fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

Ik ben verslaafd!

Ik ben verslaafd! Ik beken, Ik ben verslaafd! Don’t worry, ik ben niet verslaafd aan drugs, sigaretten, alcohol, gamen of dat soort sh*t! Of het echt een verslaving is te noemen.. nee. Ik ben hooguit lichtelijk verslaafd aan mijn blog en social media, maar daar ga ik het vandaag niet over hebben. Ik ben verslaafd! …aan kokos!

Ik ben verslaafd!

Ik ben verslaafd!

Ik deed op mijn blog een Q&A en een week later kwam de Get to know me better TAG online. Hierin gaf ik antwoord op verschillende vragen en daarin kwam het antwoord ‘kokos’ al een paar keer voorbij. Toen realiseerde ik mij dat ik misschien toch wel echt alles lekker vind met kokos erin en vooral in een supermarkt al heel snel kies voor een product met kokos. Ik ben namelijk gewoon echt gek op kokos. In dit artikel bespreek ik al mijn ‘kokosfavorieten’, zowel in producten als in food! 

Ik ben verslaafd!

Pickwick Green Tea Coconut

Op een dag drink ik niets anders dan water, koffie en thee. Mijn favoriete thee is groene thee en dan het liefst deze Pickwick Green Tea Coconut. Het is een heerlijke groene thee die niet zo wrang smaakt met een vleugje kokos. Wat mij betreft de perfecte combinatie. Op mijn blog deed ik de Pickwick Tea Topics TAG en daarin gebruikte ik de vragen van de Pickwick Green Tea Coconut zakjes. Houdt jij dus net als ik van kokos en groene thee, probeer deze dan zeker een keer uit.

Ik ben verslaafd!

The Body Shop Coconut Body Butter

Oeh Body Butters van The Body Shop.. Love it! Er zijn ontzettend veel lekkere geuren en voor iedereen zit er wel iets lekkers tussen. Guess what.. mijn favoriet is toch echt de Coconut Body Butter. Hij is net als alle andere body butters van The Body Shop heerlijk verzorgend. Hij brengt makkelijk aan, smeert goed uit en trekt snel in. Zeker in de winter gebruik ik hem heel erg graag. Vooral na het douchen op mijn scheenbenen die in de winter nogal snel droog zijn. Mijn Coconut Body Butter is bijna op dus ik moet snel weer even naar The Body Shop toe. Op dit moment heeft The Body Shop een nieuwe lijn, namelijk de Pinata Colada lijn, en daarin ben ik ook erg geïnteresseerd. Dit is een hele tropische lijn met ananas en cocos.. Sounds great! 

Albert Heijn Kokosyoghurt

Can I have a moment.. Dit is namelijk echt het beste toetje dat te koop is bij Albert Heijn. Een super simpele yoghurt voor, ik geloof, 2 toetjes voor €0,99! Kost dus geen drol en is echt hemels lekker. Ik kan het eigenlijk niet uitleggen, je moet het gewoon echt even zelf proberen.

Ik ben verslaafd!

Italiaans Kokos Schepijs

Het lekkere weer heeft zich al een aantal keer laten zien en dat betekent.. Ice Ice Baby! Ik ben dol op Italiaans Schepijs en ik kan in een ijssalon dan ook nooit echt kiezen.. Ga ik voor fruitig en fris of toch liever iets van cookies of chocolade? Lastige keuze, behalve als ze Kokos Schepijs hebben. Niet iedere ijssalon heeft dat dus als een ijssalon het wel heeft dan kies ik dat sowieso. Het liefst in combinatie met iets fris, zoals watermeloen of ananas.

Ik ben verslaafd!

Bounty’s!

Waar een ander kiest voor een Snicker, Mars of Twix, kies ik het liefst voor een Bounty. Ik ben namelijk wel fan van chocolade maar niet van een mega zoete, dikke reep chocolade. Juist een Bounty zorgt er door de kokos voor dat het een wat luchtigere reep is met een frisse touch. Mijn voorkeur gaat uit naar de minivariant, omdat ik de originele reep echt te groot vind.

Ik ben verslaafd!

Andrélon Kokos Boost

En toen kwam Andrélon met een nieuwe lijn voor fijn haar.. namelijk de Andrélon Kokos Boost lijn. Een lijn die is ontwikkeld om een luchtige volume boost en glans te geven aan fijn haar. Kokosolie staat bekend om haar voedende werking en heeft de eigenschap te kunnen doordringen tot in de haarvezel, waardoor het je haar niet verzwaart. Dit terwijl andere oliën juist op je haar blijven liggen en hierdoor verzwarend kunnen werken. Een hele fijne lijn en op dit moment bij mij favoriet.

Ik ben verslaafd!

Verkade Nizza Kokos

Soms heb ik gewoon zin in even een simpel koekje. Deze Kokos koekjes van Verkade zijn echt superlekker. Wij hebben ze eigenlijk altijd wel in huis en een pak naast je leggen is niet zo’n goed idee. Voor je het weet is hij namelijk helemaal leeg!!

Ik ben verslaafd!

I Love… Coconut en Cream

Dit merk vind ik echt fantastisch qua showergels en bathcrèmes. Ik reviewde al eerder de Watermelon en de Marshmallow variant, die beide ook echt heerlijk zijn. Maar ook deze Coconut en Cream behoort absoluut tot mijn favorieten.

