fbpx
92   166
49   181
31   69
68   138
25   273

IsaDora Eye Shadow Quartet Urban Green

IsaDora Eye Shadow Quartet Urban Green

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een oogschaduwpalette reviewde op mijn blog. Vorige week ontving ik een nieuw palette, namelijk de IsaDora Eye Shadow Quartet Urban Green. Ben jij benieuwd wat ik van dit Quartet van IsaDora vind? Lees dan zeker mee.

IsaDora Eye Shadow Quartet Urban Green

IsaDora Eye Shadow Quartet Urban Green

IsaDora Eye Shadow Quartet Urban Green

IsaDora is een merk dat ik eigenlijk nog niet echt kende. Misschien had ik de naam ooit ergens gehoord, maar een product had ik er in ieder geval nog nooit van getest. Leuk! Nieuwe merken proberen!

De verpakking vind ik niet heel erg spannend.. Eigenlijk vind ik hem best tegenvallen. Hij heeft een doorzichtige, plastic bovenkant en de oogschaduw zelf zit in een zwarte pan. De onderkant van de verpakking is zwart. Verder vind je in het palette een sponsapplicator, maar zoals je wellicht wel weet mogen merken die van mij gewoon lekker weglaten.

IsaDora Eye Shadow Quartet Urban Green

IsaDora Eye Shadow Quartet Urban Green

Op de bovenste foto zie je het palette zonder flitser. Op de onderste foto zie je het palette met flitser. Zoals je, vooral door de foto met flits, goed kunt zien is dat de 3 lichtste kleuren glans/glitter bevatten. De donkerste kleur is mat.

Dit is wat IsaDora beloofd: Het Eye Shadow Quartet van IsaDora is geliefd dankzij een exclusieve formule die een intense kleur geeft en extreem lang houdt (+ 12 uur). De crèmige, zijdezachte oogschaduw versmelt als het ware met het ooglid en zorgt voor een aangenaam gevoel op de huid.

IsaDora Eye Shadow Quartet Urban Green

IsaDora Eye Shadow Quartet Urban Green

Op de bovenste foto zie je de swatches zonder flits en op de onderste foto met flits. Zoals je ziet zijn het alle vier prachtige kleuren die naar groen en bruin neigen. Maar zo normaal de kleuren er in de ‘pan’ uitzien, zo speciaal pakken ze uit op mijn huid. Vooral de eerste kleur lijkt wel een soort zilvergroene kleur die echt mega mooi is.

Tijdens het swatchen voelen de oogschaduws ontzettend zacht aan. Er komt veel kleur vanaf en een mooie swatch maken was echt moeiteloos. Wauw! Wat een pigment. De verpakking vond ik wat tegenvallen, maar het swatchen heeft me echt verbaasd. Ik kon dan ook niet wachten om er een look mee te maken!

IsaDora Eye Shadow Quartet Urban Green

IsaDora Eye Shadow Quartet Urban Green

Dit is de ooglook die ik met het IsaDora Eye Shadow Quartet Urban Green heb gemaakt. Ik heb de lichtste kleur aangezet in mijn binnenste ooghoek. De twee middelste, shimmery kleuren heb ik gebruikt op het bewegend ooglid en op de onderste wimperrand. De donkerste, matte kleur heb ik aangebracht in de arcadeboog.

IsaDora Eye Shadow Quartet Urban Green

Wauw.. ik ben echt zo super blij met dit palette. Dat had ik echt door mijn eerste indruk niet verwacht. De kleuren zijn enorm gepigmenteerd en blenden zo fijn in een ooglook. De textuur van de oogschaduws is super verfijnd en ze werken gewoon echt top. De houdbaarheid is prima en de oogschaduws blijven mooi op hun plek.

Mijn eerste kennismaking met IsaDora is absoluut positief. Wel vind ik de vormgeving van het palette echt heel erg tegenvallen en mogen ze van mij de sponsapplicator voortaan weglaten. De verpakking laat wat mij betreft dus nog wat te wensen over, maar de kwaliteit zeker niet. De oogschaduws zijn echt heel erg fijn en de kleuren zijn prachtig!!

De IsaDora Eye Shadow Quartet Urban Green kost €19,95 en is te koop bij Douglas

Heb jij weleens iets geprobeerd van IsaDora? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

13 Reacties

 1. 17 maart 2016 / 21:45

  Mooie palette, zitten mooie kleuren in.

 2. 17 maart 2016 / 20:33

  Wauwie prachtige kleuren, de verpakking ziet er inderdaad niet zo mooi uit maar het kwaliteit is super 🙂
  X

 3. 17 maart 2016 / 18:05

  Wauw wat een mooi palette zeg met prachtige kleuren erin ook! Leuk om te zien!

 4. 17 maart 2016 / 18:03

  Wat leuke palette is het meid.

 5. 17 maart 2016 / 14:42

  Hele mooie kleuren en goed gepigmenteerd. Ik had nog nooit van dit merk gehoord eigenlijk.

 6. 17 maart 2016 / 14:01

  Ik snap dat je enorm blij bent met dit palette, wat een prachtige kleuren ook!

 7. 17 maart 2016 / 08:52

  Ik dacht eerst dat het bruin was, maar het zijn mooie groene tinten!

 8. 17 maart 2016 / 08:42

  Ik vind de textuur van deze oogschaduw ook zo fijn! De kleuren staan je goed 🙂

 9. 17 maart 2016 / 08:14

  De swatches zien er goed uit, net zoals de ooglook die je hebt gemaakt. Ik vind het een fijn merk :-).

 10. 17 maart 2016 / 07:55

  Grappig, heb vandaag ook een review van o.a. dit palet (en nog een deel van de collectie van IsaDora) online staan en ben er juist niet over te spreken haha. Je hebt er een heel mooie look mee gemaakt!

 11. 17 maart 2016 / 07:37

  Wauw de swatches vind ik al zo mooi, wat een leuke kleurtjes zijn dit! Super dat je zo enthousiast bent over dit palette, ik denk dat dit eentje is die je toch wel vaak gaat dragen.