fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

NARS Highlighting Powder

NARS Highlighting Powder

Mijn blog heeft de afgelopen 3 jaar veel mijlpalen gekend en één daarvan heeft vorige week plaatsgevonden. Ik krijg ontzettend veel producten toegestuurd maar een perspakket van NARS is toch wel even next level. Wat weet ik nog goed dat ik heel Cannes doorliep met mijn vriend om NARS Orgasm te scoren. Ik ben dol op het merk en mijn hart maakte stiekem een sprongetje toen er 2x NARS Highlighting Powder op mijn deurmat vielen. Tijd om deze eens uitgebreid te reviewen.

NARS Highlighting Powder

NARS Highlighting Powder

Wat weet ik nog goed dat ik heel Cannes doorliep met mijn vriend op zoek naar de Sephora om de blushes NARS Orgasm en NARS Deep Throat te scoren. In die tijd zag ik het merk overal voorbij komen bij de ‘grote (internationale) beautybloggers’ maar in Nederland was het niet te koop. Ik moest en zou er iets van kopen! Na mijn eerste aankoop was ik eigenlijk gelijk om en later scoorde ik in London nog het NARS Hot Sand Laguna Blush and Bronzer Duo. Het merk staat bekend om de toffe, ietwat gekke productnamen en is inmiddels gewoon in Nederland te koop. Hallelujaa!!

NARS Highlighting PowderNARS Highlighting Powder

Laat ik eerst eens iets vertellen over de verpakking van deze NARS Highlighters. Deze is namelijk, net als de formule, vernieuwd. Voorheen was de verpakking wat boller en ronder afgewerkt. Inmiddels is hij plat, rechthoekig en helemaal vierkant afgewerkt. Persoonlijk vind ik de nieuwe vormgeving net wat mooier. Het doet me denken aan de vormgeving van Bobbi Brown maar dan mat in plaats van glanzend zwart. Verder zie je het NARS logo en op de achterkant een sticker met de productnaam en -informatie.

NARS Highlighting Powder

NARS over deze Highlighting Powder
NARS Cosmetics introduceert de Highlighting Powder op basis van NARS exclusieve Seamless Glow Technology. De innovatieve formule, verkrijgbaar in zes tinten, combineert microsferische poeder,- en parelmoerdeeltjes die het licht reflecteren en direct als een tweede huid versmelten om je natuurlijke glow te versterken.

In totaal introduceert NARS 6 gloednieuwe highlighters met deze exclusieve Seamless Glow Technology, namelijk:

 • Albatross – melkachtig goud
 • Fort de France – champagne
 • Capri – crushed roze parelmoer
 • Ibiza – geelgoud
 • Maldives – roségoud
 • St. Barths – warm brons

In dit artikel review ik 2 highlighters, namelijk Albatross en Fort de France. Op naar de swatches!

NARS Highlighting Powder

Daglicht – zonlicht – flitser

Na het reviewen van heel wat highlighters weet ik inmiddels hoe ontzettend moeilijk het is om een highlighter goed vast te leggen. Hij veranderd namelijk zijn kleur in bijvoorbeeld zonlicht en dat is natuurlijk ook de bedoeling. Hierboven heb ik dan ook beide poeders vastgelegd in verschillende ‘lichten’. De bovenste rij is de NARS Highlighting Powder Albatross en de onderste rij is Fort de France.

Daglicht – zonlicht – flitser

Met het swatchen heb ik precies hetzelfde gedaan met de drie verschillende lichten. De bovenste swatch is Albatross en de onderste swatch is NARS Highlighting Powder Fort de France.

NARS Highlighting Powder

NARS Highlighting Powder Albatross

Natuurlijk moest de highlighter ook aangebracht worden op mijn jukbeenderen en eerlijk gezegd stond ik te popelen. Hierboven zie je NARS Highlighting Powder Albatross in daglicht (links) en zonlicht (rechts). Hier zie je goed dat Albatross een hele warme highlighter is met een duidelijke gouden gloed.

