hetgeen je daar gaat kopen 🙂 Ik ben heel benieuwd welke items je gaat shoppen! Ik wens je er veel plezier! Ga je ook nog naar een musical? Zeker een aanrader!

  • 25 januari 2016 / 12:17

   Haha dankjewel, ik vond het zelf ook erg bescheiden! Ik ben niet naar een musical geweest, wel een leuke tip voor de volgende keer want ik wil zeker weer terug.

 9. 20 januari 2016 / 08:57

  Wauw, wat meevallen van wat je meeneemt! Ik ben zeer benieuwd naar wat je mee naar huis brengt.

  • 25 januari 2016 / 12:16

   Haha ja toch? Vond het zelf ook erg meevallen. Er komt een shoplog aan! 🙂

 10. 20 januari 2016 / 07:02

  Ik vind het ook meevallen hoor, wat je allemaal mee neemt! Ik ben benieuwd naar je wishlist morgen, al heb ik al wel een beetje een idee ;-)! Ik ben nieuwsgierig naar wat je uiteindelijk allemaal shopt!