fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

NARS Climax Mascara

OMG! Heb je al die reviews van deze NARS Climax Mascara gelezen? Stuk voor stuk is alles wat ik tot nu toe heb gezien of gelezen laaiend enthousiast. Niet gek dus dat ik, als beautyliefhebber, niets liever wilde dan deze mascara testen. Toen hij in een pakketje op mijn deurmat belandde maakte ik stiekem eventjes een sprongetje. Lees je mee?

NARS Climax Mascara

Op Instagram heb ik de lancering van deze mascara met heel veel bewondering gevolgd. Gelukkig volgde ik genoeg #influencers 😉 die hierbij aanwezig waren. Het zag er zo tof en stoer uit met sexy dames met hoolahoops met ledlichtjes. Heel tof!

Never Fake It!

Deze NARS Climax Mascara is een mascara met een lichtgewicht formule voor maximaal volume en krul. Een baanbrekende innovatie die ervoor zorgt dat je deze mascara laagje na laagje aan kunt blijven brengen zonder te klonteren of te plakken. Daarnaast belooft de mascara’s je wimpers zacht te laten aan voelen zonder te verzwaren. That sounds great! 

Laten we eerst even stilstaan bij de huls, die je ongetwijfeld is opgevallen. Ik vind hem heel erg tof, een beetje sexy en vooral heel stoer. Leuk ook dat juist NARS hiermee komt aangezien we bij dit merk vooral zwarte verpakkingen met witte letters zijn gewend. De huls heeft een soort ringetjesvibe maar voelt mega stevig aan en ligt lekker in de hand. Top!! De kleur is Explicit Black en wordt beschreven als een ‘satin black’.

De borstel vrij groot, dat is eigenlijk het eerste wat mij opvalt. Daarnaast is het een stevig borsteltje met geribbelde haartjes. Ik ben verrast en kan na het zien van het borsteltje eerlijk gezegd al helemaal niet meer wachten met het testen van deze mascara.

Swatch

Zoals je van mij gewend bent, hier 6 foto’s waarop je het resultaat van de mascara goed kunt zien. Op de twee bovenste foto’s zie je mijn wimpers zonder mascara. Op de twee foto’s in het midden zie je mijn bovenste wimpers met één laagje mascara. En.. op de twee onderste foto’s zie je mijn wimpers met twee laagjes op de bovenste wimpers en één laagje op de onderste wimpers.

En uiteraard een fullface foto met het resultaat van deze NARS Climax Mascara.

Conclusie

We’ve got a winner! Kan iemand een sponsor regelen voor een leven lang onbeperkt NARS Climax Mascara? Ja sorry, maar ik ben echt gigantisch enthousiast! Na het lezen van al die enthousiaste reviews besloot ik extra kritisch te zijn maar ik kan gewoon echt geen negatief punt bij deze mascara bedenken. Hij klontert niet, geeft een prachtig resultaat, wordt niet hard en je kunt hem blijven opbouwen. Hij krult mijn wimpers mooi en aan het einde van de dag 0 zwarte spikkeltjes rondom je ogen te bekennen. Wat wil je nog meer? I love it! 

Deze NARS Climax Mascara bevat 6 gram en kost € 25,- Hij is te koop bij De Bijenkorf online en in de winkels (Amsterdam, Utrecht en Rotterdam).

Wat is jouw holy grail onder de mascara’s? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

6 Reacties

 1. 6 oktober 2018 / 15:04

  Oh wauw dit ziet er echt mega goed uit zeg! Wat een prachtig volume! I need this!!

 2. 5 oktober 2018 / 20:05

  Wauw! Ik heb nog niemand negatief over deze mascara horen praten. Ik ben er echt heel benieuwd naar! Eerst even mijn oude opmaken en dan ga ik deze uitproberen.

 3. 5 oktober 2018 / 14:49

  Wauw, wauw, wat een goede! Heel goed effect en toffe verpakking!

 4. 5 oktober 2018 / 10:32

  Ik vind deze er zo mooi uitzien! Lijkt me een fantastische mascara.

 5. 5 oktober 2018 / 09:14

  Hij ziet er goed uit en doet zijn werk goed. Ik ben er nu ook benieuwd naar :-)!