fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

Beautyfavorieten Augustus 2015

Beautyfavorieten Augustus 2015

Augustus, een heerlijke maand omdat de meeste mensen dan lekker gaan genieten op vakantie. Ook voor mij want ik ben 15 augustus vroeg vertrokken naar Frankrijk. Gisteren ben ik teruggekomen en het was heerlijk! In dit artikel mijn Beautyfavorieten Augustus 2015.

Beautyfavorieten Augustus 2015

Yves Saint Laurent Youth Liberator Foundation

Laten we beginnen met deze foundation van Yves Saint Laurent. Een foundation die ik begin deze maand uitvoerig testte en waar ik ook een review schreef. Voor mij een perfecte foundation die me echt heel erg goed bevalt. Al heb ik deze maand weinig foundation gedragen, als ik het wel deed dan was het zeker deze van Yves Saint Laurent.

Beautyfavorieten Augustus 2015

Maybelline The Nudes Eyeshadowpalette

Mijn tweede favoriet is dit Nude Oogschaduwpalette van Maybelline. Ik kocht deze tijdens de 1+1 actie  op alle make-up van Kruidvat. Het palette beviel mij, op een kleurtje na, heel erg. Ik nam hem dan ook mee op vakantie omdat het best een klein palette is met prima kleuren. Ik heb hem vaak gebruikt afgelopen maand.

Beautyfavorieten Augustus 2015

Kruidvat Dagcrème Fresh

De dagcrème die ik afgelopen maand ie-de-re dag heb gedragen, is deze Kruidvat Dagcrème Fresh. Echt een ontzettend fijne dagcrème die een heel licht tropisch geurtje heeft. Hij trekt lekker snel in, hydrateerd de huid goed en is ontzettend fijn onder foundation te dragen. Prima dagcrème!

Beautyfavorieten Augustus 2015

Lush Angels On Bare Skin

Bijna iedere avond, nadat ik mijn make-up eraf haal, gebruik ik Lush Angels On Bare Skin. Het is zo’n ontzettend heerlijk spul. Nadat ik het heb gebruikt heb ik echt het gevoel dat mijn huid volledig is gereinigd en voelt mijn huid ontzettend zacht aan. Ik heb hem al bijna op en dat is maar goed ook. De houdbaarheidsdatum is namelijk maar tot 15 september. Als hij op is ga ik zeker een nieuw potje halen!

 Beautyfavorieten Augustus 2015

Dior Nailglow & Dior Glory 660

De hele maand heb ik mijn nagels verzorgd met de Dior Nailglow. Dior beloofd namelijk dat deze nagellak het roze van je nagels rozer maakt en het witte van je nagels witter maakt. Dat wilde ik natuurlijk graag uittesten! Voor de rest zijn mijn (teen)nagels eigenlijk de hele maand gelakt geweest met de Dior Glory 660.

Beautyfavorieten Augustus 2015

Yves Saint Laurent Rouge Vollupté – Jealous Coral

Mijn meest favoriete lipstick op dit moment, De YSL Rouge Vollupté in de kleur Jealous Coral. Deze is echt de hele maand niet van mijn lippen af te slaan geweest. Ben zo ontzettend dol op dit kleurtje. Top!!

Wat is jouw favoriete beautyproduct van Augustus 2015?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

9 Reacties

 1. 31 augustus 2015 / 21:48

  Mooie favorieten, vooral de YLS lipstick 🙂
  X

  • lindsey.beljaars
   2 september 2015 / 10:22

   Dankjewel Saraya! Ja die YSL Lipstick kan ik echt iedereen aanraden!

 2. 31 augustus 2015 / 21:26

  Wat een heerlijke producten! Het palette van maybeline is bij mij ook echt favoriet!!!

  • lindsey.beljaars
   2 september 2015 / 10:22

   Thanks Desiree! Fijn is die hè?

 3. 31 augustus 2015 / 12:08

  Haha mijn favoriete foundation en lipstick zijn ook van Yves Saint Laurent en oogschaduw haalde ik afgelopen maand meestal uit het The Nude palette :-)! Fijne favorieten!

  • lindsey.beljaars
   2 september 2015 / 10:23

   Bedankt Femke! Toevallig en leuk dat je dezelfde producten ook zo fijn vind! 🙂

 4. 31 augustus 2015 / 10:25

  Die lakes van Dior zijn prachtig! Leuk artikel xxx

 5. 31 augustus 2015 / 09:21

  Hele mooie favorieten! Ik ben heel nieuwsgierig geworden naar de foundation van YSL!