fbpx
26   142
32   73
12   187
65   385
33   193

Sally Hansen Color Therapy Lazy Summer Collection


Wow! Het schrijven van dit artikel deed mij beseffen hoe mega lang het geleden is dat ik een review heb geschreven over nagellak. Waarom? Dat is denk ik door het verbouwen van ons huis geweest. Tijdens het klussen is het zo onnozel om nagellak te dragen dat ik het maar gewoon niet meer deed. Om mijn nagels daarna wat aan te sterken heb ik ze even lekker gelaten voor wat het was. Nu is het dus weer lekker tijd voor een leuk kleurtje. Ik review de Sally Hansen Color Therapy Lazy Summer Collection. Lees je mee?

Sally Hansen Color Therapy Lazy Summer Collection

Begin dit jaar kwam Sally Hansen op de markt met haar nieuwe ‘Color Therapy’ lijn. Een lijn waarbij de nagellak verrijkt is met argan olie waardoor hij je nagels meteen verzorgd. De lakjes zijn te herkennen aan de prachtige roségouden dop. De rest van de flacon is hetzelfde als we gewend zijn van de lakjes van Sally Hansen.

Sally Hansen over de Color Therapy Lazy Summer Collection
“De zomer is de tijd om energie bij te tanken voor lichaam en geest. Om te genieten van lange, zonnige dagen en een welverdiende vakantie. Ook de tijd waarin je jezelf wat meer bloot geeft en dat vraagt om extra aandacht voor je uiterlijk. Hierbij spelen de nagels van handen en voeten een belangrijke rol. Immers, verzorgde, mooi gelakte nagels zijn een sieraad van de vrouw. Met de Color Therapy-lijn van Sally Hansen kun je niet alleen je nagels in tig-kleuren lakken, ze verzorgen je nagels ook direct door de argan-olie formule die in de nagellakkleuren zelf en in de bijpassende Top Coat zit.”

 

Sally Hansen Color Therapy

De Lazy Summer Collection betsaat in totaal uit 7 verschillende kleuren waarvan ik er 3 review, namelijk:

 • Aura’nt You Relaxed (zalmroze); schattig, zacht, zoet
 • Therapewter (groen shimmer); gedurfd, uitdagend, stralend
 • Ohm My Magenta (donkerroze); zelfverzekerd, mysterieus, aanwezig

Sally Hansen Color Therapy Nail Color in Auran’t You Relaxed

Oh dit lakje is echt iets voor mij. Het is inderdaad een prachtige zalmroze kleur, al neigt hij ook wel echt naar koraal. Lekker zomers en lekker vrolijk. Ja, ik houd ervan!


Sally Hansen Color Therapy Nail Color in Therapewter

Dit is absoluut de bijzonderste lak van de drie. Therapewter is een metallic, groene glitter lak. Hij heeft grove glitters en is echt mysterieus. Prachtig voor bijvoorbeeld een gala of een zeer feestelijke gelegenheid!


Sally Hansen Color Therapy Nail Color in Ohm My Magenta

Een prachtige, donkere, warme roze kleur. Perfect voor de aankomende herfst en winter!


Gebruik: Color Therapy nagellak breng je zonder base coat direct op de nagels aan waardoor het argan-olie complex in contact kan komen met de ongelakte nagel. Na het lakken van 2 tot 3 laagjes verzegel je de nagellak met de bijbehorende Top Coat.


Het kwastje is zoals we gewend zijn van Sally Hansen. Lekker groot en plat waardoor je in één of twee strepen je nagels hebt bedekt. Dit werkt makkelijk en snel, ideaal!

Conclusie

Sally, you had me with your rosegold details! Het kwastje lakt perfect en de substantie lakt enorm fijn. Niet te dik, niet te dun maar juist precies goed. Therapewter dekt het allermooiste in 3 lagen, al zou je deze ook als topcoat kunnen gebruiken over bijvoorbeeld een donkergroene of zelfs zwarte lak. Auran’t You Relaxed is prachtig en dekt volledig in 2 lagen. Ohm My Magenta dekt als een tierelier en aan één laagje heb je in principe al genoeg! De lakjes drogen snel en blijven zo’n 5 à 6 dagen prachtig zitten! Of dat de lak mijn nagels ook echt verzorgd durf ik niet heel goed te zeggen..

De Sally Hansen Color Therapy Lazy Summer Collection lakjes kosten € 11,99 per stuk

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

6 Reacties

 1. 18 augustus 2017 / 16:10

  Goede review! De laatste kleur is mijn favoriet, maar de andere zijn zeker ook mooi!

 2. 18 augustus 2017 / 16:02

  Die donkerroze tint is echt pretty!

 3. 18 augustus 2017 / 15:26

  Die rode is een mooi kleurtje!

 4. 18 augustus 2017 / 08:44

  Ik ben hier zo benieuwd naar. Ik zoek ook nog een goede verzorgende nagellak voor mijn bruiloft, dus wie weet.. 😉

 5. 18 augustus 2017 / 08:12

  De eerste is mijn favoriet! Sally Hansen lakjes werken altijd erg fijn.

 6. 18 augustus 2017 / 06:52

  Klinkt als hele fijne lakjes. Vooral de eerste vind ik heel erg mooi, de derde vind ik ook mooi. Fijn dat ze zo goed dekken!