fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

Bobbi Brown Calypso Cheek Palette

IMG_2982

Bobbi Brown, één van mijn favoriete make-up merken. Ik heb al een tijdje de Shimmerbrick in ‘Rose Gold’ in mijn bezit en die pak ik er geregeld bij. Toen ik dit blushpalette zag, wist ik het: “Deze MOET ik hebben!” Mijn nicht werkt bij Douglas dus ik appte haar meteen of ze hem voor mij apart wilde leggen. Zo gezegd, zo gedaan. Het blushpalette in de kleur ‘Calypso’ was van mij.

IMG_2954

De verpakking is zoals ik van Bobbi Brown gewend ben. Zwart en strak. Geen poespas of niks. De verpakking voelt degelijk en stevig aan. Hoewel het een simpele verpakking is straalt hij toch luxe uit.

Dit ‘Cheek Palette’ is onderdeel van de Hot Collection. Een lentecollectie die is geïnspireerd op het nieuwe gezicht van Bobbi Brown: Kate Upton en haar woonplaats in Florida. In deze collectie zitten onder andere ook het Hot Nudes Eye Palette en de bekende Artsticks. Daarnaast zijn er 3 verschillende ‘cheek palettes’ uitgebracht, namelijk Calypso, Pink en Berry. Ze zijn alle drie prachtig, maar toch sprak Calypso mij het meest aan door de prachtige peachy kleuren!

IMG_2964IMG_2978

In dit palette zitten twee blushes en één highlighter. De eerste blush heet Pretty Coral en de tweede blush heet Coral Sugar. De highlighter heet Calypso. De twee blushes lijken in het eerste opzicht best veel op elkaar, maar Pretty Coral is toch wel duidelijk een stuk meer peachy en de kleur is een stuk feller. Coral Sugar neigt wat meer naar het roze en is wat lichter en natuurlijker.
IMG_3014
Pretty Coral (blush) – Calypso (highlighter) – Coral Sugar (Blush)
Bij het swatchen werd het kleurverschil nog duidelijker. Pretty Coral is duidelijk feller en meer aanwezig. Met Coral Sugar kun je een mooi natuurlijk blosje creëren. De highlighter oogt echt prachtig. Hij heeft een soort rosé gouden glans en geeft een prachtig luxe gevoel. Wauw ik ben enthousiast!!
IMG_3020   IMG_3027
Op de eerste foto heb ik Pretty Coral (blush) aangebracht. Op de tweede foto heb ik Pretty Coral (blush) en Calypso (highlighter) aangebracht.
IMG_3041   IMG_3052
Op de eerste foto heb ik Coral Sugar (blush) aangebracht. Op de tweede foto heb ik Coral Sugar (blush) en Calypso (highlighter) aangebracht.
IMG_3024   IMG_3045

Waarom is highlighter toch altijd zo lastig om op beeld te krijgen? Anyways, de zon begon te schijnen dus hierbij twee foto’s buiten in de zon. Zo komt de highlighter ‘Calypso’ iets beter tot zijn recht. Hij geeft een prachtige rosé gouden glow! 

IMG_3004

IMG_3036

Bij het aanbrengen van de blushes merkte ik gelijk dat ze echt fluweelzacht zijn. Ze werken ietwat poederig, maar ik heb hier zelf nooit veel last van. Als je hier goed mee omgaat is het wat mij betreft geen hinder. Juist doordat ze zo mooi zacht zijn, blenden ze ontzettend goed in met de huid. Je hebt niet veel product nodig om een mooie dekking te krijgen. Ze zijn echt goed gepigmenteerd. De highlighter is prachtig. Hij geeft een ontzettend mooie glow en je krijgt er echt een luxe gevoel van. Hij kleurt bij beide blushes even mooi.

Wauw.. Iedere keer als ik dit palette open hoor ik engelenzang. Het is echt een plaatje. Een palette dat deze lente en aankomende zomer zeker goed van pas gaat komen.

Bobbi Brown Calypso Cheek Palette kost €49,- en is te koop bij Douglas en de Bijenkorf.

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Bloglovin’?

Delen:

16 Reacties

 1. 10 april 2015 / 18:04

  Wat een prachtig palette! De kleuren staan je ontzettend mooi ook!

 2. 10 april 2015 / 09:31

  Ooh dit is echt een prachtig palette zeg! Ik zou het alleen al kopen door de looks <3

 3. eminaslifestyle
  9 april 2015 / 21:48

  Wauw, prachtige palette. Blush en lipsticks zijn bij mij de favo makeupjes

 4. 9 april 2015 / 21:27

  Mooie kleuren zeg! En jij hebt trouwens echt fantastische wenkbrauwen jezus, nee echt wow.

 5. 9 april 2015 / 19:59

  Wat een prachtig palette, wauw!

 6. 9 april 2015 / 13:07

  Staat je erg mooi!

 7. 9 april 2015 / 12:13

  Mooie kleuren, en het staat je ook erg mooi! Fijne review. 🙂

 8. 9 april 2015 / 11:50

  Wauw dit palette is echt p r a c h t i g !
  Leuk dat je ook zoveel verschillende foto’s erbij hebt gedaan, een fijne uitgebreide review!
  Pigmentatie en kleuren zijn echt heel erg mooi! Dit palette komt zeker weten op mijn wishlist.

  • 9 april 2015 / 12:01

   Ah dat vind ik leuk om te horen! Dankjewel! x

 9. 9 april 2015 / 11:29

  Prachtig blush palette! Je maakt er ook weer hele mooe foto’s mee. Het maakt jou look compleet af, het staat echt mooi!