fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

Beautyfavorieten 2018

Yes! Stiekem is dit altijd een van mijn favoriete artikelen van het jaar. Hèt artikel waarin ik al mijn beautyfavorieten 2018 bespreek. Ik bespreek ze in iedere categorie. Ben jij benieuwd naar de producten die ik het afgelopen jaar het meest heb gebruikt? Lees mee!

Foundation/Concealer/Poeder

 • Babor Essential Care BB Cream SPF 20 01 Light
  • Oké, het is natuurlijk geen ‘foundation’ maar vanwege mijn gave huid draag ik dit ook echt zelden. Het liefst pak ik dan een goede BB Cream en dat is deze van Babor zeker. Hij heeft voor mij de perfecte kleur en ik ben er heel erg over te spreken.
 • NYX HD Concealer 01 Porcelain
 • Delilah Farewell Cream Concealer in Linen
  • Qua concealer moest ik er wel twee noemen. In 2018 heb ik namelijk 50/50 afgewisseld tussen deze twee concealers. De NYX concealer gebruikte ik vooral bij een fullface make-up look voor het highlight effect. De Delilah concealer is juist top voor een everyday look om de donkere kringen natuurlijk weg te werken.

Een favoriete poeder is echt niet te kiezen. Ik heb dit jaar random allerlei poeders en merken door elkaar heen gebruikt en daarvan kan ik niet echt één favoriet benoemen.

Wenkbrauwen/Wenkbrauwgel

 • Catrice Wenkbrauwkit
 • HEMA Wenkbrauwgel
  • Sorry.. dit is echt heel erg saai maar deze twee mega budget producten zijn gewoon echt mijn favorietjes. Het is voor mij een gouden duo en ik stap er gewoon niet van af. Ik test tussendoor genoeg andere producten maar tot nu toe hebben deze producten mijn holygrails nog niet van de troon gestoten.

Eyeliner/Mascara

 • L’Oréal Infallible Eyeliner
  • Oh yes! Wat heb ik deze potloodjes versleten het afgelopen jaar. Ik gebruik altijd een zwarte (001 back to black) om te tightlinen en de shimmery bruine kleur (004 Taupe of the World) langs de wimperrand. Dat is eigenlijk mijn go-to look en dat draag ik heel veel als ik bijvoorbeeld naar mijn werk ga.
 • Too Faced Sketch Marker Eyeliner
  • Wanneer ik ga voor een wing tijdens bijvoorbeeld een feestje dan zet ik deze eigenlijk altijd met de Too Faced Sketch Marker Oogpotlood. Hij is heel mooi gepigmenteerd en met deze eyeliner is een wing echt binnen no time gezet!
 • NARS Climax Mascara
  • Tsja.. er is voor mij echt één mascara die mijn hart heeft gestolen. Ik heb het natuurlijk over de NARS Climax Mascara. Deze ontdekte ik eind 2018 en deze mascara heeft me zo verrast! Na het testen van ontelbaar veel mascara’s in 2018 gaf alleen deze mascara mij het ‘wauw’ effect!

Oogschaduw

 • Too Faced The Power of Makeup By Nikkie Tutorials Kit
  • Grappig! Dit palette heb ik echt weer herontdekt. Ik heb hem nu al meer dan twee jaar in mijn stash en ik was hem een beetje uit het oog verloren. Midden 2018 ontdekte ik het palette weer en sindsdien gebruik ik hem weer heel graag. Vooral de kleuren Ivy, Painkiller, Makeup & Chill en Wanted gebruik ik heel erg veel.
 • MAC Quattro
  • Ja.. als je me al lang volgt dan ken je dit palette wel. Het is een quattro die ik heel wat jaren terug zelf heb samengesteld. Dat heb ik destijds blijkbaar heel goed gedaan want het is nog steeds zo’n favoriet van mij. De kleuren zijn gewoon heel draagbaar!
   • Naked Lunch (linksboven)
   • Cranberry (linksonder)
   • Woodwinked (rechtsboven)
   • Swiss Chocolate (rechtsonder)
 • NARS Duo Oogschaduw
  • Dit duo heb ik laatst gereviewd. Heel uitgebreid en het is een review geworden waar ik stiekem best een beetje trots op ben. Alhoewel alle drie de duo’s uit die review prachtig zijn is deze NARS Abyssinia absoluut mijn favoriet. Een prachtige peacy kleur waarbij de matte kleur perfect is voor de arcadeboog en de shimmery keur voor op het bewegend ooglid.

