fbpx
90   164
48   180
31   69
68   138
25   273

Kiko Nagellak 286

Kiko Nagellak 286

Vorige week woensdag ben ik gaan shoppen in Rotterdam. Ik bezocht hier de net geopende Kiko Winkel en sloeg flink in. Wat ik allemaal kocht lees je in mijn shoplog. In dit artikel een review van een lakje dat ik scoorde. Een donkerrode kleur, de Kiko Nagellak 286.

Kiko Nagellak 286

Dit is het eerste Kikolakje dat ik test. Voordat ik naar de Kiko winkel in Rotterdam ging, had ik al wel een aantal Kiko producten maar nog nooit een nagellakje. Ik koos deze kleur omdat ik het gewoonweg een prachtige kleur vind!

Kiko Nagellak 286

Wat ik altijd jammer vind van sommige merken, is dat ze hun producten geen namen geven maar nummers. Dit is ook het geval met Kiko. Een gemiste kans wat mij betreft. Nummers, dat typt in een artikel zo ongezellig. Maar goed, it is what it is. 

Het kwastje van deze nagellak is niet zo mega bijzonder. Hij is redelijk lang en smal, maar werkt wel heel fijn. De verdere verpakking van deze nagellak is wat mij betreft ook prima. Niets op aan te merken!

Kiko Nagellak 286

Dit is de Kiko Nagellak 286 op mijn nagels. Ik draag hier twee laagjes en daarmee zijn mijn nagels echt perfect gedekt. Als je goed je best doet krijg je hem zelfs in één laagje dekkend. Hij glanst mooi en de kleur vind ik echt prachtig. Een beetje wijnrood met een roze ondertoon. Love it!

Kiko Nagellak 286

Ik heb deze nagellak uitvoerig getest en ik ben echt ontzettend positief. Hij heeft zes dagen op mijn nagels gezeten en begon toen pas tekenen van slijtage te vertonen. Echt chippen doet hij niet, hij slijt gewoon. Wordt wat lelijker en wat doffer. Dan is het toch echt tijd om hem eraf te halen. Maar hé, 6 dagen, er zijn niet heel veel nagellakken die dat redden. Zonder topcoat!

De nagellak heeft een versterkend en verhardend effect. Zelf moet ik zeggen dat ik dit lastig vind om te testen, omdat ik van mezelf al best harde, stevige nagels heb. Misschien dat het voor meiden met hele slappe nagels toch ergens verschil maakt.

De Kiko Nagellak 286 is te koop voor €2,50 in de Kiko Winkels of op de website van Kiko.

P.s. Gek trouwens, op de nagellak zelf staat geen naam of niets. Alleen 286 als productnaam, terwijl op de site de nagellak 286 – Purple Red wordt genoemd.

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

9 Reacties

 1. 29 juni 2015 / 22:56

  Mooi Kleurtje โค๏ธ

  • lindsey.beljaars
   29 juni 2015 / 23:01

   Dankje Saraya x

 2. 29 juni 2015 / 16:24

  De kleur is prachtig!

  • lindsey.beljaars
   29 juni 2015 / 16:28

   Thanks Sanne x

 3. 29 juni 2015 / 12:22

  Mooie kleur inderdaad en ook ik heb liever namen dan nummers. Namen klinken zoveel leuker.

  • lindsey.beljaars
   29 juni 2015 / 15:14

   Ja namen maakt het product toch net even wat leuker hรจ, haha! ๐Ÿ™‚

 4. 29 juni 2015 / 08:21

  Wat een mooi kleurtje! ๐Ÿ™‚

  • lindsey.beljaars
   29 juni 2015 / 15:14

   Dankjewel x