NARS Highlighting Powder

NARS Highlighting Powder Fort de France

Hier zie je Fort de France in het daglicht (links) en zonlicht (rechts). De highlighter is absoluut een warme highlighter maar niet zo warm als Albatross. Ergens merk ik ook wat koele roze en zilveren glans op dus ik verwacht dat deze zowel bij een warme- als een koele huid goed matched.

NARS Highlighting Powder NARS Highlighting Powder

Conclusie

NARS Albatross is natuurlijk een mega hype in beautyland en Fort de France was voor mij nog onbekend. Ik kan in ieder geval voor de volle 100% zeggen dat ik beide highlighters echt fantastisch vind. Je merkt de luxe, in de verpakking en in de poeder, en daar houd ik van. De poeder geeft inderdaad die prachtige glow zonder chunky glitters. Een glow from within’ die ontzettend goed op te bouwen is van everyday naar party. Tsja.. twee favorieten in mijn stash erbij!

Deze NARS Highlighting Powder kost € 31,50 per stuk (14 gram) en is te koop bij De Bijenkorf.

 • Let op: deze pareltjes zijn te koop vanaf 1 april. 

Heb jij iets van NARS in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen en affiliate links.

Delen:

18 Reacties

 1. 28 maart 2018 / 15:20

  Ziet er mooi uit! Ik kende het merk nog niet maar ga eens kijken of ik het hier in de buurt ook ergens kan krijgen, dan kan ik eerst eens even testen hoe het bij mij uitvalt

 2. 28 maart 2018 / 14:53

  Ik heb zelf nog niks van dit merk, maar is al zoveel over gehypet dat ik hem toch eens wil proberen!

 3. 27 maart 2018 / 15:31

  Wauwie ze zijn zo mooi! Ik moet echt is iets van NARS gaan proberen!

 4. 26 maart 2018 / 19:48

  Ik ken het merk nog niet. Ziet er wel mooi uit! Nog een weekje geduld dus voor Nederland 😉

 5. 26 maart 2018 / 19:47

  Ik ken het merk nog niet, ziet er wel heel mooi uit. Nog een weekje geduld voor Nederland dus!

 6. 26 maart 2018 / 18:47

  wauw wat tof dat je deze ontvangen hebt! het effect op je huid zie ik helaas niet zo duidelijk dat is jammer. maar NARS kennende zal het prachtig zijn

 7. 26 maart 2018 / 16:29

  Ik ken het merk helemaal niet, maar wat leuk dat je het toegestuurd kreeg. Mooie foto’s, je kunt het effect daarop goed zien.

 8. 26 maart 2018 / 15:44

  Stiekem ben ik wel een beetje jaloers. Maar het is je van harte gegund hoor! Wat een mooi merk en wat een prachtige highlighters! Ik zou ze zo allebei kopen!

 9. 26 maart 2018 / 13:08

  Fijn dat de poeders hun werk zo goed doen, en een mooi effect geven! Daar gaat het ook om.

 10. 26 maart 2018 / 11:29

  Wat gaaf zeg en leuk dat je dit ontvangen mocht. Ik gebruik deze producten niet, maar vind de kleuren erg mooi ( ze staan ook mooi bij jou)

 11. 26 maart 2018 / 10:27

  Wat een pareltjes! Ik snap helemaal dat je blij verrast was dat je deze opgestuurd kreeg, hele mooie mijlpaal!

 12. 26 maart 2018 / 09:33

  Ooh, wat gaaf zeg! Ik heb wel het persbericht ontvangen, alle varianten zien er prachtig uit!

 13. 26 maart 2018 / 09:06

  Wauw wat een pareltjes! Super mooie highlighters zijn het. <3
  Liefs,
  Evelien

 14. 26 maart 2018 / 08:39

  Tof he!! Ik heb ze ook mogen ontvangen en ben er echt zo blij mee. Echt een mijlpaal inderdaad. Ik moet ze nog testen, maar ze zien er goed uit.

 15. 26 maart 2018 / 06:08

  Ze zijn beide ontzettend mooi! Albatros is mijn favoriet :-)!