fbpx
34   38
66   137
134   246
53   207
33   82

Beautyfavorieten Oktober 2015

Beautyfavorieten Oktober 2015

Pfff… op dit moment voelt het echt alsof ik iedere week een Beautyfavorieten aan het schrijven ben. Echt de weken vliegen voor mijn gevoel voorbij en ik kom tijd te kort voor alles wat ik wil doen. Natuurlijk zijn er weer een paar prachtige producten die ik met veel liefde heb gedragen de afgelopen maand. Je vind ze in mijn Beautyfavorieten Oktober 2015. Lees je mee?

Beautyfavorieten Oktober 2015

Catrice Fallosophy Soft Lip Cream in C02 Rustic Rose

Catrice kwam begin oktober uit met een herfstcollectie genaamd Fallosophy. Hierin zaten drie lipsticks die ik uitgebreid heb gereviewed. Over alle drie de lipsticks was ik enorm te spreken, maar de laatste tijd heb ik Rustic Rose het vaakst gedragen.

Beautyfavorieten Oktober 2015

MAC Peaches Blush

MAC Peaches is wat mij betreft een prachtige blush voor de herfst. Het is een matte, hele warme peachy kleur en ik vind hem, zeker voor deze tijd van het jaar, echt top! Zeker in combinatie met een mooie gouden highlighter, yes! Love It! 

Beautyfavorieten Oktober 2015

Catrice All Matt Plus Foundation 020 Nude Beige

Mijn gebruinde huidje van de zomervakantie is helaas weer een beetje verdwenen. Dat betekent dus dat ik weer opnieuw opzoek was naar een goed matchende foundation. Ach, wie is dat niet? Op dit moment matcht deze foundation van Catrice het beste bij mijn huid dus die heb ik eigenlijk bijna de gehele maand gedragen.

Beautyfavorieten Oktober 2015

Zoeva Cocoa Blend Palette

Ja, de liefde voor dit palette is weer compleet opgelaaid. Eerder schreef ik al een enthousiaste review over dit palette en ik blijf er dol op. Tijdens de zomer heb ik hem weinig aangeraakt maar voor de herfst vind ik hem echt per-fect. Gebruik dit palette op dit moment bijna iedere dag!

Beautyfavorieten Oktober 2015

Lancôme La Vie Est Belle

In De Parfum TAG die vorige week online kwam, vertelde ik dat ik in deze seizoenen (herfst/winter) vooral het liefst heerlijke warme geuren draag. Ik heb op dit moment twee favorieten, Marc Jacobs Decadence en Lancôme La Vie Est Belle. De laatste droeg ik eigenlijk haast nooit meer, maar mijn schoonmoeder vroeg een tijdje geleden of ze die parfum eens bij me mocht ruiken. Toen dacht ik: Oh Ja! Die heb ik ook nog! Sindsdien draag ik hem eigenlijk weer ontzettend vaak. Absoluut nog steeds een groot favoriet.

Beautyfavorieten Oktober 2015

Kiko Nagellak 286 – Purple Red

De nagellak die ik de laatste tijd het meest heb gedragen, is dit prachtige lakje van Kiko. De kleur is 286 – Purple Red en ik vind hem echt prachtig. Sowieso ben ik dol op dit soort paars/berry/burgundy achtige kleuren en nu in de herfst al helemaal. Het is een prima nagellak die met een base-en topcoat goed blijft zitten.

Beautyfavorieten Oktober 2015

LUSH Vanilla Dee-Lite Bodylotion

In de herfst zijn vooral mijn onderbenen/schenen heel erg droog. Na het douchen smeer ik me nu dan ook iedere keer zorgvuldig in met deze bodylotion van Lush. Tsja, ik houd van Lush en ik houd van Vanille dus voor mij een topcombinatie. De back-up ligt al klaar, hihi!

Dit waren mijn Beautyfavorieten Oktober 2015. Wat is jouw favoriete beautyproduct van Oktober 2015?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

21 Reacties

 1. 2 november 2015 / 21:33

  Mooie favorieten, vooral het Zoeva palette <3

 2. 2 november 2015 / 20:24

  Mooie favorieten heb je! Die foundation gebruik ik ook, die vind ik ook erg fijn ๐Ÿ™‚ Ik wil ook graag een MAC blush aanschaffen, ze zien er altijd zo mooi uit <3

  • 3 november 2015 / 21:33

   MAC Blushes zijn inderdaad prachtig. Heb dainty ook, en nu staat New Romance op mijn wishlist. Je zal van het aanschaffen geen spijt krijgen.

 3. 2 november 2015 / 20:02

  Mac Peaches wil ik ook nog eens proberen vind het altijd een erg mooie blush om te zien. Mooie nagellak ook!

 4. 2 november 2015 / 19:17

  Dat Zoeva palette is mooi zeg! De lipstick ziet er ook goed uit ๐Ÿ™‚ Liefs!

 5. 2 november 2015 / 19:12

  Purple Red heb ik ook, echt een prachtkleurtje!

  • 3 november 2015 / 21:32

   Jaa mooi hรจ! Draag hem ook heel erg graag! ๐Ÿ™‚

 6. 2 november 2015 / 14:26

  Mooie favorieten heb je. Het flesje van Lancome ziet er prachtig uit. Lush bodylotion lijkt mij heerlijk.

 7. 2 november 2015 / 14:17

  Mooie en leuke favorieten! Dat palette is echt wondermooi.

 8. 2 november 2015 / 13:45

  Prachtige favorieten! De KIKO nagellak is ook favoriet van mij. Het oogschaduwpalette wil ik echt supergraag hebben!! En die body lotion van Lush moet ik ook maar eens gaan snuffelen: ik ben gek op vanille!

  • 3 november 2015 / 21:30

   Jaa, stuk voor stuk mooie producten. Ik ben ook dol op vanille hihi, het is echt een heerlijke lotion. Weet zeker dat jij hem ook lekker gaat vinden!

 9. 2 november 2015 / 11:13

  Wat een mooie producten! Die foundation van Catrice heb ik ook aangeschaft nu mijn bruine kleur is vervaagd. En ik ben benieuwd naar die Catrice lipstick. Ik heb er een paar thuisliggen waar ik erg tevreden over ben ๐Ÿ™‚

 10. 2 november 2015 / 10:43

  Wat een prachtige palette van Zoeva. Ben benieuwd naar de blush van MAC! Ziet er in ieder geval mooi uit.

  • 3 november 2015 / 21:35

   Ja hij is inderdaad erg mooi. Mocht je benieuwd zijn naar reviews, heb van beide producten een review online staan!

 11. 2 november 2015 / 10:36

  Fijne producten! Ik heb gisteren toevallig ook nieuwe foundation gekocht in een tintje lichter dan normaal. Dag, gebruind zomerhuidje…

  • 3 november 2015 / 21:29

   Jaa jammer altijd hรฉ, hihi! Probeer het altijd zo lang te rekken, en dan moet ik toch inderdaad ook echt aan een tintje lichter gaan geloven!

 12. Maxime Bouman
  2 november 2015 / 10:33

  Mooie producten, ik ga de body lotion van Lush ook eens testen lijkt mij een heerlijk product!

 13. 2 november 2015 / 08:02

  Wat een heerlijke favorieten. Dat Zoeva palette vind ik ook zo mooi.

  • 3 november 2015 / 21:27

   Jaa hij is prachtig, ben er ongelofelijk blij mee!

 14. 2 november 2015 / 07:09

  Mooie favorieten! Dat zoeva palette staat ook op mijn wishlist!