fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Maxfactor Lipfinity in 001 Pearly Nude

Maxfactor Lipfinity in 001 Pearly Nude

Ik reviewde eerder producten van Maxfactor op mijn blog, maar dat waren allemaal mascara’s. Nu review ik een lipproduct, namelijk de Maxfactor Lipfinity in 001 Pearly Nude. Ben jij benieuwd wat ik van van deze Lipfinity van Maxfactor vind? Lees dan zeker verder.

Maxfactor Lipfinity in 001 Pearly Nude Maxfactor Lipfinity in 001 Pearly Nude Maxfactor Lipfinity in 001 Pearly Nude

In totaal heeft Maxfactor ontzettend veel kleuren in de Lipfinity lijn zitten. Maxfactor belooft dat deze lipstick een intense, dekkende kleur is en 24 uur blijft zitten! 24 uur, wow dat is wel heel erg lang. Dat moet natuurlijk uitgebreid worden getest.

Beide lipsticks zitten in een kartonnen doosje. Het concept van de lipstick zien we wel bij meerdere merken. Eerst breng je de kleur aan, die laat je ongeveer één minuutje drogen en dan breng je een transparante, lichtglanzende lippenbalsem eroverheen aan.

Maxfactor Lipfinity in 001 Pearly Nude

Maxfactor Lipfinity in 001 Pearly Nude

De lipstick zit in een lipgloss-achtige verpakking met een sponsapplicator. Zelf vind ik dit altijd wel erg fijn werken, aangezien je met een sponsapplicator meestal een lipstick mooi en precies aan kunt brengen. De lippenbalsem zit echt in een stickvorm en dat werkt natuurlijk altijd prima. Beide verpakkingen vind ik mooi en strak. Ze zijn beide even smal en groot en hebben zwart met gouden details.

Pearly Nude is een licht roze/paarsachtige nude kleur met een frosty finish. Hij heeft een beetje een metallic glans. Iets waar ik normaal niet zo snel voor zou gaan, maar ik dacht: ‘Doe eens gek, haha!’

Maxfactor Lipfinity in 001 Pearly Nude

Hier zie je de swatch van zowel de lipstick als de lippenbalsem. De lipstick is mooi gepigmenteerd en geeft een goede en egale dekking. De lippenbalsem is precies zoals je hem verwacht, transparant en licht glanzend. Tijd om hem aan te brengen op mijn lippen.

Maxfactor Lipfinity in 001 Pearly Nude

Hier draag ik de Maxfactor Lipfinity in 001 Pearly Nude. Eigenlijk vind ik hem verrassend mooi. De kleur is mooi gepigmenteerd en ik vind de finish eigenlijk helemaal niet storend. De kleur is eigenlijk precies wat de naam zegt, pearly nude. Het is een mooi kleurtje voor overdag.

Maxfactor Lipfinity in 001 Pearly Nude

Ik ben erg blij met de kleur. Hij geeft niet af (kissproof) en geeft een mooie dekking. Het is echt iets wat ik nog niet in mijn stash heb zitten, dus het is zeker een mooie toevoeging. Het is wel echt van belang dat je de lippenbalsem er royaal over aan brengt, omdat de lipstick anders erg sticky en oncomfortabel aanvoelt. Maar goed, die zit er natuurlijk ook niet voor niets bij. De lippenbalsem voedt en hydrateert de lippen tegelijkertijd en dat maakt het een comfortabele combi.

Echter zijn er ook een aantal minpuntjes! Zo vind ik het vervelend dat Maxfactor er twee losse producten van heeft gemaakt. De Rimmel Provocalips hebben hetzelfde concept maar in één verpakking. Iets praktischer, naar mijn mening. Daarnaast weet ik nu al dat de lippenbalsem veel eerder op zal zijn dan de lipstick en dat is irritant omdat je de lippenbalsem niet los kunt kopen.

De houdbaarheid is goed. Of hij echt 24 uur haalt? Nee, dat niet. Maar een uur of 8 met gemak en dat is natuurlijk al een hele prestatie. Helaas begint hij na een uur of 4 à 5 wel steeds oncomfortabeler aan te voelen. Hij begint te slijten en dat gaat niet geleidelijk. Hij begint echt te brokkelen. Deze lipstick even snel bijwerken zit er dan ook niet in. Je moet echt de hele laag eraf halen en een nieuwe aanbrengen, anders krijg je echt een lelijke, klonterige dekking.

Tsja.. Ik heb wat gemende gevoelens bij deze Maxfactor Lipfinity in 001 Pearly Nude. Ik vind de kleur heel mooi en de houdbaarheid is prima. Echter zitten er ook wat nadelen aan en dat is natuurlijk jammer. Ik denk dat je deze lipstick vooral in lichte kleuren moet kopen, omdat dan het slijten en brokkelen minder snel opvalt. Deze lipstick de hele dag ophouden is misschien wat ambitieus maar een avondje stappen zal hij zeker overleven.

