fbpx
18   50
11   39
272   802
27   67
32   78

Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base

Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base

Naar mijn mening is een oogschaduwbasis best een ondergewaardeerd product. Terwijl ik het juist echt ontzettend belangrijk vind. Vandaag review ik de Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base. Benieuwd wat ik van deze oogschaduwbasis vind? Lees dan vooral verder.

Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base

Ik heb al veel goede verhalen gelezen over de oude eyeshadowbase van Catrice. Dit is de nieuwe en ik vind de vormgeving al heel erg mooi. Superstrak en hij oogt helemaal niet goedkoop, vindt je wel?

Dit is wat Catrice zelf zegt over de Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base: “Perfect voorwerk. Met deze basis bereid je de oogleden optimaal voor op oogmake-up. De lichte textuur in nudetint is eenvoudig aan te brengen met de flock-applicator. De basis verbetert de kleurintensiteit en helderheid van oogschaduw, zorgt dat kleurpigmenten langer mooi blijven en voorkomt dat de textuur zich in de plooi van het ooglid ophoopt.”

Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base

De verpakking is van hard plastic en hij heeft een zwarte draaidop. De applicator van de oogschaduwbasis is vergelijkbaar met een applicator van een lipgloss. Dit vind ik zelf altijd erg fijn en hygiënisch. Je hoeft namelijk niet met je vingers in het product te zitten en kunt het direct aanbrengen op je oogleden.

Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base

De structuur van de oogschaduwbasis is erg crèmig en romig. Het uitsmeren gaat heel erg makkelijk en de basis voelt licht en zacht. Wel heeft hij een licht camouflerende werking en zal hij de rode adertjes op je oogleden doen verdwijnen.

Ingredientenlijst:
ISODODECANE, TALC, CYCLOPENTSILOXANE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, TRIHYDROXYSTEARIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), TRIETHYLHEXANOIN, SORBITAN SESQUIOLEATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, POLYETHYLENE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PROPYLENE CARBONATE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base

Op de foto hierboven zie je op de bovenste rij 3 swatches op mijn hand zonder de oogschaduwbasis. Op de onderste rij 3 swatches op mijn hand met daaronder de Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base. Wauw, zie je dat verschil? De oogschaduw is gelijk een stuk intenser met de basis van Catrice eronder. Echt een indrukwekkend verschil! Tijd om te kijken of mijn ooglook goed blijft zitten.

Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base

De bovenste rij is mijn ooglook om 08:00uur. De look zit er net op en als basis heb ik natuurlijk de Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base gebruikt. Tijdens het aanbrengen had ik totaal geen last van de basis. Sterker nog, mijn kleuren waren intenser en het blenden ging makkelijker. Top! De onderste rij is dezelfde ooglook op dezelfde dag om 18:00uur. Dat is dus 10 uur later. De look zit er echt nog prima op. Ik ben ontzettend tevreden.

De Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base is echt precies wat ik verwacht van een goede oogschaduwbasis. Hij is licht en crèmig. Hij camoufleert rode adertjes en maken mijn oogschaduws intenser. Het werken met een ooglook gaat beter en hij blijft ontzettend lang zitten. Top! Catrice komt de belofte na!

De Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base bevat 5ml. en kost €3,59 en is te koop bij de drogist.

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

27 Reacties

 1. 30 september 2015 / 23:23

  Eerst vond ik hen totaal niet fijn maar sinds een tijd ineens wel!

 2. 28 september 2015 / 15:45

  Voor die prijs ga ik hem denk ik ook aanschaffen. Heb toch een nieuwe eye primer nodig en deze klinkt erg goed!

 3. 27 september 2015 / 12:30

  Ik hou van oogschaduw primers! Ik gebruik zelf die van Urban Decay.

 4. 26 september 2015 / 22:14

  Klinkt goed! Gebruik momenteel die van Essence en ben er niet heel blij mee om eerlijk te zijn, dit lijkt een goede vervanger!

 5. 26 september 2015 / 17:45

  Klinkt goed, ik ben echt al eeuwen opzoek naar een goede eyeshadow base. xx

 6. 26 september 2015 / 16:40

  Leuke review, ik was hem eigenlijk alweer vergeten. Heb hem nog niet geprobeerd, maar ben nog steeds benieuwd πŸ™‚

 7. 26 september 2015 / 16:00

  Wauw, het ziet er super uit bij de swatches en het eindresultaat! Mijn dure Too Faced Shadow Insurence is bijna op, maar ik weet nu welke goedkopere vervanger ik binnenkort ga kopen! Fijne review πŸ™‚ xx

 8. 26 september 2015 / 13:12

  Wow, wat bizar hoe goed deze werkt!
  Dat verschil qua intensiteit is gewoon echt gek haha
  Ik weet alleen dat ik dit uit luiheid niet ga gebruiken..

 9. 25 september 2015 / 19:07

  Ziet er heel goed uit!

  • Lindsey Beljaars
   26 september 2015 / 11:49

   Thanks! X

 10. Beautyjuf
  25 september 2015 / 18:32

  De verpakking oogt inderdaad luxer dan wat je van een budgetmerk verwacht. Mooi! Top dat deze primer je zo goed bevalt. De swatches zien er veelbelovend uit. Momenteel gebruik ik een primer van het merk E.L.F.. Daar ben ik ook erg tevreden over. Deze van Catrice zet ik op mijn wishlist.

  • Lindsey Beljaars
   26 september 2015 / 11:49

   Ah die van E.L.F. ken ik nog niet. Die van Catrice is wel echt heel fijn!

 11. 25 september 2015 / 17:05

  Jeetje wat een verschil met of zonder oogschaduwbasis ! Leuke review om te lezen!

  • Lindsey Beljaars
   26 september 2015 / 11:48

   Ja niet normaal he! Thanks x

 12. 25 september 2015 / 13:15

  Fijne Review! Het is altijd fijn om een goed werkende budget eyeprimer in je bezit te hebben!

  • Lindsey Beljaars
   26 september 2015 / 11:49

   Dankjewel Laura! Inderdaad altijd goed! πŸ™‚

 13. 25 september 2015 / 09:06

  Leuke review! Lijkt me een prima product zo te lezen! Ik gebruik nu die van essence die werkt ook prima!

  Xx esmay

  • Lindsey Beljaars
   26 september 2015 / 11:48

   Ik heb ook een lange tijd die van essence gebruikt. Als die van jou op is raad ik je aan die van Catrice te kopen. Ik vind die namelijk echt net iets beter πŸ˜‰

 14. 25 september 2015 / 09:03

  Dat klinkt goed! Ik heb nu die van de HEMA maar die is nu al aan het opdrogen(na 3 maand). Dit lijkt me een goede vervanging!

  • 25 september 2015 / 10:49

   Ja ik heb nu ook die van HEMA maar ik ben er ook niet zo tevreden mee. Er blijft voor mijn gevoel heel veel product achter in de verpakking. Ga ook maar eens deze proberen ziet er top uit!

   • Lindsey Beljaars
    26 september 2015 / 11:50

    Ah dat is minder. Ik ken persoonlijk die van HEMA niet maar kan je die van Catrice absoluut aanraden! πŸ™‚

 15. 25 september 2015 / 07:40

  Prima primer denk ik zo als ik deze review mag lezen :-)!

  • Lindsey Beljaars
   26 september 2015 / 11:48

   Ja absoluut! Zeker eens proberen!