fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Yves Saint Laurent Rouge Volupté 34 Pink Asarina

Yves Saint Laurent Rouge Volupté 34 Pink Asarina

High End lipsticks.. ik kan er geen genoeg van krijgen. Mijn favorieten merken zijn Givenchy, Estée Lauder en Yves Saint Laurent. In dit artikel review ik Yves Saint Laurent Rouge Volupté 34 Pink Asarina. Alweer mijn derde lipstick van Yves Saint Laurent uit de Rouge Volupté-lijn.

Yves Saint Laurent Rouge Volupté 34 Pink Asarina

Pink Asarina zit in de vaste collectie van Yves Saint Laurent. Naast de ‘normale’ Rouge Volupté lijn heeft Yves Saint Laurent ook nog de Shine en de Sheer variant. Zelf vind ik de normale lijn kwalitatief het allerbeste. De kleuren dekken enorm goed, ze blijven lang zitten, ruiken heerlijk en smeren als boter. Je lippen blijven gehydrateerd en glanzen lichtjes. Echt prachtig!

Yves Saint Laurent Rouge Volupté 34 Pink Asarina

De lipstick zit in een gouden, kartonnen verpakking. De huls is ook goud en o zo prachtig. Echt, daarom alleen al ben ik gaan houden van de lipsticks van YSL. Wat een plaatjes. Het middenstuk vind je uitkepingen met de kleur. Handig om ze goed terug te vinden in je stash!

Yves Saint Laurent Rouge Volupté 34 Pink Asarina

Yves Saint Laurent Rouge Volupté 34 Pink Asarina is een beetje een mix van rood en roze. Een warm roze kleur, die best fel is. Als je het mij vraagt een perfecte kleur voor in de lente en zomer.

Yves Saint Laurent Rouge Volupté 34 Pink Asarina

Dit is de kleur op mijn lippen. Aan de linkerkant zie je mijn lippen zonder Pink Asarina en aan de rechterkant mijn lippen met Pink Asarina. De lipstick is licht glanzend en voelt ontzettend comfortabel en  hydraterend aan. Deze lipstick overleefd een maaltijd prima en heeft na een uur of 5 een touch up nodig. Not Bad At All! 

Yves Saint Laurent Rouge Volupté 34 Pink Asarina

Ik ben ontzettend blij dat ik dit pareltje, de Yves Saint Laurent Rouge Volupté 34 Pink Asarina (wat een mond vol!), toe mag voegen aan mijn YSL-collectie. Hij is wat mij betreft meer dan welkom bij de minifamilie! De aankomende tijd ga ik deze lipstick zeker heel erg veel dragen. Ik vind het echt dè perfecte zomerkleur! Cocktailtje erbij en ik ben blij!

De Yves Saint Laurent Rouge Volupté 34 Pink Asarina is te koop voor €34,95 bij o.a. Douglas. 

Wat is jouw favoriete lipstick voor de zomer?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

p.s. De Franse naam van deze lipstick is Rose Asarine. (stiekem vind ik de Franse namen mooier!)

 

Delen:

5 Reacties

 1. 2 juli 2015 / 22:03

  Wauww wat een prachtige zomerse kleurtje, staat je prachtig 🙂
  X de verpakking van de lipstick ziet er zo mooi uit ❤️

  • lindsey.beljaars
   2 juli 2015 / 22:28

   Jaa geweldige lipstick! Erg blij mee x

 2. 1 juli 2015 / 08:29

  Wat een mooie lipstick! De kleur is echt mooi 🙂

  • lindsey.beljaars
   1 juli 2015 / 21:21

   Dankjewel Marleen x