Blush

 • MAC What I Fancy
  • Wow! Tijdens het opzoeken van mijn review van deze blush realiseerde ik mij dat ik hem gewoon in maart alweer 3 jaar heb! Destijds lanceerde MAC de Flamingo Park Collectie met allemaal roze en koraalkleurtjes. Mijn oog viel meteen op de MAC What I Fancy Blush en ik kocht hem dus vervolgens ook. Nog steeds vind ik dit dus echt een hele fijne blush.
 • Bobbi Brown Calypso Cheek Palette
  • Oeps! Wat benoem ik allemaal ‘goude oude’ in dit artikel zeg! Ik heb dit Bobbi Brown Calypso Cheek Palette namelijk ook al best een tijdje in mijn stash. In dit palette zitten twee prachtige blushes en één mega passende highlighter. Daarnaast vind ik Bobbi Brown gewoon fantastisch dus dit is en blijft denk ik voor altijd een favoriet van mij.
 • Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild
  • Dit duo kocht ik in Las Vegas en dat geeft het toch een extra speciaal tintje. Het is de blush Flowerchild in een duo met de mega populaire Champagne Pop highlighter. Het is een samenwerking van Becca met Jaclyn Hill. Ik vind Champagne Pop fantastisch maar toch merk ik dat ik de blush nog net wat meer gebruik. Het is echt een toppertje!

Bronzer

 • NYX Powder Blush in Taupe
  • All time favorite! Zoek je nog een goede bronzer om mee te contouren? Kijk eens naar NYX Taupe. Het is officieel een blush maar hij werkt echt perfect als bronzer. Deze bronzer is echt al mega oud maar hij raakt op de een of andere manier niet op, haha!
 • Bourjois Maxi Delight Bronzer in 01 Fair/Medium
  • Voor de perfecte sunkissed glow gebruik ik deze bronzer van Bourjois. Hij heeft een lichte shimmer en dat zorgt voor een heel mooi effect. Nog een hele fijne bijkomstigheid, deze bronzer ruikt zoo lekker!!
 • NARS Hot Sand Laguna Blush and Bronzer Duo
  • Ja.. kom ik weer met mijn NARS. Sorry, maar het is gewoon zo’n fijn merk! Dit is wederom een duo. Alhoewel de highlighter prachtig is ben ik toch het meest fan van de (beroemde) NARS Laguna Bronzer. Perfect voor zowel het shapen als voor het bronzen zelf.

Highlighter

 • NARS Highlighting Powder 
  • Yes! Tijd voor mijn favoriete categorie; highlighter! In 2018 heb ik echt een pareltje ontdekt; namelijk de NARS Highlighting Powder in Fort de France. Dit is echt een beauty en ik heb heb in 2018 heel veel gedragen.
 • MAC Mineralize Skinfinish in Soft&Gentle
  • Wederom een herontdekking in mijn stash. MAC Soft&Gentle is natuurlijk een mega gehyped product en een hele lange tijd heb ik hem niet aangeraakt. Totdat ik hem dus ongeveer in april weer eens pakte en sindsdien ben ik er weer aan verslingerd. Het blijft toch wel echt een pareltje.
 • The Balm The Manizer Sisters
  • TheBalm is een merk dat ik eigenlijk heel goed ken. Daarmee wil ik zeggen; ik weet alle producten uit het assortiment wel te benoemen. Toch heb ik er heel weinig producten van en staan er nagenoeg geen reviews van online. Wel heb ik één heel gehyped product en dat is het The Balm Manizer Sisters palette. Mijn favoriet is de Mary-Lou Manizer, de andere twee gebruik ik eigenlijk nooit.

