fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

Marc Jacobs Decadence

Marc Jacobs Decadence

In mijn artikel van Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Sorbet begon ik met: Als ik de rest van mijn leven één parfummerk zou mogen dragen, dan zou het denk ik Marc Jacobs zijn. Er is geen één geur van Marc Jacobs die ik niet lekker vind en ik vind alle flesjes alleen al prachtig. Dit najaar komt Marc Jacobs met een nieuwe variant, Marc Jacobs Decadence. Een prachtige parfum, maar wel net wat anders als dat we van Marc Jacobs gewend zijn. Benieuwd naar mijn mening? Lees verder.

Marc Jacobs Decadence

Marc Jacobs Decadence is mijn vijfde geur van Marc Jacobs. Zijn voorgangers waren Oh! Lola, Daisy, Daisy Dream, en Daisy Sorbet. Allemaal hele fleurige flacons en hele frisse geuren. Marc Jacobs Decadence is juist niet fleurig maar ontzettend chique en sensueel.

Marc Jacobs Decadence

Dat de flacon zeer fotogeniek is mag duidelijk zijn. Jeetje, echt een genot om te fotograferen! De doos is van karton maar heeft een soort fluwelen finish. Daarin zitten de dop en de flacon apart verpakt. Als je de dop op het flacon zegt is het net een tasje.  Door de dop zit een gouden ketting en daar hangt een zwarte kwast aan. Hierdoor lijkt het alles behalve op een parfum. Juist eerder op een leuk tasje om mee te nemen tijdens het uitgaan.

Marc Jacobs Decadence

Dit is wat Marc Jacobs zegt over de geur: ‘A girl chooses to be decadent, she is not just decadent.’ Hij is luxueus, gedurfd, sensueel en houtachtig. Interesting!

 • Topnoten: pruim, iris, saffraan
 • Hartnoten: roos, jasmijn sambac, iriswortel
 • Basisnoten: amber, vetiver, papyrushout

Dat Marc Jacobs niet alleen hele zoete en frisse parfums kan maken is bij deze bewezen. Decadence is een zware, vrouwelijke en vooral sensuele geur. Echt een volwassen geur en perfect voor de tijd van het jaar die nu voor de deur staat.

Marc Jacobs Decadence

De geur is goed van kwaliteit, je ruikt hem namelijk de hele dag. s’Avonds moet je misschien een extra spuitje toevoegen, maar dat is bij vrijwel iedere parfum. Ik vind de geur echt heer-lijk en ik weet zeker dat ik deze ontzettend veel ga dragen. Het is een geur die ik nog niet in mijn stash heb en dat maakt de geur dan ook vrij uniek.

Wel wil ik je aanraden de geur eerst zelf te gaan ruiken in een parfumerie. Ik kan me namelijk heel erg goed voorstellen dat je hem iets te zwaar gaat vinden. Voor mij is hij perfect en is hij precies waar ik naar opzoek was. Een heerlijke, sensuele, sexy en vooral vrouwelijke geur! Plus een echte eyecatcher op je toilettafel.

Marc Jacobs Decadence 30 ml Eau de Parfum € 60,00
Marc Jacobs Decadence 50 ml Eau de Parfum € 85,55
Marc Jacobs Decadence 100 ml Eau de Parfum € 115,55

Wat is jouw lievelingsparfum?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

29 Reacties

 1. 27 september 2015 / 13:53

  Ik heb hem ook gekocht, maar helaas zat bij mij het zwarte kwastje/tassel er niet bij πŸ™ een beetje teleurstellend, maar ziet er wel nog altijd mooi uit^^

  • Lindsey Beljaars
   27 september 2015 / 13:59

   Aan balen! Had je misschien de kleinste? In plaats van de 50ml?

 2. 23 september 2015 / 01:01

  Ooo ik ben zo benieuwd naar deze geur. Zag hem al een paar keer voorbij komen. Het flesje vind ik echt prachtig, daardoor zou ik hem alleen al kopen hihi πŸ˜‰

 3. 22 september 2015 / 18:53

  Ik ben echt geen fan van zoete en frisse geuren, dus ik denk dat dit wel eens een lekkere geur voor mij zou kunnen worden! Ik ga hem in ieder geval ruiken. πŸ™‚

  • Lindsey Beljaars
   22 september 2015 / 21:29

   Aaah wie weet is dit dan inderdaad echt iets voor jou! Zeker eens gaan ruiken!

