fbpx
13   33
65   135
97   454
54   137
73   89

Beautyfavorieten: April 2015

phonto (2)

Vandaag deel ik voor het eerst mijn beautyfavorieten van afgelopen maand met jullie. Ik heb hier nog nooit eerder een artikel over geschreven, maar mocht dit goed worden ontvangen dan ben ik van plan dit van iedere maand te doen. Sommige producten zijn deze maand verschenen op mijn blog en heb ik deze maand dus ontdekt. Andere producten zijn juist oude bekende. Benieuwd naar mijn favorieten beautyproducten van afgelopen maand? Lees dan snel verder.

IMG_3691

Marc Jacobs Daisy Sorbet Eau So Fresh

Oké, echt beauty is dit niet, maar ik wilde hem toch graag delen. Dit is by far de parfum die ik de afgelopen maand het meeste heb gedragen. In april heeft de zon zich al heel wat keren goed laten zien en daardoor was bij mij het lentegevoel al heerlijk aanwezig. Deze parfum van Marc Jacobs is wat mij betreft perfect voor deze tijd van het jaar en ik heb hem dan ook al met heel veel plezier gedragen. Marc Jacobs Eau So Fresh Sorbet is nu te koop voor € 59,95 bij Douglas.

IMG_3692

Chanel Le Volume de Chanel Mascara

De o-zo gehypte mascara van Chanel. De ‘Chanel Le Volume de Chanel’ mascara. Ik heb deze mascara in het begin van april aangeschaft, omdat er toen een bij Ici Parix XL een korting op was van 40%. Ik had al zoveel positieve reviews over deze mascara gelezen dat ik hem wel moest aanschaffen. Zelf was ik er na het testen ook ontzettend over te spreken, dus deze mascara heeft de hele maand mijn everyday-bakje niet verlaten! De prijs van deze mascara is €32,95. Ik rekende hem, met 40% korting, af voor €19,20.

IMG_3697

Sleek Oh So Special iDivine Palette

Dit is duidelijk een oude bekende. Ik heb dit palette al heel erg lang in mijn bezit. In het begin heb ik deze een tijdje gebruikt maar hij is uiteindelijk een beetje uit beeld verdwenen. In het begin van April heb ik mijn stash opgeruimd en de producten die ik nooit gebruikte eens goed uitgezocht. Hier zat het Oh So Special – palette tussen. Eerlijk gezegd was ik hem gewoon vergeten, terwijl het echt een prachtig palette is. Ik heb mijzelf dan ook meer of min gedwongen dit palette weer te gaan gebruiken en hier heb ik zo geen spijt van. Het is echt een prachtig, veelzijdig palette. De prijs van dit palette is €9,25 excl. verzendkosten en is o.a. te koop bij ‘The Make-Up Spot’

IMG_3695

Kiko Rock Attraction Blush – 04 Pop Apricot.

Deze blush kocht ik vorig jaar juli in Barcelona. Absoluut een oude bekende dus. Het heeft even geduurd voordat mijn liefde voor deze blush zich had ontwikkeld. In het begin was ik niet echt onder de indruk, maar ik begon de blush steeds mooier te vinden. In de winter heb ik deze blush bijna niet aangeraakt maar toen het zonnetje doorkwam pakte ik hem er weer bij. Het is een prachtige, koraalroze blush met een print van een broekzakje erin. De blush is erg silky en geeft een mooi, fris blosje op je wangen. Hij is limited edition en niet meer te koop, helaas.

IMG_3696

Catrice Pure Shimmer Highlighter

Ik denk dat deze highlighter bijna op iedere beautyblog wel voorbij is gekomen de afgelopen tijd. De ‘Catrice Pure Shimmer’ highlighter uit de limited collectie Nude Purism. Misschien beter bekend als ‘de honinggraat’ highlighter. Ook ik werd op slag verliefd op dit pareltje en rende naar de Kruidvat zodra deze collectie in de winkel lag. Ik vind hem prachtig en heb hem met alle liefde en plezier gebruikt afgelopen maand. Zoals ik al zei, hij is limited edition en niet meer te koop.

IMG_3693

Rimmel Provocalips – 110 Dare To Pink

Begin maart kreeg ik te horen dat ik uitgekozen was als insider voor LiveLifeGorgeous. Het ging over de ‘provocalips’ van Rimmel Londen. Eind maart viel het pakketje met 2 lipsticks op de deurmat. Ik ben deze uitvoerig gaan testen en was al snel erg enthousiast over deze lipsticks. De kleur ‘Dare To Pink’ beviel mij het meest en heb ik afgelopen april nog vaak gedragen. Rimmel Provocalips zijn te koop voor €11,99 bij de drogisterijen.

IMG_3694

Givenchy – Rose Taffetas

Het is denk al ruim een jaar geleden dat ik deze lipstick kocht. Ik kocht hem op aanraden van mijn nicht, die werkzaam is bij Douglas. ‘Lin, dit is nou echt een lipstick voor jou!’ En natuurlijk ging ik meteen naar de Douglas om hem te swatchen. Jap, ze had gelijk, echt iets voor mij! Ik rekende hem af en heb heb destijds veel gedragen. De hele winter heb ik hem eigenlijk niet gebruikt. Maar afgelopen maand heeft deze lipstick de hele maand in mijn tas gezeten en heb ik hem bijna iedere dag gedragen. Hij is echt zo super mooi! Deze lipstick is te koop bij Douglas voor €34,95.

Deze maand dus veel nieuwe ontdekkingen en ook een paar oude bekenden! Ik ben nu al benieuwd naar mijn favorieten van de volgende maand. Zou je het leuk vinden als ik hier dan weer een artikel over schrijf? Wat zijn jouw favorieten van afgelopen maand? 

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

13 Reacties

  1. 3 mei 2015 / 20:10

    Mooie producten ! Die chanel mascara is idd geweldig ๐Ÿ™‚

  2. 1 mei 2015 / 20:48

    Oh wauw, dat zijn een paar prachtige producten bij elkaar zeg! Ik ben jaloers <3 Ik ben vooral benieuwd naar die Marc Jacobs sorbet, hij lijkt me echt heerlijk

  3. 1 mei 2015 / 18:38

    Dat palette van Sleek is momenteel ook favoriet bij mij! ๐Ÿ™‚

  4. 30 april 2015 / 21:55

    Wat een mooie producten. De sleek palette is echt prachtig!

    • 30 april 2015 / 22:15

      Ja ik ben blij dat ik dit oogschaduwpalette heb herontdekt. Leuk dat je een reactie achterlaat ๐Ÿ™‚ x

  5. 30 april 2015 / 21:55

    Die blush van Kiko is erg gaaf!

    • 30 april 2015 / 22:14

      Ja hij is mooi hรฉ! Leuk dat je reageert, thanks x

  6. Esther
    30 april 2015 / 08:47

    Hele mooie favorieten! Ik gebruik de mascara van Chanel ook verdacht vaak, stiekem wil ik hem gewoon opnieuw kopen!

    • 30 april 2015 / 12:33

      Leuk dat je reageert Esther. Echt top hรจ, die mascara! ๐Ÿ™‚