Lipstick/Lipgloss

 • Clinique Pop Lip Colour + Primer Lipstick in de kleur 23 Blush Pop
  • Dit is zo’n fijne lipstick! Sowieso vind ik de kleur fantastisch en ben ik eigenlijk altijd fan van Clinique. De substantie is heel fijn en voelt een beetje aan als een gloss. Hij hydrateert de lippen perfect en is een toppertje voor everyday. 
 • MAC Mehr Matte Lipstick 
  • De tweede lipstick is MAC Matte Lipstick in Mehr. Qua kleur lijkt hij heel veel op Blush Pop van Clinique maar dan is hij mat en wat meer longlasting. Voor bijvoorbeeld een feestje of een etentje kun je dan beter die van MAC opdoen omdat deze net wat langer blijft zitten. Al wil je deze weer niet de hele dag op je lippen hebben omdat hij matte is en de lippen ietwat uitdroogt.
 • Givenchy Le Rouge À Porter N303 Framboise Griffée
  • Givenchy is natuurlijk echt een highend merk en ik heb er een aantal lipsticks van in mijn stash. Eén daarvan is deze Givenchy Le Rouge À Porter N303 Framboise Griffée. Deze lipstick heeft een mooie berry tint en is een beetje sheer. Wederom een hele comfortabele en hydraterende lipstick. Ik heb hem dit jaar heel wat keertjes gedragen!

Parfum

 • Marc Jacobs Decadence
  • Dit is echt mijn signature geur. Als ik een avondje uit ga dan draag ik 99% van de keren Marc Jacobs Decadence. Ik vind deze geur zo fantastisch! Mijn flacon was helaas bijna op maar gelukkig heb ik weer een nieuwe gekregen voor kerst. Ik heb heel veel parfums in mijn stash maar ik weet zeker dat ik deze opnieuw blijf kopen.
 • Michael Kors Wonderlust Eau Fresh
  • Ook dit jaar kreeg ik weer heel wat geuren opgestuurd. Geen straf, want ik vind het krijgen en reviewen van parfums echt ontzettend leuk om te doen. Eén daarvan was deze Michael Kors Wonderlust en dat is echt zo’n fijne geur. Het is een hele frisse geur die uiteindelijk heel warm eindigt.
 • DKNY Stories Eau de Parfum
  • Als ik denk aan een geur van DKNY dan dacht ik altijd aan het groene appeltje. Daar is verandering in gekomen door deze DKNY Stories Eau de Parfum. Wederom geinspireerd op New York maar dan dit keer niet in de vorm van ‘The Big Apple’ maar in de vorm van een wolkenkrabber. Het is een hele fijne, wat kruidige geur met vanille!

Nagellak

 • Essie Gel Couture Collectie
  • Zodra de lente begint ga ik weer vol voor de felle kleurtjes wat betreft mijn nagellak. Eén favoriet dit jaar was de Essie nagellak in Signature Smile. Ik heb deze zowel op de nagels van mijn vingers als van mijn tenen gedragen en het is gewoon echt een happy kleurtje.
 • Sally Hansen Color Therapy Lazy Summer Collection
  • Deze groene glitterkleur (130 Therapewter) is een prachtige kleur. Hij zat in de Summer Collectie en stiekem vond ik hem daar niet echt bij passen. Ik heb hem dit jaar veel gedragen tijdens de herfst en ook richting de kerst. Tijdens het typen van dit artikel draag ik hem ook!
 • OPI Washington DC Collectie
  • OPI We The Female, dat is dit prachtige kleurtje uit de Washington DC Collectie. Het is een donkere, bordeauxrode kleur en ik vind dit altijd heel classy. Daarnaast is het ook zo’n kleurtje die bij iedere look goed staat en dat maakt hem heel draagbaar.

