fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer

Matte lips.. die trend blijft toch nog wel een tijdje hangen denk ik. Een tijdje terug reviewde ik drie MUA Velvet Lip Lacquers, namelijk Serene, Funk en Criminal. Vandaag review ik drie nieuwe kleurtjes. Ben jij benieuwd hoe deze MUA Luxe Velvet Lip Lacquers mij bevallen? Lees dan zeker verder.

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer MUA Luxe Velvet Lip Lacquer

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer

MUA heeft aan het assortiment zes nieuwe kleuren toegevoegd, namelijk:

 • Tranquility
 • Zest
 • Vivacity
 • Moxie
 • Reckless
 • Kooky 

Nieuwe kleuren van nude tot rood en van roze tot paars. Van deze zes nieuwe kleuren review ik er drie, namelijk Tranquility, Vivacity en Kooky.

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer MUA Luxe Velvet Lip Lacquer

De vormgeving van deze MUA Luxe Velvet Lip Lacquers is naar mijn mening dik in orde. De hulzen zijn mooi lang en dun en van mat glas. Op de huls staat een chique opdruk met ‘Velvet Lip Lacquer’ en de dop is goud. Op de gouden dop staat ‘MUA Luxe’. Op de achterkant staat: ‘Long-Wear Matte Finish Lip Lacquer’. Je brengt deze lip lacquers aan met een sponsapplicator, hetzelfde als bij een lipglossje.

MUA over deze MUA Luxe Velvet Lip Lacquer: Geef je lippen de ultieme fluweelmatte look met deze sterk gepigmenteerde zijde-achtige lipgloss. De sneldrogende formule van de Mua Velvet Lip Lacqeur glijdt moeiteloos over je lippen en geeft een vlekvrije en langdurige afwerking.

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer
MUA Luxe Velvet Lip Lacquer

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer – Tranquility

Dit is echt de nudekleur van de zes nieuwe kleuren. Een goede nudekleur vinden kan soms erg lastig zijn omdat ze dicht bij je huidskleur liggen. Wat bij mij dus goed staat, kan bij jou misschien wel totaal niet staan. Dat kan bijvoorbeeld al liggen aan de ondertoon van je huid. Gelukkig is Tranquility voor mij wel erg goed. Het is een warme nude die neigt naar het bruin. Hij doet me een beetje denken aan de NYX Soft Matte Lip Cream in London. Ik vind het in ieder geval een hele mooie kleur.

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer – Vivacity

Vivacity is echt een knalkleur. Hij doet mij denken aan de MUA Luxe Velvet Lip Lacquer in de kleur Criminal. Een hele toffe kleur die je look echt een pop of color kan geven. Ik houd er in ieder geval wel van, zeker in de zomer!

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer – Kooky

Whooo.. en dit is Kooky! Een wel hele donker paarse kleur. Eerlijk is eerlijk, dit is niet helemaal mijn ding. Hij is wel heel erg donker en ik vind dat bij mij toch niet echt heel mooi staan. Daarnaast dekt hij niet volledig en brengt streperig aan. Nee.. helaas!

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer

Hier zie je de drie kleuren nog even naast elkaar geswatched. Je ziet van boven naar beneden:

 • Tranquility
 • Vivacity
 • Kooky

Zoals je ziet dekken Tranquility en Vivacity erg goed. Kooky heeft hier net wat meer moeite mee. Ze zijn alle drie wel echt mat!

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer

Vooral Tranquility vind ik echt een aanwinst voor de collectie. Vivacity is erg mooi maar lijkt wel veel op Criminal. Kooky is gewoon simpelweg niet helemaal mijn ding maar het kan natuurlijk zijn dat jij dit een super toffe kleur vindt. De lip lacquers zijn goed gepigmenteerd en brengen goed aan. Op Kooky na, die brengt helaas toch wat streperig en ongelijkmatig aan. Zorg wel dat je het aanbrengen snel doet want als ze eenmaal mat zijn opgedroogd dan is het lastig om ze goed bij te werken.

De lip lacquers slijten na een uur of 3 à 4 en doen dit niet geleidelijk. Ze brokkelen van binnenuit af en dat blijf ik toch een nadeel vinden. Even bijwerken zit er niet in want dan moet je de hele lipstick eraf halen en opnieuw aanbrengen. Ze voelen droog aan dus zorg ervoor dat je je lippen van te voren even goed scrubt en verzorgd.

De MUA Velvet Lip Lacquers kosten €4,99 per stuk, bevatten 6ml. en zijn te koop in Kruidvat-filialen met een MUA schap.

Draag jij liever een ‘normale’ lipstick of een ‘vloeibare’ lipstick? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

29 Reacties

 1. 31 mei 2016 / 21:44

  Wat zijn ze mooi! Tranquility & Vivacity zijn echt super pretty! Die paarse vind ik zelf wat te heftig xxx

 2. 26 mei 2016 / 12:21

  Ik heb ze al veel langs zien komen, vind het erg mooi gepigmenteerde kleuren!

