fbpx
20   49
95   164
130   238
109   235
84   285

Babor Essential Care BB Cream SPF 20

De Babor Essential Care lijn wordt omschreven als een intelligente, totale bescherming. Uit deze lijn review ik de BB Cream met SPF 20. Ben jij benieuwd naar deze Babor Essential Care BB Cream SPF 20? Lees dan nu gezellig mee!

Babor Essential Care BB Cream SPF 20

Bij het merk Babor is het stilstaan eigenlijk niet meer nodig. Ik heb er al ontelbaar veel positieve reviews over gelezen. Laten we nu eens inzoomen op de Essential Care lijn. Zoals ik hierboven al zei wordt de lijn omschreven als een intelligente, totale bescherming die in elk tijdmanagement past. De lijn verzorgt op maat en is geschikt voor alle huidtypen. Het multitalent Aloë Vera staat hierbij in het middelpunt.

Babor over deze Essential Care BB Cream SPF 20
Het is een licht getinte dagcrème met lichtbeschermingsfactor SPF 20 voor de vet- en vochtarme huid. Aloë vera, sorbitol en squalaan zorgen voor een uitgebalanceerde huishouding van lipiden en vocht van de huid. Vitamine E dient als vanger van radicalen en avocado-olie verzorgt de huid. 

Natuurlijk is de verpakking weer zo clean als het maar kan. Precies wat we gewend zijn van Babor. De een vind het wellicht saai en dat snap ik ergens wel. Ik vind het zelf bij skincare juist fijn als het er zo netjes en clean uitziet. Alsof het zo uit de apotheek gelopen is..

De BB Cream zelf zit in een knijptube en daar ben ik erg blij mee. Als het gaat om foundation of BB cream dan vind het persoonlijk het fijnst als het product in een knijptube of pompflacon zit. Niets op aan te merken dus.

Goed om te weten, de BB Cream is verkrijgbaar in twee kleuren;

 • 01 Light
 • 02 Medium

Ik heb de BB Cream in Light.

Swatch

Grappig! Deze BB Cream ruikt heerlijk maar ergens ook naar zonnebrand. Wellicht dat dat komt door de SPF20? Ik heb geen idee! De swatch ziet er gelukkig direct heel goed uit. Qua substantie maar ook qua kleur.

Op de foto links zie je mijn gezicht zonder BB cream of iets.. en natuurlijk zie je op de foto rechts mijn gezicht met de Babor Essential Care BB Cream SPF 20. Looking good right? 

Conclusie

Eigenlijk ben ik ontzettend te spreken over deze naar zonnebrandcrème geurende BB Cream. Begrijp me trouwens niet verkeerd, ik bedoel dit niet negatief, ik vind de geur namelijk heerlijk. De BB Cream is perfect voor mijn huidskleur en daarmee heb ik natuurlijk wel erg geluk. Ik heb de kleur ’01-light’ en ik heb zelf niet een super lichte huidskleur. Ik vrees dus dat hij bij veel meiden alsnog veel te donker gaat zijn. Anyways, niet alleen de kleur maar ook de substantie is voor mij perfect. Hij blend mooi in de huid, maakt mijn huid net iets egaler en je ziet hem totaal niet zitten. Wat wil je nog meer?

Deze Babor Essential Care BB Cream SPF 20 bevat 50ml. en kost € 29,90 en is o.a. te koop bij de Babor Instituten en in de webshop van Babor.

Draag jij liever een BB Cream of liever een Foundation?  

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

 1. VWillemse
  31 augustus 2018 / 09:03

  Naar deze bb cream was ik al een tijdje heel erg benieuwd
  Ziet er heel goed uit en wil deze zeker een keer zelf gaan proberen
  Alleen op de voor en na foto’s vind ik de eerste foto toch mooier hahaha daar heb je z’on mooie sunny glow nml