fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Bobbi Brown Eye Opening Mascara

Bobbi Brown Eye Opening MascaraMascara, het blijft een dingetje. De een is te klonterig en de andere geeft geen volume. Wanneer is een mascara nou echt goed? Tot nu toe is mijn favoriet altijd de Chanel Le Volume de Chanel mascara geweest. Deze mascara gaf mijn wimpers volume en krulde ze mooi. Maar vandaag ga ik een nieuwe mascara reviewen, namelijk de Bobbi Brown Eye Opening Mascara. Gaat deze de mascara van Chanel van haar troont stoten? Je leest het in mijn review.

Bobbi Brown Eye Opening Mascara

Bobbi Brown Eye Opening Mascara

Bobbi Brown Eye Opening Mascara

Net als van Chanel zijn we van Bobbi Brown ook strakke verpakkingen gewend. Voornamelijk zwart met een witte tekst, weinig poespas. Ik ben er wel van! De kleur die ik heb is ‘Black’. Dit is ook de enige kleur waar de mascara in is te verkrijgen.

Dit is wat Bobbi Brown zelf over de Eye Opening Mascara zegt: Dramatisch volume en een impactvolle krul in slechts één beweging.  De jumbo borstel duwt de wimpers naar boven, terwijl de  rijke, carbon-zwarte formule de wimpers intens verdikt, krult en lift voor een ultieme frisse blik die de hele dag lang blijft.

Bobbi Brown Eye Opening Mascara

Bobbi Brown Eye Opening Mascara

Het is een hele grote borstel! Woowie! Maar het is volgens Bobbi Brown wel een bijzondere borstel, want de jumbo borstel werd exclusief ontwikkeld voor deze mascara. Hij raakt elke wimper en creëert een opwaarts effect. Tijd om de mascara aan te brengen.

Bobbi Brown Eye Opening Mascara

Op de eerste foto zie je mijn ogen zonder mascara. Op de middelste foto zie je mijn wimpers met één laagje van de Bobbi Brown Eye Opening Mascara. Op de derde foto zie je mijn wimpers met twee laagjes van de Bobbi Brown Eye Opening Mascara.

Bobbi Brown Eye Opening Mascara

Hier nog een fullface foto. Op deze foto zie je mijn wimpers met twee laagjes van de Bobbi Brown Eye Opening Mascara. Van mezelf heb ik al hele lange wimpers maar met deze mascara worden ze echt heel erg lang. Wauw, wat een effect. De mascara geeft de wimpers volume en krult ze mooi omhoog!

Bobbi Brown Eye Opening Mascara

Ik ben ontzettend blij met deze Bobbi Brown Eye Opening Mascara. Ik heb al hele lange wimpers maar mocht je hele korte wimpers hebben dan weet ik ook zeker dat deze mascara een uitkomst kan bieden. Wel is het zo dat de mascara enige techniek vergt. Ga namelijk niet zigzaggen of met korte haaltjes je wimpers doen. Het beste kan je de borstel tegen de aanzet van je wimpers aanhouden en dan knipperen. Zo blijven de wimpers het best gespreid en krijg je geen klonters. Doe je dit niet dan krijg je wel echt een spinnenpoteneffect inclusief klonters. Let daar dus wel op!

De Bobbi Brown Eye Opening Mascara kost €28,50 en bevat 10ml. De mascara is te koop bij de Bijenkorf, Douglas en in de webshop van Bobbi Brown

Wat is jouw favoriete mascara? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

24 Reacties

 1. 2 maart 2016 / 16:22

  Oh wauw ik ben echt heel erg onder de indruk van het resultaat op jouw wimpers. Wat ongelofelijk mooi zeg!

 2. 29 februari 2016 / 22:28

  Wat geeft hij veel lengte zeg, heel mooi 🙂

 3. 29 februari 2016 / 21:15

  Wauw het resultaat is prachtig, de mascara doet wat het beloofd!
  X

 4. evelien
  29 februari 2016 / 20:23

  Wauw wat een prachtige mascara! Wat geeft die een boost. heel mooi <3
  Liefs! Evelien

 5. 29 februari 2016 / 20:09

  Dat ziet er inderdaad echt super uit!

 6. 29 februari 2016 / 19:55

  Wat leuke mascara is het

 7. 29 februari 2016 / 18:51

  Looks good<3 btw ik heb je getagd voor de telefoontag xx

 8. 29 februari 2016 / 18:30

  Wauw zeg, looks good! ik ben sowieso groot fan van Bobbi, dus ik ben niet verbaasd haha!

 9. 29 februari 2016 / 17:55

  Oeh wow! Ik zou deze weleens willen testen. Ik ben zelf ook fan van Le Volume de Chanel, je merkt toch wel verschil in kwaliteit ten opzichte van goedkopere mascara’s

 10. Rachel Kromdijk
  29 februari 2016 / 16:43

  wauw het geeft een goed effect zeg!

 11. 29 februari 2016 / 14:16

  WOW erg mooi effect geeft deze mascara!

 12. 29 februari 2016 / 11:05

  Wat een prachtige lange wimpers heb je van jezelf, om jaloers op te zijn! Ik vind dat deze mascara je wimpers een heel mooi effect geven. Sowieso vind ik de mascara’s die wat prijziger zijn vaak een beter effect geven dan een budget mascara.

 13. 29 februari 2016 / 10:53

  Wauw, je wimpers zijn echt super mooi!

 14. 29 februari 2016 / 10:44

  Je betaalt er wat voor maar dan heb je ook wel een erg mooie mascara! Xoxo

 15. 29 februari 2016 / 10:03

  Wow wat een lange wimpers! Mooi. Helaas zie ik al aan het borsteltje dat dit niets voor mij is. Ik blijf bij mijn vertrouwde Chanel le volume en Benefit rollerlash.

 16. 29 februari 2016 / 09:55

  Ik heb zo staat twijfelen om een mascara van Bobbi Brown mee te gaan nemen toen ik afgelopen zaterdag in Amtwerpen was. Uiteindelijk heb ik het niet gedaan. Maar nu heb ik toch wel wat spijt. Het effect vind ik namelijk wel echt heel mooi!

 17. 29 februari 2016 / 09:32

  Hangt wel een prijskaartje aan maar dan heb je ook wat! Heel mooie mascara.

 18. 29 februari 2016 / 08:43

  Ik vind het effect erg mooi! En dan vind ik de prijs nog wel meevallen 🙂

 19. 29 februari 2016 / 08:33

  Pfoe Linds, wat heb jij mooie wimpers zeg. Het valt me nu pas echt op dat ze er echt mooi uit zien! Mocht ik deze ook ooit aanschaffen, dan is het zeker handig om jouw tips te gebruiken, goed geschreven!

 20. 29 februari 2016 / 08:05

  Wauw, wat een effect! Zo fijn dat je tips geeft hoe je het best deze mascara moet aanbrengen.

 21. 29 februari 2016 / 07:40

  Dit ziet er uit als een nieuwe geliefde mascara. Zo’n mooi effect geef het!
  Liefs,
  Elles

 22. 29 februari 2016 / 06:37

  Ik had over deze mascara al een aantal keer gehoord dat hij zo onwijs kan zorgen voor spinnenpoten en klonters, jammer. Je geeft hier hele fijn tips voor. Ik vind het effect echt mooi, wat heb je prachtige wimpers zeg :-).