fbpx
34   149
25   56
67   128
25   261
24   103

Mijn 5 best gelezen artikelen van Mei 2016

Mijn 5 best gelezen artikelen van Mei 2016

Vanochtend kwamen mijn Beautyfavorieten Mei 2016 online en nu is het tijd voor mijn Mijn 5 best gelezen artikelen van Mei 2016. In dit artikel laat ik je zien wat Mijn 5 best gelezen artikelen van Mei 2016 zijn. Als je hier dus benieuwd naar bent dan moet je zeker verder lezen.

Mijn 5 best gelezen artikelen van Mei 2016

Acht vragen aan mijn moeder

In mei is het natuurlijk Moederdag. Dit jaar viel dat, om precies te zijn, op zondag 8 mei. Normaal komt er op zondag geen artikel online op mijn blog maar voor Moederdag maakte ik graag een uitzondering. Het artikel Acht vragen aan mijn moeder kwam online, waarin mijn moeder antwoord gaf op acht vragen over mij. Het artikel werd heel erg leuk ontvangen!

Mijn 5 best gelezen artikelen van Mei 2016

Mijn vakantie in Castellane

Eind april vertrok ik samen met mijn vriend en de hond naar Castellane. Mijn vakantie in Castellane was top en in het artikel deelde ik al mijn avonturen en foto’s! Het artikel kwam online op dinsdag 10 mei 2016.

Mijn 5 best gelezen artikelen van Mei 2016

Allemaal herkenbaar voor een beautyblogger

Gewoon heel random besloot ik een artikel te typen met punten die ‘Allemaal herkenbaar voor een beautyblogger‘ zijn. Dit artikel werd echt heel erg goed ontvangen en ik kreeg er super veel reacties om. Leuk om te horen dat iedereen het inderdaad super herkenbaar vond. Op tweede pinksterdag, maandag 16 mei, kwam het artikel online.

Mijn 5 best gelezen artikelen van Mei 2016

Lippenbalsem zelf maken + Winactie

Lippenbalsem zelf maken, hoe leuk is dat? En eigenlijk nog best wel simpel. Ik ontving namelijk een super leuke DIY kit waarmee je makkelijk lippenbalsem zelf kunt maken. In het artikel vertelde ik stap voor stap hoe je het maakt en de lippenbalsem bleek ook nog eens super fijn te zijn. Aan het artikel zat een winactie gekoppeld en de winnaar ontving dezelfde kit om deze lippenbalsem mee te maken. Inmiddels is de winactie afgelopen en het artikel is leuk ontvangen. Hij kwam online op dinsdag 3 mei en de winactie liep af op zondag 22 mei.

Mijn 5 best gelezen artikelen van Mei 2016

Ik ben verslaafd!

Wees niet bang, ik ben niet verslaafd aan dingen zoals drank, sigaretten of drugs. Ik ben lichtelijk verslaafd aan kokos en in mijn artikel ‘Ik ben verslaafd!‘ liet ik zien wat mijn favorieten zijn op het gebied van producten met kokos. Het artikel werd super goed gelezen en kwam online op 24 mei 2016.

Dit waren Mijn 5 best gelezen artikelen van mei 2016. Best opvallend, want normaal worden vooral mijn reviews van beautyproducten erg goed gelezen. Dat was deze maand dus ietsjes anders. Leuk om te zien! Welk artikel vond jij de afgelopen maand het allerleukste om te lezen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

5 Reacties

 1. 2 juni 2016 / 13:33

  Ik heb alle artikels gelezen en ik vond ze ook allemaal leuk 🙂
  X

 2. 2 juni 2016 / 10:39

  Ja, je volgers hebben wel gelijk. Het zijn namelijk allemaal hele leuke artikelen!

 3. 2 juni 2016 / 00:00

  Leuk om te zien welke artikelen aanslaan. Ik vond je verslaafd-artikel heel origineel 🙂

 4. 1 juni 2016 / 20:58

  Oh wat leuk, ik wist niet dat je in april naar Castellane bent gegaan. Ik ga even dat artikel checken, want ik ben wel benieuwd naar je foto’s!

 5. 1 juni 2016 / 16:11

  Heel leuk zo een overzichtje! Het waren ook erg leuke artikelen!