fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Etos Mega Volume Mascara

Etos Mega Volume Mascara

Mascara’s blijven leuk om te reviewen. Ik ben tot nu toe vooral fan van high-end mascara’s maar een budgettopper ontdekken is natuurlijk altijd leuk. In dit artikel review ik de Etos Mega Volume Mascara in Black. Ben jij benieuwd wat ik van deze Etos Mascara vind? Lees dan zeker verder.

Etos Mega Volume Mascara

Etos Mega Volume Mascara

Etos Mega Volume MascaraEtos Mega Volume Mascara

De vormgeving van de mascara is naar mijn mening heel clean. Zwart met zilver en wit en verder weinig poespas. Op de voorkant zie je alleen de tekst: ‘Etos Mega Volume Mascara’ en achterop vindt je nog wat extra productinformatie. Op de achterkant staat: Mega volume for full and thick lashes without clumps. 

Etos over deze mascara: De lange haartjes van deze borstel, die dicht op elkaar staan, zorgen voor maximale lengte en volume. Al na één keer aanbrengen!

Etos Mega Volume Mascara Etos Mega Volume Mascara Etos Mega Volume Mascara

Etos Mega Volume Mascara

Etos heeft in totaal 6 verschillende borstels ontwikkeld voor allerlei verschillende types mascara’s. Deze Etos Mega Volume Mascara heeft duidelijk de ‘Mega Volume’ borstel. De borstel van deze mascara is vrij dik en hij loopt lichtelijk taps doe. Hij heeft allemaal kleine, dicht op elkaar staande haartjes. Deze haartjes zijn gemaakt van ‘fiber’ en zitten in een spiraalvorm verwerkt in de borstel.

Etos Mega Volume Mascara

De twee linkerfoto’s zijn mijn wimpers zonder mascara. Op de twee rechterfoto’s zie je mijn wimpers met mascara. Ik heb van mijzelf al hele lange wimpers en ik merk dat deze mascara hier echt heel erg goed voor werkt. De borstel is vrij dik dus je moet wel goed oppassen dat je niet knoeit, maar hij werkt echt prettig. De hoeveelheid mascara op de borstel is mooi gedoseerd waardoor je de mascara goed kunt opbouwen. Mijn wimpers worden mooi gesepareerd en er is absoluut geen sprake van klontjes of een spinnenpoteneffect.

Etos Mega Volume Mascara

Hier nog even een full-face foto waar ik de mascara draag. Zoals je ziet zijn mijn wimpers mooi gesepareerd en geeft de mascara een mooi volume. Op deze foto draag ik twee laagjes op mijn bovenwimpers en één laagje op mijn onderste wimpers.

Etos Mega Volume Mascara

Ja, ik ben heel erg te spreken over deze mascara. Ik kan eigenlijk vrij weinig minpunten ontdekken. De vormgeving is naar mijn mening prima en de mascara werkt fijn. De borstel werkt makkelijk en hij separeert mijn wimpers mooi. Mijn wimpers krijgen volume en worden goed zwart. Hij blijft de gehele dag goed zitten en aan het einde van de dag heb je geen zwarte korreltjes onder je ogen. Wat ik wel bij meerdere reviews heb gelezen is dat deze mascara super snel uitdroogt. Bij mij is dit nog niet gebeurd dus daar kan ik weinig over zeggen.

Deze Etos Mega Volume Mascara kost €5,99 en is (natuurlijk!) te koop bij Etos

Wat is jouw favoriete budget mascara? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

 

Delen:

12 Reacties

 1. 5 mei 2016 / 13:03

  Bedankt voor deze review! Ik denk dat ik deze binnenkort ook ga proberen. Ik hou echt van dit soort borsteltjes en voor deze prijs kan ik me geen buil vallen 🙂

 2. 4 mei 2016 / 19:51

  Wauw wat een mooi effect, je hebt prachtige wimpers meid :)! Wauw wat zijn je foto’s mooi!
  X

 3. 4 mei 2016 / 17:50

  Deze mascara deed voor mij jammer genoeg niks.

 4. 4 mei 2016 / 17:28

  Een goed product voor dat prijsje! Ga ik onthouden 😀

 5. 4 mei 2016 / 15:10

  Mooi resultaat, vooral met die lange wimpers. Ik heb deze mascara ook en ben er tevreden over!

 6. 4 mei 2016 / 13:49

  Ik heb deze mascara ook en idd het droogt erg snel uit, jammer want het is een mooie mascara !

 7. 4 mei 2016 / 11:31

  In het verleden kocht ik ook geregeld een mascara van het merk Etos. Helaas, maar ik liep er ook tegenaan dat de substantie snel uitdroogde. Al heb ik laatst een mascara van Max Factor gehad waarbij de substantie ook snel uitdroogde. Dus tsja,… Het resultaat ziet er mooi uit, meid! Fijn dat je er zo enthousiast over bent.

 8. 4 mei 2016 / 09:57

  Mmm ik denk dat ik deze ook maar een ga proberen, het resultaat is mooi!

 9. 4 mei 2016 / 08:05

  Ziet er goed uit! Gelukkig dat hij (nog) niet uitdroogt bij je.

 10. 4 mei 2016 / 08:04

  Wauw, heel mooi effect Lindsey! Je hebt prachtig lange wimpers! Ideaal dat deze mascara ook lekker betaalbaar is, ik ga hem snel ook een keertje aanschaffen en proberen!

 11. 4 mei 2016 / 06:31

  Ik vind het effect van deze mascara erg mooi. Jammer genoeg is hij bij mij ook heel snel uit gaan drogen en dat vind ik toch een groot minpunt.