fbpx
92   167
49   181
31   69
68   138
25   273

Mijn 5 Best gelezen artikelen van 2018

Ik ben iemand die haar statistieken nauwlettend in de gaten houd. Ik kijk goed naar welke artikelen altijd hard gaan en welke een beetje achterblijven. Op die manier probeer ik mijzelf continu te verbeteren en mijn lezers beter te begrijpen. Ik was dan ook ontzettend benieuwd naar mijn 5 best gelezen artikelen van 2018. Ben jij dit ook? Lees dan nu mee.

Goodiebox Unboxing Augustus

Yes! Deze ‘Goodiebox Unboxing Augustus‘ had ik wel aan zien komen en was dan ook zeker geen reactie. Na mijn publicatie van dit artikel heeft Goodiebox het artikel meegenomen in hun marketing. Oftewel; er een gesponsorde post van gemaakt op Facebook. Niet gek natuurlijk dat dit artikel daardoor heel erg goed is gelezen! Al moet ik zeggen dat hij zonder die gesponsorde post ook al heel veel lezers op leverde. Tof! Ik krijg de goodiebox overigens iedere maand dus er komt iedere maand een unboxing online.

Koreaanse Jinju Maskers bij Kruidvat

Koreaanse Jinju Maskers bij Kruidvat 

Ah leuk! Ik heb in 2018 heel veel maskers getest en toen ik de Koreaanse Jinju Maskers ontving was ik stiekem heel erg blij. In dit artikel heb ik ieder masker wat toegelicht maar ik heb van sommige maskers ook een uitgebreide review geschreven. Vooral het Jinju Bubble Bubble Sheet Mask was echt hilarisch en is overigens ook heel erg goed gelezen!

Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

Oh wat tof dat dit artikel zo goed is gelezen. Eigenlijk heb ik dit in 2018 niet zo gemerkt maar als je googled op dit product dan komt mijn artikel bijna bovenaan te staan. Leuk is dat! Deze Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator had overigens ook prima tussen mijn beautyfavorieten gepast want ik heb in 2018 vier van deze potjes versleten!

Bioré Anti-Puistjes lijn met houtskool

Bioré Anti-Puistjes lijn met houtskool

De reviews van Bioré gaan altijd heel erg goed. Wederom omdat er (denk ik) veel op wordt gezocht en mijn artikelen bovenaan in de zoekresultaten komen. Dat blijft leuk om te zien, zeker wanneer je een zo goed en informatief mogelijk artikel hebt neergezet. Deze Bioré Anti-Puistjes Lijn met Houtskool is voor mij iets te heftig omdat ik geen last heb van onzuiverheden maar ik hoop dat ik met het artikel wel mensen heb kunnen helpen!

Low Budget HEMA Mascara Battle

Low Budget HEMA Mascara Battle 

Het idee voor dit artikel was een beetje out of the box. Ik ontving deze mascara’s en besloot ze, in plaats van apart te reviewen, in één battle te bespreken. Low budget producten zoals bijvoorbeeld van Hema doen het artikel goed maar het is wel extra leuk dat deze Low Budget HEMA Mascara Battle ook zo goed is gelezen.

Mijn 5 Best gelezen artikelen van 2018

Yes! Dit was het laatste artikel waarbij ik terugblik op 2018! Het is nu toch echt tijd om vol te gaan genieten van een nieuw jaar. Welkom 2019, be a good one! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

 1. 3 januari 2019 / 22:44

  OMG, hebben ze die Koreaanse Jinju Maskers bij Kruidvat nog, denk je? Wat zijn die leuuuuk!!! Oh laat maar, ik lees al in het artikel, tijdelijk te koop πŸ™ Jammer! Verder erg fijne artikels allemaal, heb ze allemaal gelezen!

  • 4 januari 2019 / 10:55

   Ai ik denk het niet nee.. ze zijn wel echt super leuk! Al zijn er wel veel vergelijkende maskers te koop hoor πŸ™‚ Wat leuk en lief dat je ze allemaal hebt gelezen, thankyou x

 2. 3 januari 2019 / 08:07

  Wat leuk dat je de artikelen op een rijtje zet!
  Ik ben heel erg benieuwd naar de biore producten, ik ga het artikel even lezen. πŸ™‚
  Liefs,
  Evelien

  • 4 januari 2019 / 10:53

   Ah die zijn wel echt heel fijn hoor! Sowieso ben ik fan van BiorΓ©