fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

LUSH Melting Marshmallow Moment

LUSH Melting Marshmallow Moment

In januari ging ik naar Londen en je hebt hier een shoplog van kunnen zien op mijn blog. In London zit op Oxford Street een hele grote LUSH Winkel en daar moest natuurlijk worden geshopt. Ik kocht hier de LUSH Tisty Tosty Bath Bomb, de Cyanide Pill Bath Bomb en de LUSH Melting Marshmallow Moment Luxury Bath Melt. De laatste, de LUSH Melting Marshmallow Moment, review ik vandaag!

LUSH Melting Marshmallow Moment LUSH Melting Marshmallow Moment LUSH Melting Marshmallow Moment

LUSH Melting Marshmallow Moment

Hoe schattig is deze Luxury Bath Melt? Hij ziet er echt uit als een klein snoepje. Hij is rond en verdeeld in twee kleuren. De ene helft is roze en de andere helft is geel. Hierdoor doet hij mij eigenlijk een beetje denken aan de schuimblokken van vroeger. De Bath Melt zit onder de glitters en je voelt hem smelten in je handen.

LUSH: Vul je bad met amandelolie  en cacaoboter. Laat al je zorgen wegsmelten en tover ze om in heerlijk zoete dromen. Marshmallow- en goudsbloempoeder verzachten je huid.

LUSH Melting Marshmallow Moment LUSH Melting Marshmallow Moment

LUSH Melting Marshmallow MomentLUSH Melting Marshmallow Moment

De geur is echt mega zoet. Hij doet me ergens een beetje denken aan de LUSH Creamy Candy Bubble Bar. Het is echt net alsof je snoep in je bad gooit. De naam, LUSH Melting Marshmallow Moment, vind ik dan ook zeker goed gekozen.

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Cacaoboter, fair trade biologische (Theobroma cacao), Sheaboter, biologische (Butyrospermum parkii butter), Lauraat- 4 (Laureth 4), PEG-6 capryl / caprine glycerides & PEG-60 amandel glycerides (PEG-6 Caprylic / Capric Glycerides & PEG-60 Almond Glycerides), Citroenzuur (Citric Acid), Parfum (Perfume), Musk, synthetische (Synthetic Musk), Alpha Isomethyl Ionone (Methyl Ionone), *Isoeugenol, Kokosolie, extra virgin (Cocos nucifera),Amandelolie (Prunus dulcis), Kamille poeder, Roomse (Anthemis nobilis),Jasmijnbloesem en kamille infusie (Jasminum officinale and Matricaria chamomilla),Marshmallow poeder (Althaea Officinalis), Goudsbloem poeder (Calendula Officinalis), Geel glanspoeder, Roze glanspoeder, Sneeuwvlokjes en Flamingo Roze glanspoeder, Benzyl benzoaat (Benzyl Benzoate), Kleurstof 14700 (Colour 14700), Kleurstof 45410 (Colour 45410), Kleurstof 17200 (Colour 17200), Kleurstof 19140:1

LUSH Melting Marshmallow Moment LUSH Melting Marshmallow Moment

De Luxury Bath Melt kun je gewoon in het badwater gooien. Hij los namelijk vanzelf op. Bij sommige bad producten van LUSH verkleurd het water helemaal maar dat is bij deze Bath Melt niet het geval. Hij lost gewoon op en laat vervolgens een heerlijk verzorgd bad achter. Het is een bad zonder schuim maar met een heerlijke geur. Echt alsof je in een bad vol met marshmallows ligt.

LUSH Melting Marshmallow Moment LUSH Melting Marshmallow Moment

Wat heb ik genoten van dit bad zeg. Naast de heerlijke geur is het bad ook ontzettend verzorgend. Toen ik uit bad stapte was mijn huid heerlijk zacht en voelde echt top aan. In de Bath Melt zitten minuscule glitters die je na het bad overal op je lichaam terugvindt. Dit is absoluut niet storend , maar juist leuk en subtiel. De kans is heel groot dat ik de volgende keer weer deze Bath Melt van LUSH koop, voor een heerlijk LUSH Melting Marshmallow Moment!

De LUSH Melting Marshmallow Moment kost €3,45 en is te koop in de winkels van LUSH en natuurlijk online.

Heb jij weleens een Bath Melt van LUSH geprobeerd? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

16 Reacties

 1. 31 mei 2016 / 09:47

  Oeh wat wou ik graag dat ik een bad had! De amandelolie klinkt namelijk zo fijn voor je huid. Love it!

 2. 30 mei 2016 / 21:09

  O deze lijkt me echt heerlijk! Ik ken hem nog niet maar vind die marshmallow geur altijd erg lekker. Fijn dat deze ook te koop is in Nederland. Bedankt voor je fijne review!

 3. 27 mei 2016 / 18:37

  Heeeerlijk! Jammer dat ik geen bad heb 🙁

 4. 27 mei 2016 / 10:25

  wat ziet ie er lekker uit!!

 5. 26 mei 2016 / 20:15

  Ziet er inderdaad superschattig uit! Lush is zooo goed!

 6. 26 mei 2016 / 14:51

  Wat een leuke Bath Melt! Op het eerste gezicht inderdaad net een schuimblok van vroeger, maar toen ik de foto zag dat hij in bad dreef, vond ik het weer lijken op een roze koek. Haha! Lush heeft heerlijke producten. Ik ben ook fan!

 7. 26 mei 2016 / 14:29

  Deze lijkt me echt heel fijn! Ik vind Lush een geweldige winkel.

 8. 26 mei 2016 / 14:20

  Mooie foto’s Lindsey!
  LUSH Melting Marshmallow Moment lijkt me echt heerlijk voor in bad!

 9. 26 mei 2016 / 14:11

  Ik ben dol op Marshmellows! Wil deze heel graag ruiken 🙂 die oliën klinken ook heel goed!

 10. 26 mei 2016 / 10:41

  I love Lush! De naam van dit product spreekt me alleen al aan. Lijkt me heel fijn!

 11. 26 mei 2016 / 10:41

  Aah, wat ziet hij er ontzettend mooi uit! Dat vind ik altijd zo jammer aan producten van Lush, dat je dat mooie ding in bad moet gooien en dat ie dan helemaal weg ‘smelt’. Zonde van die mooie verschijning eigenlijk!

 12. 26 mei 2016 / 10:06

  Ik krijg gelijk zin om wat producten van lush aan te schaffen! Wa teen heerlijke bath bomb lijkt me dit. Vooral omdat hij zo’n ‘verzorgende’ laag achter laat in het bad <3

 13. 26 mei 2016 / 09:54

  Wat fijn dat deze goed is bevallen. Hij klinkt in elk geval heerlijk! Nu mis ik mijn bad..

 14. 26 mei 2016 / 09:23

  Ohhhh, deze lijkt mij heerlijk! Ik wil hem zeker een keertje proberen!

 15. 26 mei 2016 / 08:04

  Wat lijkt me dit een heerlijk product! Helaas heb ik geen bad en kan ik zulke producten niet gebruiken.