 3. 24 mei 2016 / 23:57

  Ik blijf ze prachtig vinden!

 4. 24 mei 2016 / 15:46

  Oei die paarse is wel heel heftig inderdaad. De andere twee kleuren staan je goed. Maar toch wel wat veel nadelen zo te lezen.

 5. 23 mei 2016 / 22:17

  Wauw, het pigment van deze luxe velvet lip lacquers ziet er echt helemaal top uit. Je hebt trouwens zulke prachtige lippen. De vorm is echt prachtig! <3 Had ik maar zo'n mooie volle lippen.

  • 27 mei 2016 / 10:33

   Wat een superlief compliment, dankjewel Sara x

 6. 23 mei 2016 / 21:49

  Ik krijg er een beetje een Kylie Jenner gevoel bij! Van de drie kleuren spreekt de felroze mij het meest aan denk ik,. Een goede kleur voor een festival. Mooie foto’s weer! x

  • 27 mei 2016 / 10:32

   Hihi ik snap wat je bedoeld. Vivacity is inderdaad echt een mooie, felle kleur. Dankjewel Lilian x

 7. 23 mei 2016 / 21:29

  Oehh…mooie kleuren, ze staan je zoals altijd prachtig 🙂
  X

 8. 23 mei 2016 / 20:10

  Ik vind ze je echt super staan! Vooral die roze! Wat een prachtige kleur is dat. -x-

 9. 23 mei 2016 / 19:53

  Ik vind dit zulke mooie liplacquers! Op kooky na zou ik ze ook wel willen aanschaffen! xx

 10. 23 mei 2016 / 16:07

  Ik kom eigenlijk net van bij de review op lottelovesbeauty. Na haar artikel dacht ik dat Tranquility niet mijn kleur ging zijn, maar als ik het nu zo zie denk ik net van wel, haha.

 11. 23 mei 2016 / 15:22

  Net ook al twee artikels gelezen, maaar ik vind ze wel mooi hoor en die eerste kleur staat je zo goed!

 12. 23 mei 2016 / 12:31

  Ik kan er niet over uit hoe mooi de verpakkingen zijn, wat een luxe uitstraling! Wat ik wel jammer vind is hoe ze slijten, dan durf ik ze niet te dragen als ik langer van huis ga..

 13. 23 mei 2016 / 11:36

  Tranquility staat jou zo mooi! Het gekke is dat sommige bij mij wel brokkelen, anderen helemaal niet!

  • 27 mei 2016 / 10:31

   Thanks Melissa! Ja dat brokkelen irriteert me ook wel.. Moeilijk bij te werken!

 14. 23 mei 2016 / 11:29

  Tranquility vind ik bij jou mooi staan ja :-). Vivacity staat je ook goed. Ik blijf er alleen wel bij dat ik de formule echt helemaal niks vind haha!

 15. 23 mei 2016 / 11:21

  De tweede staat je ook echt prachtig, goede pigmentatie in ieder geval

 16. 23 mei 2016 / 11:20

  Vooral die subtiele, lichtroze kleur vind ik onwijs mooi! <3

 17. 23 mei 2016 / 11:09

  Ze zijn allemaal zo mooi maar ik heb echt een zwak voor Tranquility gekregen 😛

  • 27 mei 2016 / 10:29

   Jaa dat is ook zeker mijn favoriet! 🙂

 18. 23 mei 2016 / 10:55

  Ik was hier echt zo benieuwd naar, ze zijn constant op als ik langs de schappen loop haha!

 19. 23 mei 2016 / 09:27

  Wat zijn ze leuk hé!? Wij zijn ze ook uitgebreid aan het testen.

  • 27 mei 2016 / 10:28

   Nice! Ik ben benieuwd hoe ze jullie bevallen! 🙂

 20. 23 mei 2016 / 09:13

  De verpakking en voor de kleur Tranquility vind ik erg mooi. Maar toch ben ik niet helemaal overtuigd omdat het niet mooi vervaagd en je het niet goed kan bijwerken.

 21. 23 mei 2016 / 08:14

  Haha ik ben het helemaal met Kimberley eens! Dit is al de derde vandaag ( niet dat het erg is). Zelf heb ik tranquility en die vind ik ook geweldig! Alleen hij is wel anders verpakt!
  Liefs,
  Elles

 22. 23 mei 2016 / 06:57

  Wat komen er veel artikels langs over deze nieuwe beautys! Ik vind ze er erg leuk uit zien, de vormgeving vind ik alleen al te pretty, zo leuk. Jammer dat ze nu al uitverkocht zijn, had ze ook graag aangeschaft en geprobeerd.

  • 27 mei 2016 / 10:27

   Jaa het zijn echt mooie producten. Heb je ze ondertussen al weten te scoren?