Dit waren mijn Beautyfavorieten 2018! Wat was jouw favoriete beautyproduct van 2018?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

12 Reacties

 1. 4 januari 2019 / 10:19

  Wauw er zitten zoveel mooie producten tussen die ik wel eens uit zou willen proberen! Echt prachtig. Ik ben trouwens even heel erg onder de indruk van hoe fancy de verpakking van de Hema wenkbrauwgel er tegenwoordig uitziet. Vroeger gebruikte ik die altijd maar was hij altijd zo lelijk verpakt.

 2. 3 januari 2019 / 11:03

  Ik vind de plant op de achtergrond zo grappig. Wat een bijzondere vorm blaadjes heeft die zeg!

 3. 3 januari 2019 / 10:54

  Erg benieuwd naar de NARS-mascara. Mijn favoriet door de jaren heen is en blijft de Lancôme Hypnôse Drama en er komen niet veel mascara’s in de buurt. Er zijn er nu twee. Eentje uit de Goodiebox en eentje van Pupa Milano. Maar toch. Lancôme blijft de nummer 1. Leuk om je favorieten te zien en erover te lezen. Mijn favoriete parfums zijn o.a. No.5 en Coco van Chanel. Sinds eind december is daar het eau de parfum Oooo 1 van Oolaboo bijgekomen.
  Mooi trouwens, je header bovenin!

 4. 3 januari 2019 / 10:24

  Echt favorieten beautyproducten heb ik niet, wel heb ik een aantal favoriete geurtjes die ik altijd heb staan, zoals Pure Poison van Dior.

 5. 2 januari 2019 / 22:28

  Jaaa The Balm The Manizer Sisters is hier ook een groot favoriet, ondanks dat ik alleen de eerste veel gebruik! Mooie parfum ook, die lijken me alle drie heerlijk ruiken.

 6. 2 januari 2019 / 21:21

  Prachtig dat palette van The Balm! 🙂

 7. 2 januari 2019 / 18:09

  Zoo wat heb je veel beschreven. Leuk! Ik ben vooral erg weg van de nagellakjes! Goede kleuren ook!

 8. ingrid
  2 januari 2019 / 12:47

  mijn favo product is de moisturizer met kleurtje van clinique. ideaal

 9. Tania
  2 januari 2019 / 12:30

  Wat een mooi lijstje. Het zijn stuk voor stuk mooie producten. Sommige producten kende ik nog niet

 10. Jolanda
  2 januari 2019 / 12:05

  Wil je echt mijn lijstje…. komt ie!

  Bb-cream; Bourjois Healty Mix in light
  Foundation; Body Shop Fresh Nude in 010 of 012 (zomer)
  Concealer; Catrice liqued camouflage in 005 onder de ogen en voor plekjes MAC in nw10 (ben de naam kwijt, het is een cremeconcealer in zo’n potje)
  Poeder; Essence All About Matt
  Highlighter; Mac Lightscapade, Mary Luminzer van TheBalm
  Bronzer; Hoola Light in de winter, Hoola in de zomer
  Blush; MAC Desert Rose of MAC Coppertone (zomer)
  Oogschaduwpalette Groot: Urban Decay Naked en Anastasia Soft Glam
  Oogschaduwpalette Klein: Huda Amythist Obsession en Urban Decay Petite Heat
  Mac eyebrowpencil in Accentuated (helaas uit de handel) of Catrice eyebrowkit
  Lip; MAC Rockit, MAC Brick o’la, NYX lipcream in Cannes,
  Parfum; Gabrielle van Chanel

  Je ziet het, ik ben bleek en moet echt switchen in de zomer en winter als mijn huid wat verkleurt door de zon. De bb cream is bijvoorbeeld nu net te warm omdat ik nu echt heel bleek ben. Maar een lichtere ben ik nog niet tegen gekomen. In de zomer draag ik ook meer warmere tinten dan in de winter. Ergens in het voorjaar of najaar wisselt dat. Ach ja, het houdt het leuk.

 11. Lindsy
  2 januari 2019 / 08:09

  Heel leuk artikel!!