Ik ben verslaafd!.. aan kokos dus! Nja verslaafd, gek op kokos, laten we het daar op houden πŸ˜‰

Ben jij ergens ‘aan verslaafd?’

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

29 Reacties

 1. 25 mei 2016 / 22:24

  Voordat ik het artikel las, dacht ik ach het valt vast wel mee. Maar jij bent echt serieus kokos-verslaafd. Wel heel erg leuk om te lezen.

 2. 24 mei 2016 / 23:58

  Superleuk artikel, hahaha ik hou wel van kokos geur maar ik hou niet van etenswaren met kokos πŸ™‚
  X

 3. 24 mei 2016 / 20:52

  Ik vind kokos dan juist ontzettend smerig smaken/ruiken, maar in beautyproducten vind ik het dan juist weer heel erg lekker. Vooral als het gecombineerd is met shea butter. Dat is dan echt hemels.

 4. 24 mei 2016 / 19:37

  Ik vind kokos eigenlijk helemaal niet lekker, en vooral die groene thee met kokos erin vind ik ZO vies haha! Eigenlijk ben ik dan weer verslaafd aan vanille, dat mag wat mij betreft overal wel in zitten haha

 5. 24 mei 2016 / 18:03

  Kokos vind ik ook heerlijk! Bij de koekafdeling van de Jumbo hebben ze chocolade kokos staafjes met een soort slagroomvulling! En kokos chips van de Primark zijn ook hemels!

 6. 24 mei 2016 / 17:42

  Jaaaa! Kokos is zo heerlijk <3

 7. 24 mei 2016 / 16:07

  Leuk artikel Lindsey! Ik ben ook gek op kokos maar als ik dit artikel lees valt het bij mij toch nog mee gok ik πŸ˜‰ hihi. Oh bounty, long time ago!

 8. 24 mei 2016 / 15:41

  Ik hou ook echt Γ©norm van kokos, dus ik begrijp je helemaal! Ik heb een keer een heel pak kokosroom leeg gelepeld…

 9. 24 mei 2016 / 15:35

  hahahaha kokos verslaafde!!!! lekker hehhhh

 10. 24 mei 2016 / 14:42

  Wat een leuk artikel! Ik ben helemaal niet zo’n kokos fan en ik vind het eerlijk gezegd ook niet heel lekker, haha.

 11. 24 mei 2016 / 13:28

  Bounty’s oeeeeiii daar ben ik jaren echt verslaafd aan geweest haha. Maar ik deel deze verslaving met je hoor, ik ben ook echt gek op kokos! -x-

  • 27 mei 2016 / 10:24

   Hihi leuk dat ik in ieder geval niet de enige ben! πŸ˜€

 12. 24 mei 2016 / 13:18

  Super leuk artikel! Zelf ben ik niet zo dol op kokos.

 13. 24 mei 2016 / 11:12

  Hahaha, leuk artikel zeg. Ik ben gek op de geur maar vind de smaak echt niks haha. Ik weet het, ik ben raar!

 14. 24 mei 2016 / 10:02

  Wat weer een geweldig artikel, haha! De Verkade koekjes zijn inderdaad zoo lekker. Ik heb eigenlijk nooit doucheproducten met kokos, terwijl die ook super lekker zijn. De volgende keer maar meenemen dan! Ik ben verslaafd aan kauwgom, en niet zo’n beetje ook… Als ik het niet bij me heb word ik lichtelijk gek oeps!

  • 27 mei 2016 / 10:22

   Thanks Kim! Oeh kauwgom is ook altijd goed ja, hihi! πŸ™‚

 15. 24 mei 2016 / 09:10

  Eigenlijk zijn er best wel veel producten met kokos zeg, perfect voor jouw dus πŸ˜‰

 16. 24 mei 2016 / 09:06

  Er zijn ergere verslavingen πŸ˜‰

 17. 24 mei 2016 / 08:23

  Haha, wat leuk om te lezen! Ik houd ook wel van kokos, maar ik denk niet dat ik jouw verslaving kan evenaren, haha.

 18. 24 mei 2016 / 08:16

  Ik dacht eigenlijk dat ik niet zo verslaafd was aan Kokos, maar nu zie ik al die dingen hier en bij alles denk ik ‘JAAAA’… misschien heb je een mede kokos verslaafde πŸ˜›

  • 27 mei 2016 / 10:22

   Hahaha fijn dat ik niet de enige ben! πŸ˜€

 19. 24 mei 2016 / 08:11

  Hahaha, dit is te grappig! Ik kan het me he-le-maal voorstellen. Kokos is echt heerlijk. Toen ik het Albert Heijn Kokosyoghurt-toetje zag en de Verkade Nizza Kokos, was ik in staat om gelijk in de auto te springen en het te gaan inslaan. Ik heb me weten in te houden… voor nu πŸ˜‰

  • 27 mei 2016 / 10:21

   Hahaha ze zijn echt lekker! Al geproefd ondertussen?

   • 27 mei 2016 / 15:26

    Hahaha! NΓ³g niet, gaat niet langer meer duren ben ik bang… πŸ˜‰

 20. 24 mei 2016 / 06:33

  You are not the only one! Ik vind ook heel veel met kokos lekker maar kokos zelf smaakt eigenlijk nergens naar. De kokos thee lijkt me heel erg lekker!
  Liefs,
  Elles