fbpx
116   206
104   204
80   265
114   246
121   282

Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

Pfffff.. wat een productnaam. Echt een hele mond vol! Vandaag op mijn blog een review van de Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm in de kleur 07 Super Strawberry. Ben jij hier benieuwd naar? Lees mijn review!

Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm.. De productnaam is nogal chique, maar laten we vaststellen dat het gewoon een lippenbalsem met een kleurtje is. Dan wel in de vorm van een Chubby Stick. Ik vind het in ieder geval heel erg leuk gedaan!

Er zitten heeft heel veel kleuren in het assortiment. Van prachtige nude kleurtjes tot felle kleurtjes. Wel wil ik een compliment geven voor de namen die Clinique aan de Chubby Sticks heeft gegeven. Een kleine greep uit de namen: Chunky Cherry, Woppin’ Watermelon en Two Ton Tomato. In deze review heb ik het over kleurtje 07 Super Strawberry, een roze kleur.

Clinique zegt: Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm is de perfecte combinatie van een vochtinbrengende lipbalsem en een dekkende lipstick. Door de hoge concentratie van verzorgende ingrediënten blijven uw lippen gedurende de dag gehydrateerd en onweerstaanbaar zacht. De subtiel stralende tint en het brede scala aan kleuren zorgen er samen voor dat Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm een absolute must is in menig make-uptasje.

Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

De Chubby Stick bevat rijke botervarianten, oliën en antioxidanten die de lippen beschermen. Sheaboter, mangopittenboter en jojobaolie zorgen voor een rijke hydratie die de lippen zacht, soepel en comfortabel houden. Tijd om te swatchen!

Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

Dit is de swatch van de Clinique Chubby Stick op mijn hand. Zoals je ziet geeft hij best prima kleur af, maar is hij niet volledig dekkend. Het is wel duidelijk dat het echt een getinte lipbalm is. Hij is redelijk sheer maar voelt tijdens het swatchen wel ongelofelijk zacht en boterig aan.

Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

De twee foto’s bovenaan zijn mijn lippen zonder de Clinique Chubby Stick. De twee foto’s onderaan zijn mijn lippen met de Clinique Chubby Stick. Zoals je ziet is het een heel mooi, natuurlijk en zacht kleurtje. Hij lijkt zelfs wel een beetje op een glanzende lipstick. Ik moet zeggen dat ik hem na de swatch minder gepigmenteerd had verwacht, maar op mijn lippen pakt hij erg mooi uit!

Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

De Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm heeft mij aangenaam verrast. Ik ben erg blij met het kleurtje 07 Super Strawberry. De lipbalm voelt ongelofelijk fijn en zacht aan op de lippen. Hij is goed gepigmenteerd en geeft een mooi zacht en neutraal kleurtje aan mijn lippen. De Chubby Stick blijft lang zitten en hydrateert mijn lippen heel erg goed. Wanneer je lippen droog zijn, maar je toch een kleurtje wilt, is dit absoluut de oplossing. Hij gaat sowieso met mij mee op wintersport.

De Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm in 07 Super Strawberry kost €20,60 en is te koop bij de drogisterijen. 

Draag jij vaak getinte lippenbalsems?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

30 Reacties

 1. 8 januari 2016 / 12:34

  Alleen de naam van deze stick zou me al bijna naar de winkel sturen. Helaas zie ik op je swatch dat het pigment niet super is. Op je lippen oogt hij wel weer heel mooi.

 2. 7 januari 2016 / 23:41

  Wauw wat een mooie kleurtje en ik vind zulke LipBalm potloden erg fijn werken vooral voor onderweg, de kleur staat je zoals altijd weer prachtig πŸ™‚
  X

 3. 7 januari 2016 / 23:13

  Ik had na die swatch eigenlijk niet zo veel verwacht maar hij staat super mooi op je lippen! Fijne review πŸ˜€

 4. 7 januari 2016 / 22:11

  Op je lippen is ie echt stukken beter dan de swatch! De kleur staat je ook mooi πŸ˜€

 5. 7 januari 2016 / 20:55

  Ik ben zelf ook altijd erg benieuwd naar die chubby sticks, ze lijken me zo fijn!! Deze is ook echt mooi πŸ˜€ En hij staat je super. Had inderdaad na de swatch niet verwacht dat ‘ie zo veel kleur zou geven, maar hij ziet er Γ©cht mooi uit.

  – Saskia

 6. 7 januari 2016 / 20:13

  Wauw! Toen ik de swatch zag dacht ik: hmmm.. ik weet niet of dit wat wordt. Maar de foto’s waarop dit product op je lippen laat zien, laat ook zien dat dit product zeker de moeite waard is. Wat een ontzettend mooie kleur die je ook nog eens bijzonder goed staat. Echt heel erg mooi.

