fbpx
26   142
32   73
12   187
65   385
33   193

Beautyfavorieten: Mei 2015

Beautyfavorieten

De maand Mei is weer ten einde. Jeetje, wat gaat de tijd snel! (Mega Cliché, maarja zo is het nou eenmaal!) Sinds ik mijn blog heb, merk ik dat ik steeds meer wissel qua producten. Iedere maand heb ik wel een nieuw stel producten die ik vaak gebruik. Vandaag deel ik mijn beautyfavorieten van mei met jullie.

IMG_4610

Thierry Mugler Alien Eau de Toilette 

De parfum die ik de afgelopen maand het meeste heb gedragen is Alien van Thierry Mugler. Niet de bekende Eau de Parfum-variant maar juist de Eau de Toilette variant. Een heerlijke geur.

IMG_4611

Bobbi Brown Art Stick in 09 Hot Berry

Deze artstick heeft me echt hoofdpijn bezorgd. Ik moest en zou hem hebben want ik vond hem zo ontzettend gaaf. Deze artstick komt uit de Hot Collection en is dus LE. Uiteindelijk heb ik hem toch nog kunnen scoren en daar ben ik zo ontzettend blij mee. Ik heb hem de afgelopen maand dan ook erg veel gedragen.

IMG_4612

Benefit Posietint in Poppy Pink

De Posietint van Benefit reviewde ik begin mei. Ik wist niet zo heel erg goed wat ik van dit product moest verwachten. Over het algemeen ben ik namelijk nooit zo heel erg fan van vloeibare blushes. Dit is een stain, wat betekent dat de kleur in de huid trekt en daarnaast is hij geschikt voor zowel de wangen als de lippen. Dit product verraste mij positief en ik heb hem dan ook erg graag gebruikt de afgelopen maand. Wel gebruik ik hem het meeste als blush.

IMG_4613

Garnier Micellair Reinigingswater

Aan het begin van mei hield ik een battle tussen een make-up remover van Yves Rocher en die van Garnier. De remover van Yves Rocher was al jaren mijn go-to remover. Uiteindelijk won het Garnier Micellair Reinigingswater de battle en deze heb ik dan ook de rest van de maand gebruikt.

IMG_4615

NYX Jumbo Pencil in Milk 

Deze heb ik al een tijdje in mijn stash zitten. Ik gebruikte hem al erg vaak, maar dan vooral op de waterlijn. Nu de lente is begonnen, vind ik lichte oogschaduwlooks altijd wel erg mooi. Om de look wat lichter te maken en de kleuren te versterken gebruikte ik deze Jumbo Pencil vaak als oogschaduwbasis. Werkt echt enorm fijn!

IMG_4614

Catrice Nude Purism CO2 Taupe-Less

Het was eind maart toen ik dit palette reviewde op mijn blog. Ik was positief over dit palette, maar moet eerlijk zijn dat ik hem er daarna niet meer heb bij gepakt. Sommige producten verdwijnen gewoon automatisch naar de achtergrond, lijkt het wel. Toch dwing ik mijzelf af en toe deze producten weer te gebruiken. Dit palette van Catrice was er daar een van. Mijn enthousiasme over dit product groeide weer en ik heb hem er de afgelopen tijd vaak bijgepakt.

Dit waren mijn beautyfavorieten van de maand Mei. Welk product heb jij de laatste maand ontzettend veel gebruikt?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

5 Reacties

 1. 29 mei 2015 / 20:35

  Ik ben zo jaloers op al jouw bobbi brown producten!

  • lindsey.beljaars
   29 mei 2015 / 21:09

   Haha thanks! Een van m’n favorieten merken! X

 2. Marleen
  29 mei 2015 / 20:20

  Leuk artikel! Dur Bobbi Brown artstick ziet er mooi uit! 🙂

 3. 29 mei 2015 / 19:11

  mooie favorieten 🙂
  X