fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Beautyfavorieten December 2015

Beautyfavorieten December 2015

Woohoo! De laatste favorieten van het 2015! Het jaar is naar mijn idee weer voorbij gevlogen, niet normaal. Vandaag laat ik mijn Beautyfavorieten December 2015 zien. Vol met prachtige kerstcollecties en feestelijke producten. Ben jij benieuwd? Lees dan absoluut verder.

Beautyfavorieten December 2015
Essence Merry Berry Lipsticks en Highlighter

Als er een kerstcollectie mij dit jaar positief verrast heeft, dan is het wel de Essence Merry Berry collectie. Ik heb de lipsticks en de highlighter uitgebreid gereviewed en was zowel over de verpakkingen als over de kwaliteit enorm te spreken. Echt het zijn pareltjes en ik heb ze met heel veel liefde gebruikt de afgelopen maand.

Beautyfavorieten December 2015

Yves Rocher Nagellak in Figue

Begin december kwam de review van de Yves Rocher nagellakjes in Rose Dalhia en Figue online. Deze review was super positief want deze nagellak bleef met gemak 8 dagen zitten. Beide kleuren vind ik prachtig, maar in de afgelopen maand heb ik alleen Figue gedragen. Een super mooie, donkerpaarse kleur die overal bij staat.

Beautyfavorieten December 2015

LUSH Festive Friends

Ik won het LUSH Festive Friends pakket met een winactie en daar was ik mega blij mee. Het is namelijk een pakket met 4 kerstvriendjes voor in bad. Echt een geweldig leuk pakket waar ik enorm van heb genoten. Ik heb ze inmiddels alle 4 al gebruikt, maar mijn favoriet was toch wel Peeping Santa. Een super leuk kerstmannetje die heerlijk ruikt en een bad vol schuim geeft.

Beautyfavorieten December 2015

MAC Ruby Woo en Mac Viva Glam I

Tsja, het was natuurlijk volop feest in december en een rode lip kan dan niet ontbreken. Begin december maakte ik de perfecte lipcombinatie, namelijk MAC Ruby Woo en MAC Viva Glam I. De donkerste (MAC Viva Glam I) in de mondhoeken en MAC Ruby Woo in het midden. Hierdoor ontstond er een prachtige, stijlvolle ombrelip en ik was op slag verliefd. Ik droeg deze combi op kerstavond, tweede kerstdag en met Oud&Nieuw! Love it!

Beautyfavorieten December 2015

MAC Objects of Affection Pink+Rose Pigment&Glitter

Vies van glitter ben ik sowieso niet, maar zeker met de feestdagen pak ik hier graag mee uit. Ik heb dit pigmentsetje uit de kerstcollectie van vorig jaar dan ook dit jaar weer lekker gebruikt. Er zitten 4 pigments in en één glitter. Ik vind de kleuren prachtig en meer dan perfect voor de feestdagen.

Beautyfavorieten December 2015

NARS Deep Throat Blush

De ene maand lijk ik hem wel te vergeten en de andere maand draag ik hem volop. Waarom? Geen idee, want NARS Deep Throat is gewoon echt een prachtige blush. Dit is dan ook niet de eerste keer dat hij voorkomt in mijn favorieten. Het is gewoon een all-time favorite die de ene keer wat meer aanwezig is dan de andere keer. Deze maand heb ik hem ongelofelijk veel gebruikt dus het kon dan ook niet anders dan dat hij tussen mijn Beautyfavorieten December 2015 moest staan.

Beautyfavorieten December 2015

Etos Fixing Spray

Tijdens deze lange, drukke, feestelijke dagen wil je natuurlijk dat je make-up goed blijft zitten. Bij iedere look die ik heb gemaakt was de allerlaatste stap de Etos Fixing Spray. Wat een fijne spray is dit zeg. Budgetproof en doet zijn werk. Ik ben er echt fan van!!

Dit waren mijn Beautyfavorieten December 2015. Wat is jouw favoriete beautyproduct van December 2015?

Deze week komen al mijn Beautyfavorieten van het hele jaar ook online. Mocht je daar benieuwd naar zijn, houdt dan zeker mijn blog in de gaten. 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen:

21 Reacties

 1. 5 januari 2016 / 12:50

  Wauwza, de Etos spray klinkt echt goed! Jammer, ik heb bij de Merry Berry collectie net misgegrepen, maar die highlighter klinkt als een pareltje!

 2. 4 januari 2016 / 22:36

  Leuke producten!!

 3. 4 januari 2016 / 21:18

  Wauw mooie favorieten, de Merry Berry collectie van Essence vind ik ook erg mooi zowel de lipsticks als de highlighter πŸ™‚
  X

 4. 4 januari 2016 / 21:10

  Wauw wat een mooie producten zeg!

 5. 4 januari 2016 / 20:25

  Die MAC set vind ik zooooooooooooooo mooi! Waarom hebben ze dit jaar zo’n crappy feestcollectie gehad πŸ™

 6. 4 januari 2016 / 20:20

  Wat een fijne favorieten, de lipsticks zijn inderdaad erg mooi πŸ™‚

 7. 4 januari 2016 / 20:13

  Over die Essence highlighter heb ik zoooveel goeds gelezen, ik zou ‘m ook nog wel willen aanschaffen!

  • 5 januari 2016 / 13:03

   Ja hij is gewoon echt heel erg mooi! Ik denk dat ik dit de mooiste highlighter vind die ooit door een budgetmerk is gemaakt.. Vaak vind ik ze namelijk tegenvallen maar deze is echt top!

 8. 4 januari 2016 / 12:19

  wat een fijne favorieten!

 9. 4 januari 2016 / 12:15

  Wat een prachtige producten. Wat een mooi pakketje, die mac nagellakjes. En ik wil ook die fixing spray gaan kopen, lijkt me heel fijn. x

 10. 4 januari 2016 / 11:14

  Oh nee, wat een mooie producten! Het is maar goed dat de meeste producten niet meer verkrijgbaar zijn. Anders was ik nu al falliet. Haha

  • 4 januari 2016 / 11:15

   failliet, natuurlijk πŸ˜›

  • 5 januari 2016 / 13:02

   Hahaha! Er zitten inderdaad echt pareltjes tussen waar ik heel erg blij mee ben! πŸ™‚

   • 20 juli 2016 / 22:39

    Oh wow, I didn't know that Chelsea Girl was the original River Island, th3v&#e9;ye relaunched the label CG instore recently! What a lovely parcel, my fave is the puff sleeve dress xxx

 11. 4 januari 2016 / 10:21

  Hele mooie producten! <3

 12. 4 januari 2016 / 09:04

  Leuk om te zien πŸ™‚ Die Berry collectie is zo mooi!

 13. 4 januari 2016 / 07:05

  Ik lees graag beauty favorite.  Essence Merry Berry Highlighter en NARS Deep Throat Blush ziet er zo aantrekkelijk uit.

 14. 4 januari 2016 / 06:54

  Wat een mooie producten! Heerlijk hΓ¨, al die feestcollectie’s! Ik wil ook nog graag een blush van Nars! πŸ˜€

 15. 4 januari 2016 / 06:44

  Wat een mooie favorieten heb je. MAC Ruby Woo & Viva Glam I heb ik beide, ik snap dan ook goed dat deze lipsticks tot je favorieten behoren :-)!

  • 5 januari 2016 / 13:01

   Ja zijn allebei heel mooi he? Als combi zijn ze dus ook echt prachtig!