fbpx
77   152
45   176
30   67
68   137
25   272

NARS Duo oogschaduw

Yes! De laatste tijd heb ik weer toffe reviews geschreven over producten van NARS. Ik ben echt fan van dit merk. De vormgeving en de kwaliteit, i love it. Vandaag review ik drie verschillende NARS Duo Oogschaduws. Ik maak hier voor het eerst kennis mee en je leest er natuurlijk alles over!

NARS Duo oogschaduw

Moet ik nog ingaan op de verpakkingen van NARS? Ik denk het eerlijk gezegd niet. De verpakkingen zijn super mooi en natuurlijk mega herkenbaar. Ik denk dat jullie deze inmiddels wel kennen!

Vandaag is het de beurt aan oogschaduws van NARS. Leuk!! Ik heb namelijk al genoeg producten getest van NARS zoals blush, highlighter en lipsticks maar dus nog nooit oogschaduws. Ik kreeg in totaal drie duo’s opgestuurd, namelijk:

 • Kuala Lumpur
 • Thessalonique
 • St-Paul-de-Vence

Toffe namen aangezien dit allemaal steden op de wereld zijn. Ik ga nu ieder duo heel goed laten zien. Van iedere NARS Duo oogschaduw zie je 6 foto’s. De twee bovenste foto’s zijn de oogschaduws in de ‘pan’, de twee middelste foto’s zijn de swatches van de oogschaduws en op de twee onderste foto’s zie je een look op mijn ogen. Links is zonder flits en rechts is met flits.

NARS Duo oogschaduw in Kuala Lumpur

Kuala Lumpur is een prachtige, warme duo. Hij heeft een lichte ‘highlight’ kleur en een wat donkerdere paarse/bosbessen kleur. NARS omschrijft de kleuren als Roségoud & Boysenbes. Vooral die roségoud zie je goed tot zijn recht komen op de foto’s met flits. In de look heb ik de ‘bessenkleur’ aangebracht in de arcadeboog en in de buitenste ooghoek. De roségoud heb ik aangebracht op het bewegend ooglid en in de binnenste ooghoek.

NARS Duo oogschaduw in Thessalonique

Nummertje twee is Thessalonique. Je denkt misschien: ‘Huh, wat betekent dit?’ maar Tessalonique is de tweede stad van Griekenland. Het duo met de twee meest uit elkaar liggende oogschaduws qua kleuren wat betreft deze drie duo’s. NARS omschrijft de kleuren als Iriserend schelpenroze & Iriserend rokerig violet. Iris betekent ‘regenboog’ in het Grieks en iriserend betekent dus eigenlijk dat deze kleuren een regenboog effect heeft. Je kunt dit vergelijken met een zeepbel op het water of met een olievlek op de weg. De regenboog zie ik niet terug in deze kleuren maar je ziet wel een tof effect op de foto’s met flits. Ik heb de violetkleur aangebracht op het volledige ooglid en de schelpenroze kleur als highlighter in het midden van mijn bewegend ooglid en in de binnenste ooghoek.

NARS Duo oogschaduw in St-Paul-de-Vence

Op zoek naar echte warmte? Dan is St-Paul-de-Vence jouw go to duo! Dit is een stadje boven de Côte d’Azur en ik snap de warmte van de kleuren dan ook goed. NARS omschrijft de kleuren als Glinsterende nectarinekleur. De kleuren van dit duo liggen dicht bij elkaar en beide zijn ze shimmery en zijn ze een peachy kleur. In de look heb ik de rechter, wat donkerdere, kleur aangebracht als ’transitiekleur’ in de arcadeboog. De linker, wat lichtere, kleur heb ik aangebracht over het bewegend ooglid.

Conclusie

Zo! Wat super leuk om deze oogschaduws te reviewen. Lekker foto’s maken, swatchen en looks maken, ik word er blij van! Mega tof ook om na de blushes, de highlighters en de lipsticks van NARS nu ook eens oogschaduws te reviewen. Laat ik voorop stellen dat de kwaliteit weer top is. De oogschaduws laten zich mooi en vlekvrij aanbrengen, oftewel; ze blenden erg mooi. Voor wat meer intensiteit breng je de kleur aan met een nat kwastje of met je vingertoppen. Ik vind alle drie de duo’s prachtig maar ik denk dat ik St-Paul-de-Vence het vaakst ga gebruiken omdat deze het meest draagbaar is voor everyday. Iedere ooglook heb ik afgemaakt met de fantastische NARS Climax Mascara.

Deze NARS Duo oogschaduw kost € 34,- per stuk. Ze zijn te koop bij De Bijenkorf online en in de winkels (Amsterdam, Utrecht en Rotterdam).

Heb jij een product van NARS in je stash? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

13 Reacties

 1. 19 november 2018 / 12:40

  Wat een mooie duo’s! Ik heb zelf een aantal blushes van NARS waar ik helemaal dol op ben!

 2. 18 november 2018 / 22:29

  Oeh wat een mooie duo’s zijn dit. Die Boysenbes is een prachtige kleur. Die laatste duo ook trouwens, die peachy kleur is zo mooi!

 3. Jouvence
  18 november 2018 / 16:54

  Mooi kleuren, vooral het oogschaduw duo Kuala Lumpur vind ik erg mooi!

 4. 17 november 2018 / 13:31

  Stuk per stuk is ze allemaal mooi. De kleuren zijn mooi voor dagelijks looks te maken

 5. 17 november 2018 / 10:42

  Wat een prachtige kleuren, en ook zo makkelijk te combineren.

 6. 17 november 2018 / 09:31

  ziet er allemaal top uit! volgende keer in de bijenkorf even kijken

 7. 16 november 2018 / 21:27

  Praaaachtig. Ik ben echt fan van Orgasm de blush. Het is dat ik nooit oogschaduw gebruik anders wist ik het wel.

 8. 16 november 2018 / 14:29

  Wauw wat een prachtig pallet!

 9. 16 november 2018 / 11:07

  Wauw! Stuk voor stuk erg mooi! Je hebt ook toffe foto’s gemaakt zeg. Ik ben gek op Nars, gebruik hun blush al jaren, wil nooit meer anders!

 10. 16 november 2018 / 10:44

  Het valt me op dat dit een palet is met maar twee kleuren, terwijl ik vaak paletten zie met wel 20 tinten.

 11. 16 november 2018 / 10:40

  ik vind vooral die peachie kleur geweldig!! Mar ik heb geen 34 euro over voor een oogschaduw XD

 12. 16 november 2018 / 10:12

  Wauw, wat zijn ze allemaal prachtig!

 13. Naomi
  16 november 2018 / 09:53

  Had nog nooit van het merk gehoord ziet er wel top uit