fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

Beautyfavorieten: Juni 2015

Beautyfavorieten

Inmiddels is het 30 graden. Jep, we kunnen nu toch wel stellen dat de zomer Nederland ein-de-lijk bereikt heeft. Ik ben er blij mee. Naar buiten in shorts, zonnebril op, kom maar door! Wat mij betreft mag het zo nog wel even blijven. Juli staat voor de deur en dat betekent dat ik in dit artikel mijn beautyfavorieten ga bespreken van de afgelopen maand: Juni!

Beautyfavorieten

Zoeva Cocoa Blend Eyeshadow Palette

Ik trap af met dit prachtige palette van Zoeva! Zodra dit palette bij The Make-Up Spot in de webshop kwam te liggen, bestelde ik hem meteen. Gelukkig ook want hij was beperkt voorradig en heel snel uitverkocht. Dit palette past qua kleuren echt perfect bij mij. Ik heb deze de afgelopen maand erg veel gedragen.

Beautyfavorieten

Kiko Tri-bal Soul Baked Blush – 03 Wild Mauve

In juni ging ik op een woensdag gezellig een dagje met mama naar Rotterdam. Een lekker dagje shoppen waarbij de nieuwe Kiko in het Alexandrium zeker niet mocht worden overgeslagen. Vooral de Modern Tribes collectie viel bij mij in de smaak en ik nam een blush mee in de kleur Wild Mauve. Deze is zo prachtig!! Ik draag hem echt ontzettend graag.

Beautyfavorieten

Collistar Aftersun Shower Shampoo

Nu de zon in ons landje ook volop schijnt is het extra belangrijk je huid en je haar goed te verzorgen. Natuurlijk is het belangrijk zonnebrand te gebruiken. Maar wat daarnaast ook erg belangrijk is, is aftersun. Deze aftersun van Collistar is echt ontzettend fijn en kan zowel voor je huid als je haar worden gebruikt. Dit product behoort dan ook absoluut meer dan thuis tussen mijn beautyfavorieten.

Beautyfavorieten

Milani Baked Blush – Luminoso

In deze beautyfavorieten bespreek ik nog een blush, namelijk Milani Luminoso. Een blush die enorm populair is geworden door Nikkie van Nikkie Tutorials. Een prachtige peachy blush die een enorm mooie glow aan je wangen geeft. Ik heb hem de afgelopen tijd erg graag gedragen.

Beautyfavorieten

Lush Lemony Flutter

Bij mijn vorige Lush-bestelling kreeg ik een sample van Lush Lemony Flutter. Ik heb deze toen erg veel gebruikt. Tijdens mijn shopdagje in Rotterdam ben ik ook langs de Lush gegaan en heb ik een fullsize potje meegenomen van Lush Lemony Flutter. Ik gebruik hem dagelijks. Zowel op mijn nagelriemen als op mijn droge plekjes bij mijn voeten. Heer-lijk! Zodra dit potje op is, koop ik zeker een nieuwe!

Beautyfavorieten

Yves Saint Laurent Rouge Volupté 34 Pink Asarina

De review van deze lipstick kwam gisteren pas online op mijn blog. Het artikel stond gisteren pas ingepland maar ik had hem al een tijdje. Dit komt omdat ik producten graag goed test zodat ik een goede review kan schrijven. De review van deze lipstick was erg positief en dat is niet voor niets. Ik ben echt dol op deze lipstick. Voor mij de perfecte kleur voor in de zomer. Heb hem al een paar keer gedragen de afgelopen maand en weet zeker dat ik hem in juli weer veel ga dragen. Erg blij mee!

Dit waren mijn beautyfavorieten van de maand juni. Welk product heb jij de laatste maand ontzettend veel gebruikt?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

 1. 2 juli 2015 / 22:01

  Mooie favorieten, de Blush van Kiko is zo mooi!
  X

  • lindsey.beljaars
   2 juli 2015 / 22:28

   Dankjewel x

 2. 2 juli 2015 / 07:41

  Mooie favorieten! Die blush van Kiko ziet er erg mooi uit 🙂

  • lindsey.beljaars
   2 juli 2015 / 08:57

   Dankjewel! Ja die blush is echt top! 🙂