fbpx
16   47
8   36
272   802
27   67
32   78

DKNY Stories Eau de Parfum

Als ik om één reden van de herfst houd dan is het om de geuren. Ik houd zo van warme, sterke en vrouwelijke geuren en de om deze te dragen vind ik dat het herfst of winter moet zijn. Zodra het dan ook maar iets kouder wordt schuif ik mijn fruitige, zomerse geuren aan de kant om plaats te maken voor mijn favoriete warme geuren. In dit artikel stel ik je graag voor aan de DKNY Stories Eau de Parfum.

DKNY Stories Eau de Parfum

DKNY is een klein beetje ‘jeugdsentiment’. Ken je dat groene appeltje nog? Als ik het mij goed herinner heet deze de ‘Be Delicious’. Deze heb ik in mijn ‘Middelbare schooltijd’ heel veel gedragen! Toen ik deze DKNY Stories Eau de Parfum binnenkreeg moest ik daar dan ook meteen aan denken.

Die appel was een knipoog naar ‘The Big Apple’. De afkorting DKNY staat namelijk voor Donna Karan New York. Deze DKNY Stories Eau de Parfum is wederom een knipoog naar New York. Dit komt terug in zowel de kartonnen verpakking als de flacon zelf.

De kartonnen verpakking is licht roze/grijsachtig en heeft de skyline van New York afgebeeld. Op de zijkant tref je een mooie tekst, een soort ode aan New York. De flacon van de parfum is een ‘skyscraper’, een wolkenkrabber die je natuurlijk overal in New York tegenkomt. Tof gedaan!

Deze DKNY Stories Eau de Parfum bevat de volgende geurnoten:

  • Topnoten: Roze peper, roze guave, melk mousse en zwarte kardemom
  • Hartnoten: Arabische Jasmine (sambac), witte thee en zwarte iris
  • Basisnoten: Vanille, wit sandelhout en grijs amberakkoord

Conclusie

Ja dit is toch wel echt weer een heerlijk geurtje hoor! Ergens vind ik dat kruidige en dat warme heel erg lekker. In het begin ruik ik die roze peper en na een tijdje komt de zachtheid van vanille er doorheen. Echt een fijne geur die heel geschikt is voor de herfst. Ga hem zeker eventjes ruiken als je in de buurt bent van een parfumerie!

Deze DKNY Stories Eau de Parfum bevat 100ml. en kost € 90,88. De geur is verkrijgbaar bij de parfumeriën zoals Douglas en Ici Paris XL. 

Wat is op dit moment jouw favoriete geur? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 17 oktober 2018 / 17:35

    Hij klinkt veelbelovend, ik ben benieuwd! 🙂

  2. 17 oktober 2018 / 09:16

    Grappig dat je over het ‘appeltje’ begint, daar denk ik namelijk METEEN aan als ik aan DKNY denk haha! Ik ben benieuwd wat ik van deze geur zou vinden, ik ga hem binnenkort eens een keertje ruiken bij een parfumerie :-).