 4. Melissa
  22 september 2015 / 18:51

  Oh ik zag deze parfum voorbib komen op een blog en was direct verliefd op het flesje, ben hem na school gaan ruiken en opspuiten en hij is heerlijk! Ik blijf maar aan mezelf ruiken. Moet me echt inhouden om hem niet te gaan halen! Een speciale geur, maar echt heel lekker voor deze tijd vant jaar! Een goede geur en een mooi flesje, win win ;D

  • Lindsey Beljaars
   22 september 2015 / 21:29

   Hoezo inhouden om niet te gaan halen? Gewoon gek doen joh, hij is top!!! Je hebt vast ergens een goede reden om deze parfum aan jezelf cadeau te doen toch, hihi! πŸ˜‰

 5. 22 september 2015 / 18:37

  Ik ben heel benieuwd geworden. Marc Jacobs is ook mijn favoriet als het op parfum aankomt. Ik ga hem dus snel testen. De verpakking is inderdaad al een eyecatcher opzich!

  • Lindsey Beljaars
   22 september 2015 / 21:28

   Ja MJ is inderdaad ook mijn favoriet, flacon is prachtig he?

 6. 22 september 2015 / 13:59

  De geur lijkt me heel lekker! ik heb nog nooit echt een peperdure parfum gekocht, ik doe het altijd met de goedkope geurtjes haha

  • Lindsey Beljaars
   22 september 2015 / 21:30

   Die kunnen ook heel erg lekker zijn toch?

 7. 22 september 2015 / 11:51

  Wat een ontzettend leuke flesje! Ik ben benieuwd hoe die ruikt.

  • Lindsey Beljaars
   22 september 2015 / 21:31

   Jaa hij is inderdaad prachtig!!

 8. 22 september 2015 / 10:09

  Wauwie, de flacon is inderdaad echt heel mooi! Ik ben benieuwd naar de geur πŸ™‚

  • Lindsey Beljaars
   22 september 2015 / 21:27

   Hihi ben benieuwd wat je ervan gaat vinden! πŸ™‚

 9. 22 september 2015 / 09:48

  I loooove MJ, maar heb deze geur nog niet geroken. Dat ga ik vandaag eens even doen!

  • Lindsey Beljaars
   22 september 2015 / 21:27

   Ooh ben nu heeel benieuwd wat je ervan vond, let me know!!

 10. 22 september 2015 / 09:39

  Toevallig liep ik gisteren de Douglas binnen en zag ik deze staan. Hij ruikt echt heerlijk! Ik heb hem in de winkel opgespoten en nog de hele dag geroken, deze parfum staat nu bovenaan mijn lijstje!

  • Lindsey Beljaars
   22 september 2015 / 21:26

   Hij blijft inderdaad heel erg lang hangen, ik vind hem geweldig!

 11. 22 september 2015 / 09:23

  Deze flacon! Zo enorm mooi! Ik ben heel benieuwd naar de geur ook!

  • Lindsey Beljaars
   22 september 2015 / 21:26

   Jaaa, prachtig he!! πŸ™‚

 12. 22 september 2015 / 08:54

  Om het flesje alleen al wil ik deze parfum wel aanschaffen haha! Maar de geur lijkt me ook lekker, ik hou ook wel van wat zwaardere geuren! Zal binnenkort eens ruiken bij de Douglas! Ben erg nieuwschierig.

  • Lindsey Beljaars
   22 september 2015 / 21:26

   Hahah jaa echt he? Zeker eens doen, ben benieuwd naar jouw mening!

 13. 22 september 2015 / 07:36

  Ik ben ontzettend benieuwd naar deze geur, het flesje ziet er leuk uit :-)!

  • Lindsey Beljaars
   22 september 2015 / 21:25

   Jaa je moet hem zeker eens gaan ruiken als je bij de Douglas ofz bent!