fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

IsaDora Twist-Up Matt Lips

IsaDora Twist-Up Matt Lips

Vorige week reviewde ik de IsaDora Perfect Moisture Lipstick Bohemian Rose. Ik was ontzettend enthousiast over deze lipstick en heb hem al vaak gedragen. Vandaag review ik de IsaDora Twist-Up Matt Lips in Bohemian. Maakt deze lipstick mij net zo enthousiast? Je leest het in deze review.

IsaDora Twist-Up Matt Lips IsaDora Twist-Up Matt Lips

 

IsaDora Twist-Up Matt Lips in Bohemian

In totaal heeft IsaDora 15 verschillende kleuren Twist-Up Matt Lips in het assortiment. Van nude tot fel, van licht tot donker, er is genoeg keuze. Speciaal voor de lente introduceert IsaDora 4 nieuwe kleuren: De trend voor de lippen dit seizoen bestaat uit luxe matte roze en nude tinten. IsaDora introduceert Twist-Up Matt Lips in 4 nieuwe trendy lentekleuren. Geven Vintage Pink, Nude Rose, Bohemian en Bare’n Beautiful je niet het gevoel van een prachtige lentedag aan de Rivièra?

IsaDora Twist-Up Matt Lips

IsaDora Twist-Up Matt Lips

Deze IsaDora Twist-Up Matt Lips is vormgegeven als een chubbystick. De dop en het draaimechanisme zijn in de kleur van de lipstick en het middenstuk is zwart. De tekst op de lipstick is zilver. Op de voorkant staat de productnaam en de tekst: Satin Soft Feel. Op de achterkant vindt je de ingrediëntenlijst. Een prima vormgeving als je het mij vraagt.

Op de site van Douglas staat het volgende over de IsaDora Twist-Up Matt Lips: IsaDora zorgt met de Twist-Up Matt Lips voor een fluwelen, matte finish en een crèmig zacht gevoel op de lippen. De intensieve, langhoudende formule bevat veel hydraterende bestanddelen die voor een aangenaam draagcomfort zorgen zonder de lippen uit te drogen.

Ingrediëntenlijst: Neopentyl Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Trimethylolpropane Triisostearate, Dimethicone, Cera Microcristallina, Polyethylene, Polybutene, Mica, Dimethicone Crosspolymer, Silica, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Zea Mays Oil, Carica Papaya Fruit Extract, Orchis Mascula Flower Extract, Tin Oxide, Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tocopheryl Acetate, CI77891, CI77491, CI15850, CI42090.

IsaDora Twist-Up Matt Lips

Hier zie je de IsaDora Twist-Up Matt Lips in Bohemian geswatched op mijn arm. Wat ik gelijk merkte is dat dit potlood echt mega gepigmenteerd is. In één streep heb je al ontzettend veel kleur. Daarnaast voelt hij absoluut niet stroef aan en komt de kleur perfect over met de kleur op de huls van de lipstick. Tijd om hem op te doen!

IsaDora Twist-Up Matt Lips

IsaDora Twist-Up Matt Lips

Dit is de IsaDora Twist-Up Matt Lips in Bohemian op mijn lippen. I am in love! Echt, wat is dit een fantastisch kleur. Het is een bruine kleur die lichtjes naar het roze neigt. Ik vind hem wel een klein beetje een 90’s look hebben en dat vind ik super tof.

IsaDora Twist-Up Matt Lips

Deze lipstick heeft echt een creamy formule en daardoor voelt hij ontzettend comfortabel aan op de lippen. Hij is niet mega matte maar zit meer tussen de velvet en de matte finish in. Zelf vind ik dit juist prettig omdat de lipstick hierdoor ook niet echt een uitdrogend karakter heeft. Hij vervaagt heel geleidelijk en daardoor kun je hem heel makkelijk weer bijwerken. Door het makkelijke draaimechanisme kun je het potlood omhoog draaien en hoef je hem dus niet te slijpen, ideaal!

Dit merk blijft me verbazen. Voordat ik de producten ontving had ik er echt nog nooit van gehoord. Inmiddels heb ik een oogschaduwpalette, een moisture lipstick en deze Twist-Up Matt Lips getest en ik ben echt over alle drie de producten ongelofelijk enthousiast. De kwaliteit is top en het is een mooi betaalbaar merk. Wat wil je nog meer?

Deze IsaDora Twist-Up Matt Lipskost €13,95 en is (exclusief!) te koop bij Douglas.

Heb jij al een keer iets geprobeerd van IsaDora?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Delen:

17 Reacties

 1. 31 mei 2016 / 21:45

  Wauw deze kleur is ook echt prachtig!! ♥

 2. 9 mei 2016 / 22:04

  Wat een prachtige kleur, het staat je mooi 🙂
  X

 3. 7 mei 2016 / 08:09

  Wat een prachtige kleur, staat je ook echt goed!

 4. 6 mei 2016 / 21:21

  Wauw wat een prachtige kleur, staat je heel goed! Ik had nog nooit eerder van het merk gehoord, ik neem zeker even een kijkje op de site! xx

 5. 6 mei 2016 / 17:46

  Ik ken het merk isadora niet, ik vind het echt een heel mooi merk

  • 6 mei 2016 / 17:49

   eh kleur hahahah

 6. 6 mei 2016 / 16:19

  Een heel mooie kleur!
  <3

 7. 6 mei 2016 / 12:08

  Wat een leuk kleurtje! Dit merk blijft me inderdaad verbazen, al heb ik volgens mij al bijna éxact dezelfde kleur, maar dan van een ander merk…

 8. 6 mei 2016 / 11:59

  Wat mooi! Op mijn wishlist 😀 hihi

 9. 6 mei 2016 / 11:44

  Wat een super mooie kleur is dit zeg. Ik vind ‘m je zo goed staan!

 10. 6 mei 2016 / 10:53

  Hee wat een mooie kleur, en de formule lijkt me ook zo fijn! Hier ga ik eens beter naar kijken, deze maakt een heel goede indruk 😀

 11. 6 mei 2016 / 10:29

  Oh I love it! Prachtige tint. <3
  Liefs! Evelien

 12. 6 mei 2016 / 09:17

  Ik ben de laatste tijd gek op deze tinten , echt mooi!

 13. 6 mei 2016 / 08:55

  Die kleur is echt mooi zeg! Het laat je lippen ook optisch groter lijken. Snap dat je gek bent op dit product <3

 14. 6 mei 2016 / 08:49

  Wat mooi! Ik vind dat zulke kleuren je echt prachtig staan! Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik dit merk nog niet kende. Ik moet het gaan onthouden!
  Liefs,
  Elles

 15. 6 mei 2016 / 07:10

  Deze kleur is echt heel mooi!

 16. 6 mei 2016 / 06:32

  Ik vind dit merk tot nu toe super. Ik heb deze kleur ook, bij mij staat hij wel wat ander. Geweldig product hè :-)!