fbpx
34   149
25   56
67   128
25   261
24   103

Lush Lemony Flutter

Lush Lemony Flutter

Lush, ik ben er fan van! Ben dol op hun producten maar dat zorgt er ook voor dat ik kritisch wordt. Juist omdat mijn verwachtingen van Lush steeds hoger worden. In dit artikel review ik een nagelriemcrème van Lush, namelijk Lush Lemony Flutter. Ik denk dat dit het meest verkochte product van Lush is. Ik ben benieuwd!

Lush Lemony Flutter

Lush Lemony Flutter zit in een zwart potje. De potjes die we van Lush wel zijn gewend. Bovenop de deksel met informatie over het product. Aan de zijkant de ingrediëntenlijst en de persoon die het heeft gemaakt. (Altijd grappig, vind ik!) Het potje is trouwens gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Go Lush! Inhoud: 45 gram.

Dit is wat Lush zelf zegt over Lemony Flutter: Dit is zo’n product waarvan je misschien denkt: waarom een speciaal product voor nagelriemen? Nou, geloof ons, dit is een van onze best verkopende producten, want onze liefhebbers zijn eigenwijs (gelukkig, daar houden we wel van!) en smeren het op elk stukje huid dat droog is! Maar het is dus in eerste instantie ontwikkeld voor je nagelriemen, de cacaoboter en allerlei andere oliën en boters zorgen ervoor dat je nagels en nagelriemen zacht en soepel worden. Dat bevordert de nagelgroei, dus als je nagels snel splijten en breken is dit het wondermiddel! Het ruikt heerlijk naar citroen, dat is goed voor je humeur maar helpt ook om je nagels wat op te lichten, dus als je nagels wat verkleurd zijn moet je dit zeker ook een paar dagen achter elkaar gebruiken, ze knappen er enorm van op. Wij gebruiken het ook op onze hielen, ellebogen, tenen en andere droge plekjes. Briljant!

Lush Lemony Flutter

De ingredienten: Fresh Lemon Infusion (Citrus limonum), Shea Butter (Butyrospermum parkii), Beeswax (Cera alba), Lanolin, Soya Oil (Glycine soja), Cold Pressed Organic Avocado Oil (Persea gratissima), Cold Pressed Organic Flaxseed Oil (Linum usitatissimum), Mango Butter (Mangifera indica), Hydrogenated Palm Kernel Oil, Castor Oil (Ricinus communis), Perfume, Cold Pressed Wheatgerm Oil (Triticum vulgare), Lemon Oil (Citrus limonum), Lavender Oil (Lavandula hybrida), Tagetes Oil (Tagetes minuta), Chamomile Oil (Anthemis nobilis), Sodium Borate (Borax), Gardenia Extract (Gardenia jasminoides), *Citral, *Geraniol, *Citronellol, *Limonene, *Linalool, Methylparaben, Propylparaben.

Zoals je ziet bevat deze ingrediëntenlijst vooral oliën. In een ingrediëntenlijst zijn de eerste producten altijd het belangrijkst. Dat is hierin de citroenolie, shea butter en de bijenwas. Lush Lemony Flutter is vind ik meer een boter dan een crème. Soort van shea butter maar dan wel iets zachter/gladder. Echt een hele fijne substantie.

De geur is echt citronella-achtig. Niet een licht vleugje citroen maar meer echt de die-hard anti-muggenkaarsen citroen. Ach, misschien blijven de muggen ook wel weg? Haha! Maar wat mij betreft een prima geur.

Lush Lemony Flutter

Mijn nagels zelf zijn erg sterk, maar mijn nagelriemen zijn vaak erg droog. Ik krijg ze moeilijk teruggeduwd en zijn echt heel erg hard. Op deze foto zie je dan ook het verschil. De foto bovenaan zijn mijn nagels zonder Lush Lemony Flutter. Op de middelste foto heb ik Lush Lemony Flutter net aangebracht en op de onderste foto zie je het effect van Lush Lemony Flutter. Duidelijk een stuk soepeler en mijn nagels/nagelriemen voelen heerlijk verzorgd aan.

Lush Lemony Flutter

Lush, you did it again! Lemony Flutter is echt een wondermiddel. Hij is dan wel bedoeld voor de nagelriemen, maar zodra ik een droog plekje op mijn lichaam ontdek denk ik: I need Lemony Flutter! Voor droge voeten werkt hij ook echt per-fect! Ik ben mega enthousiast. Mijn moeder trouwens ook, haha, die heeft hem dezelfde avond nog online besteld.

Lush Lemony Flutter kost €10,65 en hiervoor krijg je 45 gram. 

Gebruik jij crème voor je nagelriemen?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

 1. 30 juni 2015 / 13:56

  Oh klinkt echt als een heerlijk product! Ik zou ook denken dat zo’n crème voor je nagelriemen misschien een beetje overbodig is, maar dit artikel heeft me best wel heel erg overgehaald om het ook uit te proberen haha! Wat is de Lush toch een geweldige winkel!

  • lindsey.beljaars
   30 juni 2015 / 20:57

   Jaa het is echt zeker de moeite waard. Ik ben er erg blij mee x

 2. Marleen
  30 juni 2015 / 09:11

  Hij klinkt heel fijn! 🙂

  • lindsey.beljaars
   30 juni 2015 / 10:34

   Dat is hij zeker x