  • 9 januari 2016 / 12:58

   Hihi precies wat ik dacht. Ik dacht eerst ook dat het niks zou worden maar hij is echt mooi. Zeker als je onthoudt dat het een lipbalm is en geen lipstick is het echt een toppertje!

 7. 7 januari 2016 / 18:59

  Ik heb ook wel eens een stick van clinique gehad in een nude kleur en ik vond hem erg fijn. Zo wie zo heeft Clinique mooie producten. Deze kleur staat je erg mooi btw. X

 8. 7 januari 2016 / 16:25

  De pigmentatie valt tegen maar toch vind ik hem mooi, hij oogt heel natuurlijk <3

 9. 7 januari 2016 / 16:18

  Wat mooi, het klinkt heel fijn en heerlijk. Ik had bij de eerste foto meteen meer kleur verwacht maar het is best subtiel op de lippen. Fijne review weer Lindsey.

 10. 7 januari 2016 / 16:18

  Wat een mooi kleurtje zeg!
  Ik ga hem zeker ook een keertje kopen.
  Hij staat jouw supergoed:)
  Liefs xx

 11. 7 januari 2016 / 15:38

  Heerlijk zijn ze he! Ik ben er inmiddels al door 2 heen haha

 12. 7 januari 2016 / 15:37

  Op je lippen komt de kleur een stuk mooier uit dan op de swatch! Dat had ik niet verwacht!

 13. 7 januari 2016 / 14:56

  Ik heb nog nooit een chubby stick geprobeerd maar ben er wel erg benieuwd naar! Zelf heb ik wel liever een iets minder fel kleurtje als deze

 14. 7 januari 2016 / 14:43

  Ik vind hem heel erg mooi! De kleur staat heel natuurlijk en fris πŸ™‚

 15. 7 januari 2016 / 14:18

  de kleur staat je mooi, al ben ik zelf niet zo van de sheer tinten!

  • 9 januari 2016 / 12:57

   Dat kan natuurlijk. Al moet je wel in je achterhoofd houden dat dit een lipbalm is en geen lipstick! πŸ˜‰

 16. Marushi
  7 januari 2016 / 13:48

  Zeker een mond vol haha. Wel een super mooi kleurtje, ik hou wel van deze tint. -x-

 17. 7 januari 2016 / 13:12

  Het lijkt me een fijn product, leuk kleurtje ook en het staat je goed!

 18. 7 januari 2016 / 11:45

  Wauw dit vind ik zo een mooi kleurtje en het lijkt me zo een fijn product!

 19. 7 januari 2016 / 11:33

  Ik vind het resultaat mooi natuurlijk πŸ™‚ Alsof je mooie gekleurde en gezonde lippen hebt. Ik ben echt fan van het effect!

 20. 7 januari 2016 / 11:04

  Ik vind het echt een prachtig kleurtje voor elke dag <3

 21. 7 januari 2016 / 08:52

  Dat is zeker een mond vol voor alleen een lippenbalsem haha. Maar ik vind hem wel erg mooi. Lekker fris kleurtje ook.

 22. 7 januari 2016 / 08:23

  Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar de producten van Clinique en waaronder ook deze chubby stick. De kleur die je hebt aangeschaft is zeker een mooi kleurtje, hij pakt veel mooier op je lippen uit dan je zou verwachten. Staat je leuk!

  • 9 januari 2016 / 12:56

   Dankjewel Kim, ik kan hem je zeker aanraden x

 23. 7 januari 2016 / 08:07

  Die kleur staat je wel echt heel goed! Heb zelf ook een chinby stick en die vind ik ook heel erg fijn (:

 24. 7 januari 2016 / 07:36

  Wow, mooie kleur! Ik vind de chubby sticks van clinique echt geweldig! Zo makkelijk en voelen super fijn aan. Deze kleur heb ik zelf nog niet geprobeerd maar ziet er erg mooi uit!

 25. 7 januari 2016 / 06:51

  Oef, ik vind de pigmentatie bij de swatchfoto tegenvallen. Gelukkig zie je hier op jouw lippen niks van terug, hij is erg mooi en dekkend. Dit doet me eraan herinneren dat ik ergens in mijn la nog een mini chubby stick heb liggen die ik nog nooit heb geprobeerd! Van het weekend maar eens opzoeken :-)!

  • 9 januari 2016 / 12:55

   Klopt inderdaad, de swatch valt tegen. Maar als je in je achterhoofd houdt dat het een lipbalm is, vind ik het meevallen. Ik heb hem dan ook echt als lipbalm gereviewed en niet als dekkende lipstick!