fbpx
11   48
122   187
120   293
136   260
133   256

Clinique Pop Lip Colour + Primer Lipstick

Yes!! Eindelijk weer een review van Clinique! Een merk die toch wel in mijn top 10 staat als het aankomt op verzorging. Toch hebben zij ook hele fijne make-up producten en vandaag review ik de Clinique Pop Lip Colour + Primer Lipstick in de kleur 23 Blush Pop.

Clinique Pop Lip Colour + Primer Lipstick

De productnaam is natuurlijk in eerste instantie wel even een eyecatcher. Een Lip Colour + Primer Lipstick? Het idee hierachter is dat dit een romige lipstick en een primer in één is. Klinkt heel interessant en vernieuwend, aangezien ik dit nog niet eerder heb gezien.

De verpakking is precies zoals we van Clinique gewend zijn. De leuke limegroene met roze verpakking met fleurige bloemen. Altijd een vormgeving die ik erg tof vind! De lipstick zelf is rechthoekig vormgegeven waarbij de ene helft de kleur van de lipstick is en de andere helft zilver met ‘Clinique’ erin gegraveerd. Dik in orde!

Er zijn inmiddels 24 verschillende kleuren van deze Clinique Pop Lip Colour + Primer Lipstick. Alle productnamen eindigen op ‘POP’, natuurlijk heel toepasselijk. Blush Pop kan je omschrijven als een mooie oudroze, nude kleur. Een kleur die voor mij in de categorie everyday hoort.

Dan op naar de werking van deze lipstick + primer in één. Clinique belooft een lipstick die perfect gepigmenteerd is en de vochtbalans van de lippen optimaal op peil houdt. De lipstick is verrijkt met sheaboter en murumuruboter. Door het primer gedeelte brengt de lipstick fluweelachtig aan! Klinkt veelbelovend.

Swatch

Hier zie je de swatch van deze Clinique Pop Lip Colour + Primer Lipstick in 23 Blush Pop. Bij het swatchen merk ik meteen dat de lipstick ontzettend makkelijk aanbrengt en in één streep creëer ik direct volledige dekking.

En hier draag ik de lipkleur.

Conclusie

Prachtig kleurtje, niet? Persoonlijk ben ik dol op dit soort tinten! Ik merk aan mezelf dat ik deze kleuren gewoon het snelste draag. Ze complimenteren namelijk eigenlijk iedere look en het is ‘altijd goed’. Deze Clinique Pop Lip Colour + Primer Lipstick in 23 Blush Pop is weer een pareltje die ik aan mijn stash mag toevoegen. Hij is prachtig gepigmenteerd, brengt makkelijk aan, is ietsjes glanzend en houdt mijn lippen volledig gehydrateerd alsof het een balsem is. De houdbaarheid is prima maar na 3 uur of een drankje/hapje eten kun je hem het beste wel even bijwerken. Iets wat een prima prestatie is bij een lipstick met deze voedende eigenschappen!

Deze Clinique Pop Lip Colour + Primer Lipstick kost € 24,48 en is o.a. verkrijgbaar bij Douglas. 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

20 Reacties

 1. 12 augustus 2018 / 18:58

  Wauw deze kleur staat jou echt zo onwijs, mega goed! Echt prachtig. Ik vind de textuur er ook echt super mooi en fijn uitzien.

 2. 5 augustus 2018 / 11:13

  Ik ben ook echt fan van deze lijn van Clinique! Ik heb al 3 kleuren en wil mijn collectie zeker uitbreiden. Deze kleur staat je trouwens heel goed!

 3. 5 augustus 2018 / 10:25

  Dit is een hele fijne lipstick! Het kleurtje staat je ook erg goed, prima voor iedere dag.

 4. 4 augustus 2018 / 23:43

  Wat een stijlvolle verpakking alleen al hihi. Mooie kleur lippenstift en hij staat je ook echt geweldig!

 5. 4 augustus 2018 / 21:00

  Wat een prachtige kleur, staat je erg goed! πŸ™‚

 6. 4 augustus 2018 / 16:26

  Wat een mooie kleur! De verpakking ziet er fleurig uit; lekker zomers πŸ™‚

 7. 4 augustus 2018 / 12:03

  Deze heb ik ook gehad, dit was mijn eerste stap richting nudes. Fijn product en een hele mooie kleur. Hij staat jou ook prachtig!

 8. 3 augustus 2018 / 19:37

  Wauw, ik vind het echt een prachtige kleur lipstick, staat je mooi!

 9. 3 augustus 2018 / 17:24

  Ik vind de lipsticks er altijd stijlvol uitzien! De kleur staat je goed.

 10. 3 augustus 2018 / 14:35

  Mooie kleur!

 11. 3 augustus 2018 / 14:17

  Zo mooie verpakking! Vind het ook echt een prachtkleur πŸ˜€

 12. 3 augustus 2018 / 13:54

  Top kleur die ga ik vanmiddag even halen πŸ™‚

 13. 3 augustus 2018 / 13:41

  Fijn kleurtje lippenstift, die past altijd. Wel iets boven m’n budget voor mij.

 14. 3 augustus 2018 / 09:02

  Wat een mooie kleur! Ik hou ook heel erg van dit soort kleuren <3
  Liefs,
  Evelien

 15. 3 augustus 2018 / 08:41

  Ik dacht eerst dat de tint te bruin en te donker was, maar bij jou op je lippen is het toch eigenlijk heel mooi.

 16. 3 augustus 2018 / 06:26

  Een hele mooie draagbare kleur!

 17. 3 augustus 2018 / 06:18

  Mooie kleur. Ik heb een aantal van deze lipsticks, maar die was ik stiekem al een beetje vergeten. Ik ga ze weer eens opzoeken.