fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

Beautyfavorieten September 2015

Beautyfavorieten September 2015

De favorieten van September staan alweer voor de deur. September was helaas een vrij regenachtige maand.  De maand waarin de herfst officieel begon. Natuurlijk had ik weer een aantal favorieten die ik vandaag met je deel.

IMG_7979
Lancôme Miracle Air de Teint Foundation

Deze foundation heb ik eigenlijk de gehele maand gedragen. Ik vind hem namelijk zo ontzettend fijn. Hij is erg vloeibaar en blend prachtig in met je huid. De kleur is voor mij op dit moment perfect en tsja, hij is gewoon top!

IMG_7988

Urban Decay Naked Smoky Palette

Dit prachtige palette van Urban Decay kon absoluut niet ontbreken in mijn favorieten. Ik kocht deze tijdens mijn vakantie in Cannes en ik heb hem al zo veel gebruikt. Je kan er een prachtige everydaylook mee maken, maar ook helemaal uitpakken met een donkere avondlook. Ik vind hem echt ge-wel-dig!

IMG_7984

NARS Deep Throat Blush

Tijdens deze vakantie kocht in ook deze prachtige blush van NARS. Wat een prachtige blush zeg, ben hier ook heel erg blij mee. Ben helaas wel tijdens het openmaken van de verpakking met mijn vinger in de blush geschoten, haha! Maar ach, dat doet aan de kwaliteit natuurlijk niets af!

IMG_7981

Catrice Prime and Fine Eyeshadowbase

Vorige week kwam hier een review van online. Ik ben hier namelijk echt ontzettend enthousiast over. Als ik de afgelopen maand uitpakte met een ooglook, droeg ik daar absoluut deze Catrice Eyeshadowbase onder. Ik vind hem top!

IMG_7982

Catrice Retouch Lightreflect Concealer

Een goede concealer vinden kan nog weleens lastig zijn. Ik gebruik concealer vooral voor het highlightende effect onder mijn ogen. Deze Catrice Concealer is daar echt perfect voor. Ben er erg over te spreken!

IMG_7980 (2)

Marc Jacobs Decadence

Dit artikel sluit ik af met deze ge-wel-dige nieuwe geur van Marc Jacobs, genaamd Decadence. Dit is echt helemaal mijn ding en ik ben er zo ontzettend blij mee. Heb de afgelopen maand al veel complimentjes gehad en de vraag: Hé Lin, welke parfum heb jij op? Ja Marc Jacobs did it again! Love it!

Wat is jouw favoriete beautyproduct van September 2015?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

15 Reacties

 1. 6 oktober 2015 / 20:22

  Mooie favorieten, wil dat UD palette zooo graag nog hebben <3

 2. 6 oktober 2015 / 14:40

  Wat een mooie favorieten heb je! Ik zie alleen maar producten waar ik nog niet bekend mee ben haha 😀 Ik wil de geur van Marc Jacobs zeker nog een keer ruiken, de verpakking vind ik al heel mooi.

 3. 4 oktober 2015 / 13:45

  Wat een heerlijke favorieten!! Ik wil die geur van MJ nog steeds ruiken, nog steeds niet de kans gehad.

 4. 2 oktober 2015 / 12:02

  Wat heb je mooie favorieten zeg! Het Naked Smoky palette is zo mooi!

 5. 1 oktober 2015 / 21:47

  Mooie favorieten! Die concealer van Catrice heb ik ook, erg fijn. En wat is de Urban Decay palet mooi zeg! Zelf gebruik ik nog regelmatig de Naked 2.

 6. 1 oktober 2015 / 20:18

  NARS Deep Throat Blush lijkt me prachtig! <3

 7. 1 oktober 2015 / 19:57

  Ahw ik baal telkens zo als ik het nieuwe palette van UD tegen kom. Kan me heel goed voorstellen dat deze tot je favorieten behoort.
  Mooie producten allemaal <3

 8. 1 oktober 2015 / 15:40

  Prachtige favoriete. Ik ben nog opzoek naar een goede foundation ook als ik er wat meer voor moet betalen. De foundation van Lancôme ben ik nu wel nieuwsgierig naar dus die zal ik in mijn achterhoofd houden.

 9. 1 oktober 2015 / 14:52

  De blush en het palette, aaah zo mooi <333

 10. 1 oktober 2015 / 13:32

  Wat een leuk artikel met een aantal mooie producten! Nars Deep Troat lijkt me geweldig!
  XOXO esmee

 11. Chahrazad
  1 oktober 2015 / 12:35

  Mooie producten. Je nieuwe NARS blush ziet er heel mooi uit! Ik ben benieuwd of die mij zal staan.

  • Lindsey Beljaars
   3 oktober 2015 / 13:19

   Ik denk dat het een blush is die heel veel mensen mooi gaat staan! 😉

 12. 1 oktober 2015 / 06:37

  Mooie favorieten heb je! Het lijken wel een beetje de nieuwste producten die op je blog zijn verschenen! Vaak zijn mijn nieuwste aanwinsten ook al snel mijn favorieten hihi! Die parfum wil ik gauw eens ruiken! Ben hier zo benieuwd naar.

  • Lindsey Beljaars
   3 oktober 2015 / 13:16

   Jaa klopt inderdaad. Als ik producten review en ik ben mega enthousiast, dan gooi ik ze eigenlijk gelijk mijn everyday-bakje in. Vandaar dat ze dan ook vaak gelijk favoriet zijn! 🙂

 13. 1 oktober 2015 / 06:24

  Wat heb je mooie favorieten zeg, ik ben nog altijd op zoek naar de perfecte highlighter dus wie weet moet ik deze eens proberen!