Maxfactor Lipfinity in 001 Pearly Nude kost €16,99 en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Heb jij een Maxfactor Lipfinity in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

30 Reacties

 1. 12 januari 2016 / 16:17

  Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar dit product! Ik vind het namelijk ook niet helemaal praktisch qua verpakking etc. Maar ze hebben we prachtige kleurtjes! Ik blijf twijfelen of ik ze ga proberen of niet haha! Deze kleur staat jou wel erg mooi! X

 2. 12 januari 2016 / 11:32

  Hele mooie kleur <3

 3. 11 januari 2016 / 23:04

  Inderdaad onhandig dat het 2 producten zijn, maar het is wel een mooie kleur! Staat je heel mooi! <3

 4. 11 januari 2016 / 21:58

  Het is een mooie kleur, maar ik heb ook een Lipfinity gehad en ik vind ze totaal niet fijn en heb het ook meteen weggegooid :). Het kleurtje staat je trouwens prachtig! X

 5. 11 januari 2016 / 21:55

  ik vind lipfinity zo fijn. ik heb een wat donkerder kleur dan deze

 6. 11 januari 2016 / 21:50

  Wat onhandig dat het twee producten zijn inderdaad. Het kleurtje vind ik wel mooi, kun je heel goed hebben!

  • 14 januari 2016 / 10:50

   Dankjewel, maar het is inderdaad erg onhandig!

 7. 11 januari 2016 / 21:10

  wauw wat een mooie kleur! staat je echt onwijs goed 🙂

 8. 11 januari 2016 / 19:44

  Wat een leuk kleurtje!

 9. 11 januari 2016 / 18:55

  Dit klinkt goed zeg! Ik was ook altijd al benieuwd naar Provocalips, maar die heb ik nooit aangeschaft eigenlijk. Ik vind het een mooie draagbare kleur.

  • 14 januari 2016 / 10:50

   De provocalips zijn ongeveer hetzelfde, qua kwaliteit. Maxfactor heeft alleen wat meer keuze qua kleur als is het bij de Provocalips fijner dat het een 2-in-één product is..

 10. 11 januari 2016 / 18:44

  Wat is het een mooi kleur

 11. 11 januari 2016 / 17:02

  De kleur vind ik wel heel mooi! Wel jammer dat hij zo afbrokkelt en die aparte balsem is ook niet heel handig.

 12. 11 januari 2016 / 16:43

  Ik vind de kleur ook verrassend mooi. Ik heb slechts één keer een Max Factor Lipfinity gehad en deze bleef echt lang zitten. Fijne review Lindsey!!

 13. 11 januari 2016 / 16:19

  Ik heb het product ook en het is inderdaad lastig dat je ze niet apart kunt kopen. De finish is bij mij namelijk al bijna op en het product zelf nog lang niet.

  • 14 januari 2016 / 10:49

   Ja zo irritant. Haha wie weet leest Maxfactor dit en doen ze er wat aan 😛

 14. 11 januari 2016 / 13:48

  Ik heb deze gehad in het donkerrood! Alleen die brokkelde zo ff dat ik steeds moest bijstiften met de balsem. Inderdaad niet heel handig dat het twee lossen producten zijn ja 😉 Ik vind deze kleur je wel heel erg mooi staan!

 15. 11 januari 2016 / 12:04

  Prachtig kleurtje! Maar wel heel vervelend dat hij gaat brokkelen..

 16. 11 januari 2016 / 11:42

  Ze houden nooit 24 uur, maar 8 uur zonder bij te werken is best wel netjes! Een mooie kleur ook!

 17. 11 januari 2016 / 11:16

  Ik vind het echt een heel erg mooi kleurtje.

 18. 11 januari 2016 / 10:11

  Wat een mooi kleurtje! Ook erg fijn dat hij niet afgeeft. Wel apart dat de lipstick en lippenbalsem uit twee delen bestaat. Het was inderdaad praktischer geweest als het gewoon in één was!

 19. 11 januari 2016 / 09:55

  Love the color! Hij staat jou ook echt prachtig. Inderdaad jammer dat hij uit 2 delen bestaat en dat je ze niet los kunt kopen voor het geval dat er 1 eerder opraakt.

 20. 11 januari 2016 / 09:05

  Ik heb er twee gehad maar dat het zo brokkelt vond ik zo stom dat ik het heb weg gedaan!

  • 14 januari 2016 / 10:52

   Snap ik inderdaad! Het is ook erg vervelend en hoe feller of gepigmenteerder de kleur, hoe meer het opvalt!

 21. 11 januari 2016 / 08:52

  De kleur is erg mooi, maar inderdaad, ik ben het eens bij je in verband met die twee aparte producten: zeer onhandig.

 22. 11 januari 2016 / 08:36

  De kleur is echt prachtig. Hij geeft niet af en geeft een mooie dekking. Dat is een mooie eigenschap. 24 uur blijven zitten hebben de meeste mensen ook niet nodig. 8 is meer dan genoeg.

 23. 11 januari 2016 / 07:07

  De kleur staat je ontzettend goed! Ik vind hem echt heel erg mooi. Het is wel algemeen bekend dat je bij dit soort producten al snel een brokkelig effect krijgt en dat houdt me altijd een beetje tegen om ze te kopen. Geef mij dan toch maar gewoon een lipstick (: fijne dag vandaag!

  • 14 januari 2016 / 10:49

   Ja snap ik heel goed, ze gaan inderdaad ook echt brokkelen. En hoe feller en gepigmenteerder de kleur, hoe meer het opvalt. Ik ben toch ook wel meer van de ‘normale’ lipsticks, dan maar een extra keertje bijwerken, hihi!

 24. 11 januari 2016 / 06:42

  Ik heb van dit merk juist twee wat fellere kleuren voor de zomer en die vind ik onwijs fijn. Qua afbrokkelen gebeurd dit bij mij redelijk gelijkmatig. Ik ben het wel met je eens dat die twee aparte producten onhandig zijn. Ik ben die balsems al een aantal keer kwijt geraakt haha. Gelukkig hebben ze bij de Hema ook zo’n fijne balsem, die kocht ik toen één van mijn balsems op was!