fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

Michael Kors Wonderlust Eau Fresh

Ik ben dol op parfum. Niet voor niets zijn er op mijn blog al gigantisch veel reviews verschenen van verschillende geuren. Vandaag is het de beurt aan deze Michael Kors Wonderlust Eau Fresh. Volgens mij is dit de eerste keer dat ik een review van dit merk review. Ik ben benieuwd. Jij ook? Lees gezellig mee!

Michael Kors Wonderlust Eau Fresh

Wellicht heb je een tijd terug, een jaar geleden ongeveer, de Michael Kors Wonderlust Eau de Parfum gezien. Dat was destijds een gloednieuwe geur en nu heeft Michael Kors hier de Wonderlust Eau Fresh variant op gemaakt.

‘Wonderlust Eau Fresh belichaamt de passie voor avontuur en verkenning, het verlangen om een kans te nemen en te weten dat alles mogelijk is’

Laten we eerst even stilstaan bij deze prachtige verpakking. Uiteraard zit de geur in een kartonnen verpakking die in een soort ombre-peach kleur is weergegeven met gouden details. De flacon zelf heeft een ovale vorm, is gematteerd in een perzikkleur en een glanzende gouden dop. Ik vind het een hele mooie, luxe en stijlvolle flacon.

De geurnoten van deze Michael Kors Wonderlust Eau Fresh

 • Topnoot: Italiaanse bergamot, Grapefruit, Granny Smith Appels
 • Hartnoot: Jasmine Sambac, Witte Pioenroos, Lelietje van Dalen
 • Basisnoot: Pamplewood, Sheer Musk, Sandelhout Sri Lanka

Als ik de geur mag omschrijven dan doe ik dat als een hele frisse geur. Je ruikt vooral de grapefruit in het begin sterk en dat is een hele frisse, energieke citrusgeur. Nadat dit frisse een beetje is vervlogen blijft er een hele warme, bloemige geur over die ergens ook wat houtachtig ruikt. Het is zeker een nazomergeur!

Conclusie

Wat leuk om eens een parfum van Michael Kors te proberen. Ik ben blij verrast door deze Michael Kors Wonderlust Eau Fresh. Ik ben zelf altijd erg van de frisse maar toch warme geuren en dat is eigenlijk precies wat deze geur is. Stiekem heb ik hem de afgelopen dagen non-stop gedragen en denk ik dat ik er een nieuwe favoriet bij heb.

 •   30 ML kost €49,-
 •   50 ML kost €72,-
 • 100 ML kost €95,-
  • De geur is verkrijgbaar bij de Michael Kors Verkooppunten zoals Douglas.

Heb jij een geur van Michael Kors in je stash?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

 1. 26 september 2018 / 18:59

  Oehhh dit klinkt als een hele fijne geur zeg! Ik ga hem snel ruiken in de parfumerie!

 2. VWillemse
  26 september 2018 / 09:45

  Prachtige flacon en de omschrijving maakt mij heeeel nieuwsgierig.
  Het is een eau de toilette dus ben benieuwd of hij goed blijft hangen , maar meestal zit dat wel goed bij Micheal Kors.

 3. 26 september 2018 / 08:37

  Als ik het flesje en de topnoten zo zie denk ik ‘hmmm, ik weet niet of dit wat voor mij is’. Als ik dan lees dat het fruitig en daarna bloemig is, dan denk ik.. ok√©, misschien toch wel. Ik ga hem eens een keertje ruiken :-).

 4. 26 september 2018 / 06:46

  Ik ben echt heel erg benieuwd naar de geur! Heb zelf nog geen geurtje van het merk. De flacon vind ik trouwens ook erg mooi!